Bildirim
Live'a giremiyorum?!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sabah bende giremiyordum ama şimdi girebiliyorum.hatta banlandım sandım bir an.umutlarımın tam kaybolduğu anda bi baktım bağlanmışım.derin bir ooohhhhhhhhhhh çektim valla
_____________________________ S7 edge white pearl( inci beyazı) -
Modemin airties ise ayar lazım live için. Çok uğraşmıştım zamanında
-
Microsoft'da genel bir sorun vardı dün ve bu sabah. Dün MSN bile büyük çaplı sorun yaşadı ama kısa sürede halledildi. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: .ZeuS.
Microsoft'da genel bir sorun vardı dün ve bu sabah. Dün MSN bile büyük çaplı sorun yaşadı ama kısa sürede halledildi.
Evet msn de benim yazdıklarım geri geliyodu._____________________________ GT:StormDantePSN:StormDante -
banlanma olursa ekranda banlandığınıza dair bir yazı çıkar
eğer çıkmadıysa tırsmayın nette problem vardır
_____________________________ ASUS Maximus VI Extreme | ASUS GTX Titan GDDR5 | Intel i7 4770K | Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 | Corsair Obsidian 550D | Corsair Hydro H100i | ASUS 3D 27" VG278H -
@sleepless
bende airties 205 var. nasıl ayar ypaılıyor? lütfen anlatır mısın?_____________________________ AMD Anthlon 1750, ASUS A7V8X-Mx SE Motherboard, 1 GB Kingston+256 MB Twinmos DDR RAM, 40 GB Samsung Harddisk, 17" Samsung 740N LCD, Logitech Keyboard, A4 Tech X7 Mouse
ayrıyaten XBOX 360 :D -
Bendeki kablolu yalnız (RT-104 TT). Xbox 360'a verdiğin ip adresine modem panelinden izin vermen lazım. Modem panelleri farklılık gösterebilir onu bilmiyorum ama ben LAN/LAN İstemcileri menüsünden halletmiştim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurzwahL -- 18 Eylül 2009; 16:25:29 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı