Şimdi Ara

Little Big üye ol 10 TL kazan, hesaplar birleştirilebilir. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
11
Favori
8.538
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldığım mont geldi konuyu açan arkadaşa tşklr.
  • DH Underground Sıcak Fırsatlar gurubu kurmak lazım.
  • Arkadaşlar olmuyor vs. iptal edildi diyenlere inanmayın, kendileri şuanda defalarca kod alıyordur
  • kod geldi fakat geçersiz diyor. kampanyayı bitirmişler sanırım.
  • sawasaz kullanıcısına yanıt
    Anlayamayacak durumdasın.. bu yüzden "sen haklısın"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • malaustası M kullanıcısına yanıt
    Müşteri temsilcisi bu kadar da ölücü.. haksız haram ürün alabileceklerini düşünmemiş.. birden fazla kod alan kişilerin siparişleri iptal.. ürünleri gelenler yada kargoda olanlarda iade edecek satış sözleşmesinde yazıyor zaten her kişi 1 kez kod alabilir.. ayni kisinin birden fazls kod alma durumunun tespiti halinde yadal faiziyle iadesine. Diye..neyse herkes kendi bilir.. çoluk çocuktan çıkar Allah korusun 200 lira olur 20000 lira..

• Yuh be kardeşim. Ekşiciler boşuna sallamıyor buraya

• mont geldi bu lodoslu havada çok iyi gitti. adamsın ltb kralsın ltb.
  • Beyler ben 2 kuponu birleştirip hesaba yüklemiştim noldu kullanılmıyomu son durum ne ??

• quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Müşteri temsilcisi bu kadar da ölücü.. haksız haram ürün alabileceklerini düşünmemiş.. birden fazla kod alan kişilerin siparişleri iptal.. ürünleri gelenler yada kargoda olanlarda iade edecek satış sözleşmesinde yazıyor zaten her kişi 1 kez kod alabilir.. ayni kisinin birden fazls kod alma durumunun tespiti halinde yadal faiziyle iadesine. Diye..neyse herkes kendi bilir.. çoluk çocuktan çıkar Allah korusun 200 lira olur 20000 lira..

Sen ne kadar cok takinti yaptin :/

Alamamis olabilirsinde alanlardan ne istiyorsun sacma sacma konusuyorsun gorende ltb calisan zanneder avukatlini yapmana ne gerek var bende alamadim ama diyor muyum sizde alamayin vs.

Guzel gunlerde kullansinlar alanlar yuksek yuksek meblalarda almislardir insallah 5 liralik mali bize 50 lira satmayi biliyorlar :/

Az firsatlari kullanin haram dedimiz seyi bir kimsenin mali olur izinsiz alirsin calarsin vs bu kampanya sana kota koymamislar madem sirket boyle dusunseydi hesaplari birlestirmezlerdi yanlislik olmussada bu onlarin sucu acik kapi birakmasalardi.

Alanlara tekrardan insallah en kisa zamanda ellerinde olur :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• siteden yazıyı kaldırmışlar, bir kampanya yapacaklar ellerine yüzlerine bulaştırdılar ucuz programcı yazılımcıya site yaptırırsanız, işe alırsanız böyle patlar elinizde işte, iyi olmuş alan arkadaşlara tebrikler.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
  • ŞUAN SİSTEM KAPAILDI. PUANLARI KULLANDIRMIYORLAR.

müşteri temsilcisi hesaba 10 tl tanımlıyor. bununla alışverişe devam edin diyor.

birleştirme vs yapılmasını böyle engellliyorlar
  • Devam ediyor mu, binlerce liralık alışveriş yaptım. Biri yağmayalacaksa benim hakkım. En az 3.000 lira verdim firmaya.

• Hadi şimdiki alınan ürünleri göndermezler, kargoları geri çekerler falan ama size teslim ettiği ürüne sizden farkını isterse sizde vermezseniz faiziyle falan b*k geri alır
  • değerlendiren arkadaşlara tebrikler. ben yetişemedim...
  • streptokokk kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Adam bulunduğu yeri aşındırdı alev topuna döndü fesatlığından :)

• sanırım göndermeyecekler boşuna üye olmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.