Şimdi Ara

Liverpool 1-1 Beşiktaş / Maç sonu burdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün maç 1-1 bitecek.Bazen böyle skor içime doğuyo benim ve genelde tutuyo :D bazende rüyamda göüyorum gs fb süper final maçını 0 0 görmüştüm ve 0 0 bitti :D Bugünde 1 1 bitecek aslında teknik açıdan bakarsakta 1 1 en olabilecek skor :) Ve bu skor olimpıyat stadının berbat zemininde çok bizim çok işimize yarar :D

• Berabere bitecekse maç 0-0 biter
  • sanmıyorum.1 1 biter zemin falanda güzel.olimpiyatta 0 0 bitebilir ama vede çok güzel olur
  • maçın skoru 0-2 olucak fakat 80den sonra kanser olduğumuz için karambolu gene yeriz diyorum 80e kadar 0-2 80den sonra yani maç skoru 1-2 alırız
  • Kg var ya da 2-3 gol oynuyorum ozaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erennn1s

maçın skoru 0-2 olucak fakat 80den sonra kanser olduğumuz için karambolu gene yeriz diyorum 80e kadar 0-2 80den sonra yani maç skoru 1-2 alırız

1 2 süper olurdu ama liverpool evinde yenilmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: heredot_t

Kg var ya da 2-3 gol oynuyorum ozaman

2 3 gol oynayın hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence bol gollü geçecek

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

Bence bol gollü geçecek

arsenal tothennam maçlarında olduğu gibi besiktas iyi savunma yapacağı için bol gollü olmaz
  • 3-0

• Insallah. Ama unutmayalim Liverpool olimpiyati sever. Bakiniz: 2005 CL finali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş

Insallah. Ama unutmayalim Liverpool olimpiyati sever. Bakiniz: 2005 CL finali.

efsane 3 3 biten maç ama o maç final olduğu için yaza doğru oynandı.şimdi ise heryer kar ve zemin berbat durumdadır.ingilterede 1 1 lik skor alırsak olimpiyatta 0 0 hiç zor olmaz bence
  • Adamlar bizle eşleştikleri haftasonu Manu'ya yenildiler ondan sonra 16 maç oynadılar sadece 1 beraberlikleri var kalanı hep galibiyet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Adamlar bizle eşleştikleri haftasonu Manu'ya yenildiler ondan sonra 16 maç oynadılar sadece 1 beraberlikleri var kalanı hep galibiyet.

bizim şanşsızlığımız hocam ama nedense umudum var benim
  • İnşallah
  • Ben şahsen Anfield'da 2-1, 3-2 gibi skorlarla yenilmeye de razıyım, Olimpiyat'ta da 2-1 galip gelsek ya tur atlarız ya da maç uzar, uzatmaları görürsek de bileti keseriz diye düşünüyorum.
  • 3,5 üstü oynadım 2-2 bitse olmaz mı
  • 2 fark yemediginiz surece istanbula tasirsiniz tur sansini demba ba oynamazsa eger gol atabileceginizi dusunmuyorum

• 3-1 kaybedeceğimizi düşünüyorum. Maç sonu burada değilim, yatar uyurum lan ne işim var o saatte.
  • dembabanın pozisyonunun gol olması gerekiyordu sanırım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.