Şimdi Ara

Little big planet save silinmiyor (ps3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 sene önce yüklemiş olduğum Little Big Planet 1 oyununu baştan oynamak istiyorum, komple ne şekilde silebilirim? Game Data Utility'den sildiğimde hiçbir değişiklik olmuyor? Yardım için şimdiden teşekkürler. Trophy'i silmek bir şeyi değiştirir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rageofdynax -- 4 Ekim 2012; 14:55:29 >

• save dosyalarını silmen yeterli olucaktır. Menude Game > Save Data Utılıty diye birsey olması gerek icine gir ve ordan sil birde
  • Hiç bir değişiklik olmuyor derken ne demek istedin, karakterinin kostümleri filan aynı mı kalıyo yoksa yaptığın skorlar mı gitmiyo.Ayrca hatırladığım kadarı ile bu oyunun saveleri game data da.Yani onları sildiğinde karaterin sıfırlanır.Ama daha önceki oyununda psn bağlı şekilde oynadıysan skorların sıfırlanmaz onlar bi kere little big planet serverlarına işlendi.Daha iyi skor yaparsan ancak o zaman eskiler gider.
    Kısacası game datadaki verileri silince skorlar hariç herşey gider.

edit: Trophyleri silmek mümkün değil.Onlar sadece oyunda yaptığın şeylere verilen ödüller.Oyunun yapısına etkileri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 4 Ekim 2012; 1:27:14 >
  • Dostum hic biri olmadiysa ps3'e yeni kullanıcı açıp ordan oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmazingGrace -- 4 Ekim 2012; 9:58:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler. Ben oyunu tekrar oynadığımda kazanılan baloncukların ve itemlerin tamamını silmek ve oyunu sıfırdan oynamak istiyorum. Karakter kıyafetleriniz de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rageofdynax

Cevaplar için teşekkürler. Ben oyunu tekrar oynadığımda kazanılan baloncukların ve itemlerin tamamını silmek ve oyunu sıfırdan oynamak istiyorum. Karakter kıyafetleriniz de.

Dostum benim dediğimi denedin mi öyle yapınca baştan başlaman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.