Şimdi Ara

LiveMocha (Çok güzel bir dil öğrenme sitesi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
18
Favori
6.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4-5 sene öncesinden biliyordum bu siteyi. Çok güzeldir gerçekten. Özellikle de sizin yaptığınız alıştırmaların başkaları tarafından incelenip oy verilmesi ve yanlışlarınızın düzeltilmesi çok çok güzel bir sistem.

Ben Türkçe öğrenenlere yardım ediyordum hep mesela..
  • beyler şu ingilizceyi öğrenenler yani konuşup anlayanlar neler tavsiye edersiniz....bu arada güzel konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

bu siteyi hiç sevmedim. busuu ya bak derim...

Şimdi farkettim busuu sık kullanılarımda duruyormuş.Şimdilik bundan devam edeyim diyorum eğer bir şeyler katmadığını ve ilerleme yapamadığımı anlarsam kendim bırakıcam zaten.İlk mesajada yazdım.Ama büyük bir ihtimalle dersleri bitirebilirim eğer değerlendirmelerden gelen destekler şimdiki gibi devam ederse
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

bu siteyi hiç sevmedim. busuu ya bak derim...

Şimdi farkettim busuu sık kullanılarımda duruyormuş.Şimdilik bundan devam edeyim diyorum eğer bir şeyler katmadığını ve ilerleme yapamadığımı anlarsam kendim bırakıcam zaten.İlk mesajada yazdım.Ama büyük bir ihtimalle dersleri bitirebilirim eğer değerlendirmelerden gelen destekler şimdiki gibi devam ederse

"En azından hatalarınızı düzelten ve size yardımcı olan insanlar var"

demişsin. Busuu dada var bu, hatta ses kaydediyosun onu bile düzeltiyorlar ilgili dili bilen kişiler.
    ilk 7 gün premium var. Sonra normal üyeliğe geçince bu uygulamaların çoğu yok malesef. Premium üyelik alırsan çok rahat öğreirsin dil.

Hmm, premium işi biraz sakatmış LM'deki tüm dersleri bitirdiğimde yeterli gelmezse ordan devam edebilirim belki.

• Bakarım belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2-3 senedir üyeyim ama geçen yazdan beri girmiyordum. Bu yaz tekrar başlıcam, herkese öneririm baya iyi site. Ücretsizde var ücretlide ama ücretsiz' de bile kayda değer ilerleme oluyor.
  • Lysden sonra bakarım kenara kıvrılayım şöyle.
  • ben de üye olmustum ama girmiyorum bayadır
  • başka birine nasıl yardım edecegiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gregor Mendel

başka birine nasıl yardım edecegiz?

Giriş yaptığın üst menüde "Yardım Et" yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

beyler şu ingilizceyi öğrenenler yani konuşup anlayanlar neler tavsiye edersiniz....bu arada güzel konu

dostum kısaca söylim . ingilizceyi yada herhangi bir dili evde istersen 10 saat çalış günde ilerleyebileceğin nokta bellidir.Benim tavsiyem ingilizce içinse avusturalyada dil okulu okuman . şahsen ben ingilterede okudum şuan ingilizcem ana dil gibi diyebiliriz. 3 ay önce avustralyaya gittim.Sana şu kadar söylim bildiğin adamlar farklıbir dil konuşuyo ki o dili anlayanın ingilizcesi tamamdır dersin :) yani anlıyosun ama telafuz olsun bazı söylemlerde farklılık felan var. yani söylicem evde dil öğrenilmez. naber nbasılsın o kadar :) ötesi yok. gidiceksin 3 ayda dışarda alıcaksın eğitimini mükemmel pratikle
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modeial

quote:

beyler şu ingilizceyi öğrenenler yani konuşup anlayanlar neler tavsiye edersiniz....bu arada güzel konu

dostum kısaca söylim . ingilizceyi yada herhangi bir dili evde istersen 10 saat çalış günde ilerleyebileceğin nokta bellidir.Benim tavsiyem ingilizce içinse avusturalyada dil okulu okuman . şahsen ben ingilterede okudum şuan ingilizcem ana dil gibi diyebiliriz. 3 ay önce avustralyaya gittim.Sana şu kadar söylim bildiğin adamlar farklıbir dil konuşuyo ki o dili anlayanın ingilizcesi tamamdır dersin :) yani anlıyosun ama telafuz olsun bazı söylemlerde farklılık felan var. yani söylicem evde dil öğrenilmez. naber nbasılsın o kadar :) ötesi yok. gidiceksin 3 ayda dışarda alıcaksın eğitimini mükemmel pratikle

İngilizceyi evde oyun oynayıp,dizi film izleyerek öğrendim.Üstüne 7 aylık gramer kursuyla hatalarımı kapattım.Kelime dağarcığım çok geniş ve aksanımda tam Amerikan aksanı (yine diziler sağ olsun).İnternet üzerinden birçok yabancıyla sesli, yazılı sohbet ettim yıllarca.Beraber konuşarak oyun oynadık (Hala da oynarım.Yüz yüze yabancılarla fazla konuşmadım bile).Şu anda da İngilizce Öğretmenliği bölümünde okuyorum (bunu da hep istemiştim.)

Kısacası, evet evde dil öğrenilir.Yeter ki isteyin.Pratik yapacak birini online her türlü bulursunuz.Tabii ilk önce biraz donanımlı olacaksınız gayret edip çalışacaksınız.Yoksa heralde naber, nasılsından ileri gitmez.Şu anda ben Rusçada kimseyle sohbet edemem.Tabi 1 sene sonra hiçbir şey belli olmaz.Şu site veya başka bir site tüm dersleri bitirdikten sonra kullandığım tüm materyalleri Rusça olarak kullanmayı denicem (oyundu,diziydi,müzikti falan).Zor gelirse aklımda başka bir dil de var o ayrı konu tabii Sırf zevk için yapıyorum bunu ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

Orijinalden alıntı: Modeial

quote:

İngilizceyi evde oyun oynayıp,dizi film izleyerek öğrendim.Üstüne 7 aylık gramer kursuyla hatalarımı kapattım.Kelime dağarcığım çok geniş ve aksanımda tam Amerikan aksanı (yine diziler sağ olsun).İnternet üzerinden birçok yabancıyla sesli, yazılı sohbet ettim yıllarca.Beraber konuşarak oyun oynadık (Hala da oynarım.Yüz yüze yabancılarla fazla konuşmadım bile).Şu anda da İngilizce Öğretmenliği bölümünde okuyorum (bunu da hep istemiştim.)

Kısacası, evet evde dil öğrenilir.Yeter ki isteyin.Pratik yapacak birini online her türlü bulursunuz.Tabii ilk önce biraz donanımlı olacaksınız gayret edip çalışacaksınız.Yoksa heralde naber, nasılsından ileri gitmez.Şu anda ben Rusçada kimseyle sohbet edemem.Tabi 1 sene sonra hiçbir şey belli olmaz.Şu site veya başka bir site tüm dersleri bitirdikten sonra kullandığım tüm materyalleri Rusça olarak kullanmayı denicem (oyundu,diziydi,müzikti falan).Zor gelirse aklımda başka bir dil de var o ayrı konu tabii Sırf zevk için yapıyorum bunu ben.

ya zaten orda anlatmak istediğim pratikti hocam.Tabi öyle bi pozisyonunuz varsa biriyle inglizce konuşucak . ufak ufak gider bu iş . ama benim önerim yurtdışı .dil okuluda demiyorum git 1-2 ay kal

• https://www.penpaland.com u tavsiye ederim bu siteyi kullanarak kendinize pratik yapmak için bir dil arkadasi edinebilirsiniz yada turkçe ogrenmek isteyenlere yardimda bulunabilirsiniz.
     LiveMocha (Çok güzel bir dil öğrenme sitesi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetbrson -- 23 Mayıs 2017; 21:53:51 >

• Hortlatmak gibi olacak biraz ama yıllar önce kullandığım şimdi aklıma gelmişken bir gireyim dediğim ve hüsrana uğradığım bir site kendisi.
    Sanırım Rosettastone satın almış. Bi güzel de içine etmiş sitenin....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.