Bildirim
Live a kaydolurken kredi kartı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sen microsoft'u tefeci mi sandın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeolus98 -- 19 Haziran 2012; 15:42:39 > -
öyle bir şey olmaz elbette ama sen nasıl banlandın? -
Artık kimse banlanmıyor diye biliyordum.. -
nası ban ya? Kimse ban yemiyorken sana nasıl denk geldi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ban kalktımı yani, daha neler .. -
quote:
Orijinalden alıntı: ridvan1903
Ban kalktımı yani, daha neler ..
yav kalkmadı ama kimseye ban atmıyolar live üyeliği falan satıyolar zaten ne gerek var parayı kırıyolar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu açan arkadaşa sormak lazım neden banlandığını -
Kartınızdan ödeme tamamlayamamışlarsa bile 2 - 3 kere mail atıyorlar. Hemen banlamıyorlar. Ki uzun zamandır Ban diye bir şey duymadım ben. Ödeme yaptığın kartına yaptığın ödemenin geri gelip gelmediğini kontrol et bence. -
Beyler kusura bakmayın bir anlam karmaşası olmuş cümlenin başına ''diyelim ki''yazmayı unutmuşum -
quote:
Orijinalden alıntı: msc1515
Beyler kusura bakmayın bir anlam karmaşası olmuş cümlenin başına ''diyelim ki''yazmayı unutmuşum
Bi an güldüm
-
quote:
Orijinalden alıntı: msc1515
Beyler kusura bakmayın bir anlam karmaşası olmuş cümlenin başına ''diyelim ki''yazmayı unutmuşum
tövbe tövbe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X