Bildirim
Live a giremiyorum ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sorun genel sanırım. Bazı arkadaşlarımda bağlanamıyor. _____________________________ 
-
Bende giremiyorum. _____________________________ -
şimdi tekrar test connection denedim service alert aldım _____________________________ Back to Xbox Live
gamertag : Evr3ns3l -
Ben de giremiyorum zaten Forum da bozuk
_____________________________ -
1 saattir bağlanamıyorum bende. Service Alerts hatası çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 4 Eylül 2012; 14:28:41 >_____________________________ BURSA/TEKSAS
Xbox Live: GreenWhite1963 -
Bende sabahtan beri kafayı yedim.Demekki sorun sadece bende değil.Ne Nat Type kaldı değiştirmediğim ne modem ayarı.. _____________________________ Xbox Live : Ashes2Bashers
PSN : Spartan117-TR
Switch FC: SW-2311-2158-8916 -
Bende xbox.com a giremedim.Büyük ihtimalle siteyi güncelleyecekler.Bakarsınız tamamen türkçe olur. _____________________________ -
bende giremiyorum bu genel çünkü nedense sadece xboxa giremiyorum psn - pcden felan girebiliyorum _____________________________
| XBOX One | 250 GB Xbox 360 Slim | 500 GB PS3 Slim | Iphone 5 16 GB |Iphone 3GS 8 GB | Ipad Mini 32 GB | Blackberry 9700 | Samsung GalaxyS4 | Floyd Rose ISOT1 | 116 ekran Samsung Smart TV | 5+1 Sony Ses Sistemi | Macbook Air 13' | XBOX LİVE GAMERTAG : HAx NoppaH -
Live bakımda arkadaşlar,xbox.com'dada değişiklikler yapıyorlar akşama kadar erişim olmayabilir. _____________________________ XBL GT : Shazam#5658
PSN ID : ShazamTR -
Keşke bu güncellemeyle birlikte migration seceneği gelse. _____________________________ -
Migration resmi olarak TR live hizmete başladığında gelecektir,kasımdan önce beklemeyin. _____________________________ XBL GT : Shazam#5658
PSN ID : ShazamTR -
genel sorundu , düzeldi. dünde vardı bi süre _____________________________ -
LIVE düzeldi fakat avatarlar gözükmüyor,sürekli partyden atıyor.Ve background download açık olmasına rağmen sürekli indirme durduruldu diye uyarı veriyor.Umarım kısa zamanda düzelir. _____________________________
Do not fear mistakes. You will know failure. Continue to reach out.
-Benjamin Franklin -
quote:
Orijinalden alıntı: GLItCahX
LIVE düzeldi fakat avatarlar gözükmüyor,sürekli partyden atıyor.Ve background download açık olmasına rağmen sürekli indirme durduruldu diye uyarı veriyor.Umarım kısa zamanda düzelir.
Bende de eski mesajlar silinmis_____________________________ 
Ashes2Gnashers -
quote:
Orijinalden alıntı: Arm the Homeless
quote:
Orijinalden alıntı: GLItCahX
LIVE düzeldi fakat avatarlar gözükmüyor,sürekli partyden atıyor.Ve background download açık olmasına rağmen sürekli indirme durduruldu diye uyarı veriyor.Umarım kısa zamanda düzelir.
Bende de eski mesajlar silinmis
Sanırım kısa bir zamanda eski stabil haline döner.Herhangi bir oyuna girdiğimde,oyundan dashboarda döndüğümde LIVE'dan kopuyorum.Deli etti beni.
Sorun devam ediyor mu hala beyler. _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler