Şimdi Ara

Live For Speed S2 Multi Lan Oyunu-Bekleriz-Direksiyona gerek yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Live For Speed S2 oyuncu bekleniyor. Msn grubuna girin: group1057987@groupsim.com

Oradan oyunun linkini, patchlerini, crac'kini verdim ve Hamachi yada Tungle gibi programlardan oynayacağız, katılmak isteyenler mesaj yazsın.

Suan çalışıyorum(Bitti)...

Şartlar:
    Oyunun linkini ve patchleri alıp kaçmaması.
    Ben olmayınca kendisi diğer insanlara oyun kurmalı. (Moderator için)
    Argo çok konuşmamalı.(Arkadaşlık çevresi dışında hafif argo serbest :)

Oyunda tüm classlar açık olacaktır(S1 ve S2 dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 4 Şubat 2010; 9:17:15 >

• Allah allah koskoca Donanım Haber'de LFS oynayan yok mu hatta linkleri bile veriyorum tek yapacağınız şey gruba girip titreşim atıp çıkan uyarıya kabul deyip sağ üstdeki grup kurallarındaki yazan torrenti indirip rar dan çıkarıp kurmak. Sonrada patchi klasore atıp kullanıcı adı ve pass yazıp(8 Haneli) OK demek ve oynamak, bir kaç girerse hamachiden oynarız.

• Direksiyona neden gerek yok anlamadım çaylak moddamı oynayacaksınız

Simlerin içinde en tuhaf fiziklere sahip oyun ve en ufak dışarı taşmada direksiyonla bile araç toparlanmıyor,klavye veya gamepadle nasıl toparlansınPistteyken değil ama araç pist dışına çıktığında verdiği tepkiler abartılı...
  • Daha önce yazıyordu direksiyon ama talep olmayınca...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 4 Şubat 2010; 20:22:10 >
  • Aynen @Silver_Sky'ın dediği gibi direksiyonluydu hatta LFS direksiyona en uyumlu oyundur gözümde ama talep olmayınca ama direksiyonlular her zaman baştadır
    Bu arada oyun 2008 Alpha Z'dir son çıkan :) daha sonra çıkanların Crac'ki yoktur, bu sürüm çok güzeldir antremanda direk F1'e atlıyor :) Vede çoğu bug düzeltilmiştir, ama hala hiç katılım yok sanırım silecem bu konuyu başka bir oyunla ilgili açacam
  • 5 aydır falan oynamıyordum akşam geleceğim..
  • Arkadaşlar bu konuda yardımınızı isteyeceğim :))... Pc'me format attım o yüzden oyunum yok ... LFS oynuyordum... Link verirseniz çok sevinirim :))...

TEŞEKKÜRLER...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Alihansengul oyun linki gruba gel oradan veriririz. Msn'e ekle. group1057987@groupsim.com
  • Bu akşam bekliyorum, hamachi 1.0.3.0 kurulu olarak gelin gruba sağ üstte linkler yazıyo Panelde, oradan torrent indirirsiniz ve kurarsınız patch ide yapın ve multi oynayalım açın Msn leri hadi bekliyorum paneli açmak için titreşim yollayın, çıkan uyarıya evet deyin açılır.
  • Bende geliyorum bakalım ne olcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 5 Şubat 2010; 23:14:39 >
  • katıldım bakalım...
  • katıldım ama linkler gelmedi pm atabilirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.