Bildirim
lisenin ilk gunu superstar giysem hocalardan firca yer miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlk gün hiçbirşey olmaz. Kızarlar ama bir yaptırım uygulamazlar. Yarın adamakıllı gel diyorlar hep. -
Herzaman lise 1 lere kundura derler bende ilk gün giymişten diğer günler superstarla gittim sorun olmaz -
bizde yasak değil -
Asıl ilk günü giyme 2. hafta giyner insan ilk gün sıkı yönetim vardır her zaman -
takıl sen totonaa göre -
lisenin ilk günü parlak beyaz kramponla gitmiştim, başka zaman 1 tane renkli çizgi için eve geri gönderen müdür ilk gün bişey dememişti. -
ulan bizim okulda bunların hiç biri yok ilk gün okula normal kıyafetiyle gelenler milletin saçı upuzun derslere girmeyenler kimse takmıyodu ilk 2 hafta sonrada bişey demediler şanslıymışım demekki -
Liseniz batsın emi -
Pembe Mercurial ile gidiyordum. -
bende mavi adidas ile gitmiştim -
beyler ben ilk gunden azar yiyip rezil olmak istemiyorum, kundura da giymek istemiyorum, herkes siyah ayakkabi giyip de ben superstar giysem biraz garip olur ama bilemiyorum.. -
yukari -
46 numara bembeyaz stan smith le gidiyorum -
Bişey olmaz ilk gün giy ha bu arada lisenin dersleri ilk öğretime benzemez bunuda belirteyim. -
superstar'dan bişey olmaz millet sarı converse'le geliyordu, ben sadece 1 yıl oda çömezken siyah köseli giymiştim . gerisi hep beyaz spor ayakkabılar
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaRR0W
46 numara bembeyaz stan smith le gidiyorum
bebek mezarı gibidir -
oha siyah kundura ile gel mi diyolar biz serbest gidiyoz nerdeyse bişe demiyo adamlar ne biçim okulunuz var
-
Hiçbir zaman kundura giymedim bu yaşıma kadar giymem de Tabi bi şirkette çalışana kadar ama o zamanda spor bişey giyerim yine
zaten lise son kim ne diyecek ulaan
-
quote:
Orijinalden alıntı: American_Muscle
superstar'dan bişey olmaz millet sarı converse'le geliyordu, ben sadece 1 yıl oda çömezken siyah köseli giymiştim. gerisi hep beyaz spor ayakkabılar
iste almak istedigim cevapsuperstarimla gidecegim..
Benzer içerikler
- dikkat çekmek için takipten çıkmak
- faverin kullananların yorumları
- herbalife dolandırıcılığı
- yossi ismi hangi ülkenin
- eve tanık kağıdı geldi
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X