Şimdi Ara

Liseye başlıyorum tavsiye.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçelievler ticaret ve meslek lisesine gidicem bu sene yeni başlıyorum hemen evimin yakınında okul 2-3 kişi tanıyorum okuldan 1 tanede kız buldum onunla tanıştık falan arkadaş olduk o da bu sene yeni başlayacak ( kız taş ).Neyse ne yapmam ne etmem nasıl davranmam gerek biraz ağır başlı olursam bana karışana bende karışırsam dayak yerim okul pis bi okul ortamı kötü bende çok kızlarla takılan birisiyimdir hep kızlarla takılırım gezerim erkeklerle fazla takılmam.İlkokulda kızlarla takılmaktan başıma 1000 türlü bela geldi zaten.Neyse ne yapmam gerek anlatırsanız sevinirim.Sigara kullanıyorum bu arada söyliyim dedim

• Kendin olmayı dene işe yarar.
  • forumu bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ders çalış
  • Okula çıplak git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

forumu bırak

bunu demeye gelmiştim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 yıl gez eğlen son sene görürsün gerçekleri ilk gün bim poşetiyle gidersen popüler olursun
  • sigarayi birakmaya ne dersin hem kendine hem parana yazik gunah lan annen baban harclik diye veriyor onu

• quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

sigarayi birakmaya ne dersin hem kendine hem parana yazik gunah lan annen baban harclik diye veriyor onu

Bırakmak o kadar kolay değilde inşallah bırakırım.Anne babamın durumu iyi onda bi sıkıntı yok
  • neden basladin ki hava civa kari kiz icin degildir herhalde

• Meslek lisesi ise okul çıkışlarında bir grup bulup çömelmen gerek. Bu Liseliyusların genel özelliğidir, doğal habitatlarında çiftleşme çağrılarını yapmak için okul çıkışlarında çömelir ve dişilerin geçmesini izlerler.

Evrimleşmişlerinin farkı ise ellerinde tespih olmasıdır. Saçlarından ve mimiklerinden diğer türdeşlerinden ayırt edilebilir.

--PokedéX bu qnq (qapaq)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarposarp

neden basladin ki hava civa kari kiz icin degildir herhalde

üzücü bir olay yaşadım onun etkisiyle başladım dahada bırakmadım.Ama keşke başlamasaydım geri getirmez çünkü yaşadığım şeyleri
  • İlk senemde çok beklentilerim vardı ama hayal kırıklığına uğradım :D O yüzden hiç kasma gir sınıfa otur :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlymnSntrk

İlk senemde çok beklentilerim vardı ama hayal kırıklığına uğradım :D O yüzden hiç kasma gir sınıfa otur :D

Sen uğradın ben uğramiyim işte :D o yüzden açtım bu konuyu
  • aga 98lilerde liseye başladıya :D ben ne diyeyim 99mu la :D şaşırdım şimdi bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tw Scott -- 3 Eylül 2013; 3:15:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampir Damon Salvatore

aga 98lilerde liseye başladıya :D ben ne diyeyim 99mu la :D şaşırdım şimdi bak

ne dediğini anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhnkrc

quote:

İlk senemde çok beklentilerim vardı ama hayal kırıklığına uğradım :D O yüzden hiç kasma gir sınıfa otur :D

Fazla bir şey bekleme yani :D Bir sürü yeni karı kız olcak ortam fena olcak sanma İlk okuldan daha berbat. Tabi ben fen lisesinde okuyorum diğer liselerden farklı olabilir ama fen liselerinde hayat yok
  • sınıfta genelde bi popüler bide inek grup olur.Sakın popüler gruba girme.İnek gibi görün inanılmaz kopya çekiliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dhnkrc

quote:

Fazla bir şey bekleme yani :D Bir sürü yeni karı kız olcak ortam fena olcak sanma İlk okuldan daha berbat. Tabi ben fen lisesinde okuyorum diğer liselerden farklı olabilir ama fen liselerinde hayat yok

Hocam sen hayal kırıklığına uğramakta haklıymışsın :D Fen lisesi yani bütün kızlar gözlüklü kezban vs. biliyorum fen liselerinin ortamını :D Ama sende okulu bitirdikten sonra hayatını yaşarsın orasıda var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.