Şimdi Ara

Little Big Planet 2 Hakkında Görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Little Big Planet 2 alsam mı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir alayım mı almayım mı ?

• Little Big Planet 1 varsa 2'ye çok gerek yok diye düşünüyorum. Yoksa fiyatı düşüyor hergün. Alınabilir, zevkli bir oyun.
  • Saol biraz daha düşüneyim
  • Güzel değil
  • Tek basina oynayacaksan bosver ama bir kac kisi ile muthis zevkli bir oyun.
  • psn den iki kişilik oynayabilirmiyim peki ? alırsam zaten 2. el alırım :) ha bide 1. siyle 2. si arasında çok fark var mı yoksa 1. yi alıyım şu anda 25 tl falan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 22 Ekim 2011; 13:17:03 >
  • Grafik ve çeşitlilik olarak 2 oyun arasında çok fark var. Oyun alınır pişman olmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tamamda internet üzerinden co op oynayabilirmiyim bi söyleseniz. Oynanmıyorsa almıcamda tek kişilik sarmaz
  • Al kargoyla bana yolla..
  • Oynanıyor tabi. Bi oyunda 3-4 kişi bile olabiliyor.

İstersen PSN deki arkadaşınlada co-op oynıyabilirsin.
  • O zaman bugunden itibaren para biriktirmeye başlıyorum. İlginiz için Teşekkürler arkadaşlar
  • Co-op oynanıyor da adam gibi bağlantılı birini bulman biraz zor küçücük bi lag oyunu oynanmaz hale getiriyor.
    Onun dışında alınır çok şeker bi oyun
  • evet benimde çok kanım kaynadı oyuna zaten tema müziğini duyar duymaz alasım geldi oyunu.Alırsam beraber oynarız inş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 22 Ekim 2011; 14:14:21 >
  • Arkadaşlar bende little big planet almayı düşünüyorum move flm yok ne alıym 1-2 sizce
    bide bu game of the year edition, collection vb hangisini almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Arkadaşlar bende little big planet almayı düşünüyorum move flm yok ne alıym 1-2 sizce

lbp 2 alabilirsin ama psnden lbp1i satanlar var oldukça uygun fiyata ben de aldım birtane
  • Sürekli ama sürekli güncelleme ile desteklenen ve hiç eskimeyen yenisi 4-5 yılda bir çıkan 2 oyun var. Biri Gran Turismo diğeri Little Big Planet

Little Big Planet 2 yi al geç 1 e hiç gerek yok. Kocaman bir dünya seni bekliyor.
  • quote:

Arkadaşlar bende little big planet almayı düşünüyorum move flm yok ne alıym 1-2 sizce

Lbp 1 artık eskidi sürekli aynı bölümler var kesinlikle lbp 2 almalısın
  • Cevaplar için teşekkür ederim.
    Hiç oynamadım ama eşimle oynamak için tavsiye ettiler. Takasla yada 30 liraya flm aliym diyodum lbp1'i, psn satış olayına bi bakayım siz kaça almıştınız?
    lbp2 senditde 13 pound, uygun gibi ama platinum versiyon ne oluyo acaba
  • quote:

Cevaplar için teşekkür ederim.
    Hiç oynamadım ama eşimle oynamak için tavsiye ettiler. Takasla yada 30 liraya flm aliym diyodum lbp1'i, psn satış olayına bi bakayım siz kaça almıştınız?
    lbp2 senditde 13 pound, uygun gibi ama platinum versiyon ne oluyo acaba

Hocam kesinlikle psn'den al. Hatta beraber alabiliriz. ÇÜnkü dışardan alsan en az 30 lira, birde 8 lira kargo desen 38 liraya gelir. Psn'de 49.99. Böl ikiye kişi başı 25 denk geliyor tertemiz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.