Şimdi Ara

Little Big üye ol 10 TL kazan, hesaplar birleştirilebilir. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
11
Favori
8.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sawasaz

Adam bulunduğu yeri aşındırdı alev topuna döndü fesatlığından :)

Ya tamam sömürdü herkes etik kısmı ayrı tabi de. Adam kendi yetişebilse kendi sömürecek burda bize caka satması çok ilginç
  • siparişler iptal neden boşuna tartışıyorsunuz ki? 45 TL'lik ürün aldım 30 TL puan kullamıştım. 15 TL para verdik gönderseler iflas etmeyeceklerdi.

Fiyatlar zaten çok yüksek normal şartlarda alışveriş yapmam. Mail atmışlar bir de kendi isteğiniz doğrultusunda iptal edilmiştir yazıyor
  • Ürünü kargolanan varmi ?
    Şuan kodlar çalisiyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siparişler iptal mi olmuş

hahahahahaha

• quote:

Orijinalden alıntı: CARNIVALE

siparişler iptal mi olmuş

hahahahahaha

• 4 kod almıştım deneyeyim dedim kodu kabul etti sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Müşteri temsilcisi bu kadar da ölücü.. haksız haram ürün alabileceklerini düşünmemiş.. birden fazla kod alan kişilerin siparişleri iptal.. ürünleri gelenler yada kargoda olanlarda iade edecek satış sözleşmesinde yazıyor zaten her kişi 1 kez kod alabilir.. ayni kisinin birden fazls kod alma durumunun tespiti halinde yadal faiziyle iadesine. Diye..neyse herkes kendi bilir.. çoluk çocuktan çıkar Allah korusun 200 lira olur 20000 lira..

Sen ne kadar cok takinti yaptin :/

Alamamis olabilirsinde alanlardan ne istiyorsun sacma sacma konusuyorsun gorende ltb calisan zanneder avukatlini yapmana ne gerek var bende alamadim ama diyor muyum sizde alamayin vs.

Guzel gunlerde kullansinlar alanlar yuksek yuksek meblalarda almislardir insallah 5 liralik mali bize 50 lira satmayi biliyorlar :/

Az firsatlari kullanin haram dedimiz seyi bir kimsenin mali olur izinsiz alirsin calarsin vs bu kampanya sana kota koymamislar madem sirket boyle dusunseydi hesaplari birlestirmezlerdi yanlislik olmussada bu onlarin sucu acik kapi birakmasalardi.

Alanlara tekrardan insallah en kisa zamanda ellerinde olur :)

Mahallenin bakkali kapiyi acik unutsa girip soyalim mi? Sonra da ne yapalim acik unutmasaydi deriz

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Müşteri temsilcisi bu kadar da ölücü.. haksız haram ürün alabileceklerini düşünmemiş.. birden fazla kod alan kişilerin siparişleri iptal.. ürünleri gelenler yada kargoda olanlarda iade edecek satış sözleşmesinde yazıyor zaten her kişi 1 kez kod alabilir.. ayni kisinin birden fazls kod alma durumunun tespiti halinde yadal faiziyle iadesine. Diye..neyse herkes kendi bilir.. çoluk çocuktan çıkar Allah korusun 200 lira olur 20000 lira..

Sen ne kadar cok takinti yaptin :/

Alamamis olabilirsinde alanlardan ne istiyorsun sacma sacma konusuyorsun gorende ltb calisan zanneder avukatlini yapmana ne gerek var bende alamadim ama diyor muyum sizde alamayin vs.

Guzel gunlerde kullansinlar alanlar yuksek yuksek meblalarda almislardir insallah 5 liralik mali bize 50 lira satmayi biliyorlar :/

Az firsatlari kullanin haram dedimiz seyi bir kimsenin mali olur izinsiz alirsin calarsin vs bu kampanya sana kota koymamislar madem sirket boyle dusunseydi hesaplari birlestirmezlerdi yanlislik olmussada bu onlarin sucu acik kapi birakmasalardi.

Alanlara tekrardan insallah en kisa zamanda ellerinde olur :)

Mahallenin bakkali kapiyi acik unutsa girip soyalim mi? Sonra da ne yapalim acik unutmasaydi deriz

ne adamlarsınız olayı küçük esnaf bakkala bağlamışsınız.

koskoca ltb şirketi adam akıllı kampanya yapsın.

• Çöp bence.. 4 adet kupon kaptım şimdi bi t-shirt alsam 15Tl + 5TL kargo = 20 tl , 10 tl si kupondan düşünce --> 10 tl
    Dolayısıyla 5 TL için çöp
    Birleşince adamlar iptal edio yine çöp

• ''240 liralık alışveriş yaptım ve 230 lirasını kuponlarla ödedim.''

vay be. işte ruh bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

''240 liralık alışveriş yaptım ve 230 lirasını kuponlarla ödedim.''

vay be. işte ruh bu

Siz kindlecı thomas anderson musunuz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

4 kod almıştım deneyeyim dedim kodu kabul etti sıkıntı yok

kod nerdeki
    mail de mi
    hesapta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

4 kod almıştım deneyeyim dedim kodu kabul etti sıkıntı yok

kod nerdeki
    mail de mi
    hesapta yok

maile geliyor hocam. hesap açarken ''Kampanya ve ürünler hakkında haberdar olmak istiyorum'' bunu işaretleyin
  • +90 (212) 410 04 10
    Ltb nin müşteri hizmetlerimi bu biraz önce aradılar?

• quote:

Orijinalden alıntı: r__kara

+90 (212) 410 04 10
    Ltb nin müşteri hizmetlerimi bu biraz önce aradılar?

ee ne dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

Devam ediyor mu, binlerce liralık alışveriş yaptım. Biri yağmayalacaksa benim hakkım. En az 3.000 lira verdim firmaya.

nasıl komünist adamsın sen ltb'ye para gönüyorsun üstelik sömürüyorsun.seni kovuyorum lenin
  • Kodlar nasıl birleşiyor?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sipariş iptal oldu başka bi hesaba yüklediğim çek silindi. Olmadı LTB yakışmadı sana.

LTByi boykot edip koton-mavi hatta lcw alacağım. Zaten sitedeki fiyatlarla nasıl piyasadan silinmedin hayret!!!
  • Son durumu ben özetliyeyim,başlık değişsin artık.
    üye oluyorsunuz anketi tamamlıyorsunuz gelen kodla 10 tl alt limitsiz alışveriş yapıyorsunuz.Kargo 5tl.
    Bir hesapta 1 kod kullanılıyor sadece ,birleşme olayı yok.
  • ben onlara 10 tl vereyim adam gibi kampanya yapsınlar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.