Şimdi Ara

LİSEYE BAŞLAYACAKLARA TEK TAVSİYEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • adam gibi çalışın dh dekiler gibi işsiz güçsüz bi baltaya sap olmayanlardan olmayın

kızlarla felan çekinmeden konuşun yoksa dh dekiler gibi otobüste biri yanınıza oturunca dh ye girip yanımda kız oturuyo napıyım ss li diye konu açarsınız .

• Dh de ki 1.90 arkadaslara laf edemezsinn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten planım da bu sadece çalışmak ve boş zamanlarımda basketbol oynamak 2000 liyim boy:1.86
  • Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    Çok uzun boylu olmak iyi değil bence. Lise de falan çok ilgi çekiyor güzel gibi geliyor ama Türk kızının boy ortalaması 165cm. İdeal boy sevgilinin 10 cm üstü bence.
  • quote:

adam gibi çalışın dh dekiler gibi işsiz güçsüz bi baltaya sap olmayanlardan olmayın

Ulan dh'de senin hayal edemiyeceğin üniversitelerde okuyan, senin hayatında göremeyeceğin paraları maaş olarak alan insanlar bile varken çok saçma bir tavsiye olmuş.

Benim tavsiyemse: lise 1-2-3 hem gezin tozun hem çalışın lise 4te çalışmaya daha çok ağırlık verin. Hadi koçlarım göreyim sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Zaten planım da bu sadece çalışmak ve boş zamanlarımda basketbol oynamak 2000 liyim boy:1.86

Blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Kedi

quote:

adam gibi çalışın dh dekiler gibi işsiz güçsüz bi baltaya sap olmayanlardan olmayın

Ulan dh'de senin hayal edemiyeceğin üniversitelerde okuyan, senin hayatında göremeyeceğin paraları maaş olarak alan insanlar bile varken çok saçma bir tavsiye olmuş.

Benim tavsiyemse: lise 1-2-3 hem gezin tozun hem çalışın lise 4te çalışmaya daha çok ağırlık verin. Hadi koçlarım göreyim sizi

Aynen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunu diyen DHli..

Neyse, sen bu forumdaki herkesi öyle mi sanıyorsun?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber Forum sadece Konu Dışından ibaret değil . YGS/LYS forumlarına göz at bak bakalım adamlar boş beleşmi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

Zaten planım da bu sadece çalışmak ve boş zamanlarımda basketbol oynamak 2000 liyim boy:1.86

Blok.

Blok.
    (2000li olduğumdan değil vizyon sahibi olmadığından)

• Dh ile alakası yok burada açılan konuların çoğu "gır gır" amaçlı açılan konular. Ve bi o kadarda bu forumda gerçekten adam gibi işini yapıp bizim dahi ulaşamayacağımız paraları kazanan dürüst insanlar var.
    Liseye başlayanlar bir abi tavsiyesi olarak lise 1-2 de çok sıkarlar 3-4 gevşetirler. Ama sakın 4. sınıfta gevşemeyin benim gibi tekrar hazırlanmak zorunda kalmayın.
    Tecrübe ile sabit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak12133

Çok uzun boylu olmak iyi değil bence. Lise de falan çok ilgi çekiyor güzel gibi geliyor ama Türk kızının boy ortalaması 165cm. İdeal boy sevgilinin 10 cm üstü bence.

Ooff ben ne yapcam boyum 1.85
  • quote:

quote:

biliyorum mesela @gun adamdaki para kimsede yok

ama çogu dh li işsiz güçsüz gerçek bu

• quote:

quote:

Eyvallah hocam bunun gibiler hepimizi ipsiz sapsız sanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

175cm boyunda bir kız bulup evlenirsin sorun olmaz
  • quote:

2000'de nasıl doğuyorsun anlatsana biraz

• YGS'de 5k yım tavsiyeye bak illa kanıtlatacak Lise 3 e kadar gezin tozun sınıfı geçin yeter lise 4'te dersi hayatınızın merkezine koyun olay bitmiştir uymayın böylelerine DH çok kaliteli bir forum arada bir her yerde dengesizler çıkar.
  • Aptal olmayın arkadaşlarıma uyacam diyerek dersleri boşlamayın. Dersleri boşlamayın ama deli gibi de ders çalışmayın günlük 10dk bile yeter zaten 12. sınıfa gelince oturtacaklar kazığa boş yere didinip durmayın şimdiden

4 yıl boyunca sadece ders dinledim ve sınav öncesi ders çalıştım diploma notum 88 küsür bi şeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mX-L4S3R -- 24 Ağustos 2014; 17:17:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

quote:

asıl ben ne yapcam 1.93 lise 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Industrialengineer -- 24 Ağustos 2014; 17:20:49 >
  • quote:

kes la yalancı velet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.