Şimdi Ara

Lissandra ve Nocturne oynama taktikleri verirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar :) Lissandra destek Nocturne orman item önerileri ve oynama taktikleri verebilirmisiniz lütfen. Lissandra neden destek derseniz mid ve solo oynamıyorum rahat etmiyorum sadece destek ve orman rahat olabiliyorum oyüzden :)



  • qwer bas.
    önerilen itemleri felan al.

    ne bilim işte çok üşeniyorum.
  • Dash. kullanıcısına yanıt
    Buda bir fikir tabii teşekkürler
  • Aslında hep düşünmüşümdür lissandra orman çok güzel olur diye, ultisi w su be e si ile Gap close (ama utandım yapmaya )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nocturne ormana pala ile başlarsın, nocturne oyun başında kendimce güçsüz bir karakterdir ganklar dahil 6 levele kadar çokta iyi gank attığını söyleyemem. Fakat lanede adamınıza baskı uygulayan champa side gank atıp en azından canını indirmeyi deneyebilirsiniz. Pasifi 1v1 denk geldiğinizde çok işinize yarar. 6 level olduktan sonra işiniz kolaylaşır ulti ile adama hiç beklemediği yerden saldırabilirsiniz. Q pasifi hareket hızını arttırdığından youmuu çıkmanız sizi daha da avantajlı hale getirebilir, rakibiniz sizden kaçamaz. Ayakkabı olarak ionia çizmesi öneririm. Daha sonra draktharr çıkın ward bulmak ve oluşabilecek riskleri önlemek için. Takım savaşlarına nocturne ile hızlı girebilirsiniz ama tek atıp tek yemeniz an meselesi oluyor bu durumda hem büyü direnci hemde güvenlik için koruyucu melek çıkmanız mantıklı olur lategamede büyük tfler patlak verdiği zaman Daha sonra gecenin kıyısı ile buildinizi tamamlayabilirsiniz lategamede aslında yapacak birşey yok tek yapacağınız u ile tek atmak atamazsanız ağır hasar yiyip çıkmak veya tek yemek. Bunlar kendi deneyimimdi fakat Destek Lissandra önermem, neden diyecek olursanız adcye u basayım diye kendinize u basmak çok acı bir his



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D320E3F1 -- 24 Mart 2017; 21:21:2 >




  • BomBidiBom kullanıcısına yanıt
    Benim denediğim saçma jungle picklerinden en kötülerinden biriydi.Her kamptan sonra base atmam gerekmişti.Ama 2 yıl falan oluyor deneyeli.
  • Cevaplar için teşekkür ediyorum ama Lissandra orman demedim arkadaşlar orman için Nocturne dedim onuda arkadaş fazlasıyla aydınlatmış teşekkür ediyorum burdan :D

    Lissandra oynamayı sevdim bu arada dediğiniz olay birkaç maçımda başıma geldi botta denerken ve aram modunda denk geldiğinde r si çok sapıtabiliyor fakat bence destek olur. Bunu söylememin sebebide benim birsürü mainim var çoğu mid ve solo herosu (tabii normal adam akıllı supportlarıda çok sık oynarım) ama mid ve soloda oynamayı sevmiyorum rahat olamıyorum el titremeleri vb. yaşıyorum oyüzden genel rahat olduğum yer destek ve orman olduğu için bi denerim ama taktik verecek arkadaş lazım detaylı bilgim yok, itemlerinide pek bilmiyorum :D
  • Lissandra destek ile amacın ne tam olarak ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lissandra destek olarak çok iyi olmasada ''olabilecek'' bir şampiyon denebilir. Nişancına avantaj sağlamak için büyü hırsızının marifetinden ''Buz Kraliçesinin Hakkı'' çıkarsın. Daha sonra Athene'nin Lanetli Kadehi çıkarsın çünkü bu itemin pasifi rakiplerden kan yükü topluyor ve kendini u içine aldığında yüksek oranda hp basıyor. Q ile dürtüp nişancın zor durumda kaldığında ileri atılıp u atsan canını yüksek oranda yükseltip tekrar toparlanmasına fırsat verebilirsin. Kendimce Lissandra sup için en op item. Sonra kefaret öneririm hem can hem mana açısından sana yarar sağlar. Çizmeni sihirbaz pabucu çıkıp geri kalan 2 slotu ap doldurursun önerim luden ve morello. Eğer paran varsa morello satıp şapka alırsın. Yani oyun başı nişancını korumaya yönelik oynarsın, lategamede eğer sağlam kalırsanız ap ile eksilerini kapatırsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D320E3F1 -- 25 Mart 2017; 8:45:58 >
  • Takım arkadaşına basılmıyor ki. Basılsa meta zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

    Lissandra destek ile amacın ne tam olarak ?

    Neden ? bence gayet mantıklı..

    Bir sonadan farkı iyileştirmesi olmaması ama onu cc ile çok rahat kapatıyor.

    Leona ile hemen hemen aynı cc'ye sahip bir şampiyon üstelik damage'i de var e hadi leona tank diyelim lissandra'da kendine ulti kullanarak hem damage atabilir hem de içeride aggroyu bir süre kendine çekebilir.

    Brand'i riot haberler sayfasında sıradışı bir fikir diye ortaya koyduğundan beri kimse ses çıkarmıyor da neden lissandraya ses çıkıyor anlamıyorum. Normal oyunda denendikten sonra derecelide güzel şeyler yapılabilir bence. İlk işim denemek olacak.
  • Nocturne ww ve gravesten sonra en rahat jungle dönen champlerden biri. Ulti açıldıktan sonra free kill kovalayacaksın zaten. Tflere önden girme uygun anı bekle adcyi tekle çık. Keyf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verilen tüm cevaplar için teşekkür ederim Lissandra ve Nocturne hakkındaki tüm taktikler ve bilgilendirmeler için sağolun. Sizin önerilerinizi destek için dikkate alacağım.
  • Bildiğin u sunu değiştirmişim. Teşekkürler hocam uzun süredir oynamadığım için karışmış bunlar Düzelttim yazıyı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D320E3F1 -- 25 Mart 2017; 8:48:52 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.