Bildirim
Liseliler gitsin metint ' mujim ' meyan tcddmusa edwird gelsin (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Meyan burda zaten....Konusu vardı hatta kızı olmuştu birde...Yanlış hatırlamıyorsam.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zakk Wyld
Meyan burda zaten....Konusu vardı hatta kızı olmuştu birde...Yanlış hatırlamıyorsam..
Neeey?Niki falan ne ki?
-
Edwird ı bulmuştum başka forumda konu filan açtıydım 15 sayfa olmuştu sonra adminler sildi. -
Aynen şu inci özentileri defolsun gitsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: FearMaster
quote:
Orijinalden alıntı: Zakk Wyld
Meyan burda zaten....Konusu vardı hatta kızı olmuştu birde...Yanlış hatırlamıyorsam..
Neeey?Niki falan ne ki?
Aynı...Dediğim gibi konusu var.Geriçekemeyan
Ne günlerdi be.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Striker64
Üşüyoruz reyizz
nick neydi -
takam kafana -
urfali
ve iski hiç uğramıyor buralara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖZLEDİK ULAN İŞTE ALAYINI
İşin kötüsü zaman ilerlenince özlenen bir jenerasyon olmayacak, şuan bir çizgimiz yok. Özleneceğini sanmıyorum bu yıllarda forumun.
Nerede o eski bayramlar ... -
VAY BE BU GENÇ KARDEŞLERİMİZİ CİDDEN ÖZLEDİM. O ZAMANLAR İYİ EĞLENDİRİRLERDİ BİZİ. -
quote:
Orijinalden alıntı: marjinal nesil
bence edwird meyan tcddmusa bey metint ( ünlü eşcinselimiz) vee caner abi mujim gelsin forum düzelir en azından ne dersiniz ?
urfalı yı unutmayalım
ayrıca yonetıcı mewluth vardı ogretmendı sanırım kendısı -
Ömer falan vardı.Hepsi gitti. -
-
geriçekemeyan -
Nerede o konular şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nemésis
Nerede o konular şimdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X