Şimdi Ara

FIFA 11 Kontrol menüsüne giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şutlar paslar assisted olarak geliyor bunları değiştirmek için controller settings e giriyorum fakat "please reenter this menu selection using the control device that you wish to adjust" diyen bir yazı geliyor "ok" seçeneğinden başka seçenek yok onu seçincede çıkıyor. ne yapmam gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson -- 19 Eylül 2010; 17:41:18 >

• aynı problem bendede var arkadaşlar varsa yardımcı olcak biri çok güzel olur.
  • onu yapıyorumda oyundan mesela ara paslarını asisted değil manuel ayarlamak istiyorum ancak o menüye girdiğimde arkadaşın yazdığı uyarı geliyor ok demek zorunda kalıyorsun ayarlayamıyorsun.
  • aynı problem şuan bendede var =))
  • Gamepad olmadan o ayarları yapmanız mümkün değildir.
  • su kontrollerı duzgun sekilde verebilecek olan yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillerEnergy

Gamepad olmadan o ayarları yapmanız mümkün değildir.

gamepad ile o ayarları değiştirebiliyorum ama klavye ile bir maç yaptığımda o ayarlar hep assisted oluyor. yani klavye için değiştiremiyorum. nasıl çözeceğimi anlayamadım uğraşmama rağmen. yani özetle gamepad ile değiştirip oynayabiliyorum ama klavye ile oynamak istediğimde o menüye giremiyorum arkadaşın dediği gibi hata çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

gamepad ile o ayarları değiştirebiliyorum ama klavye ile bir maç yaptığımda o ayarlar hep assisted oluyor. yani klavye için değiştiremiyorum. nasıl çözeceğimi anlayamadım uğraşmama rağmen. yani özetle gamepad ile değiştirip oynayabiliyorum ama klavye ile oynamak istediğimde o menüye giremiyorum arkadaşın dediği gibi hata çıkıyor.

Eskiden Fifa klavye ile oynanırdı şimdi
    Daha Gamepad'e göre uyarlanmış bir oyun o yüzden gamepad olmadan olmaz.
    Klavye ile o ayarlar mümkün değil.
    zaten olsaydı klavyede daha zor olur gamepad şart gibi görünüyor.
  • Saçmalık ya! EA ya ne benim neyle oynayacağım. İster kolla oynarım ister kazmayla ister kürekle!
    En azından bir yama çıkana kadar beklemek zorundayız.
  • Ne kadar saçma bi uygulama yapmışlar ya. Zorlamı gamepad alacaz arkadaş :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

su kontrollerı duzgun sekilde verebilecek olan yokmu

Oyunun icinde fifasetup girin icerisinde fifaconfig.exe top seklinde tıklayin girin
    asagıdaki ayarlari yapın

A - Pas
    B - Şut
    Y - Ara Pas
    X - Orta
    LB - Adam değiştirme
    RB - Topu kontrollü sürme
    LT - Kombo tuşu (Şut atarken ayak içi ile vurur, İsabetli vuruş yani. RB ile birlikde hareket yapar. Arena modda top sektirir
    RT - Koşu tuşu

NET Framework güncenleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 4 Ekim 2010; 14:50:42 >

• Sağol dostum, Benim işletim sistemim Windows7 NET Framework'a gerek duymuyor sanırım :) Arkadaşın verdiği şekilde ayarladım mükemmel oldu ayrıca oyunuda beyendim .

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

su kontrollerı duzgun sekilde verebilecek olan yokmu

Oyunun icinde fifasetup girin icerisinde fifaconfig.exe top seklinde tıklayin girin
    asagıdaki ayarlari yapın

A - Pas
    B - Şut
    Y - Ara Pas
    X - Orta
    LB - Adam değiştirme
    RB - Topu kontrollü sürme
    LT - Kombo tuşu (Şut atarken ayak içi ile vurur, İsabetli vuruş yani. RB ile birlikde hareket yapar. Arena modda top sektirir
    RT - Koşu tuşu

NET Framework güncenleyin

• Arkadaşlar dün bir sorun gördüm, Ben oyuna gireceğimiz yere geldim bekliyordum ve öbür arkadaş gelmedi sonra çıktım oyundan mesaj yazdım öbür arkadaşa 'sen bağlanamadın galiba' diye, Arkadaşın cevabı ben girdim oynuyordum dedi :S
  • yaa arkadaşlar ben bir türlü sağa sola gitme işini beceremedim daha doğrusu sadece ya sağa yada sola gidiyor klavyeden ok tuşlarına atamama rağmen çapraza doğru gidemiyorum nedense varmı bunun bir çaresi acaba???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.