Şimdi Ara

Liseliler büyüklerinden daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flame yapan, çıldıran insanlar genelde yaşı 20'nin üstündekiler oluyor. Adamlar oyunu çok ciddiye alıyor ve sinir krizleri geçiriyor.

Bu sabah bir oyuna girdim hafta içi sabah ergenler yoktur diye.

İngilizce/Türkçe karışımı konuşan 2 genç elementary ingilizceleriyle birbirlerine flame yapıyorlardı.

Yaşlarını sorduğumda 20-21 dediler skype gel falan dediler her neyse..

Ergen diye tabir ettiğiniz insanlar küfürlerini de ediyorlar flame de yapıyorlar ama en azından oynuyorlar. 20 yaş üstü adam gibi oyuncu denk gelmedi bana.

• Yanlış . İstisnalar kaideyi bozmaz . Oyunda çok abi dediğim insan var ve %90'ı oyunu zevk için oynuyor . Bknz : ALAK_ (S0NA)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-21 yaşında çoğu insanda karakter henüz oturmamıştır , ileride değişkenlik gösterebilir bahsi geçen yaşlar pekte büyük sayılmaz.
  • Yanlış bir genelleme he liseliler full flame yapacak diye bir şey de yok onların içindende gayet düzgün oynayanlar çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

/>

asdada
  • O yaşlarda olduğunu söyleyen kişilerin çoğu çocuktur yalnız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amélie Poulain

Flame yapan, çıldıran insanlar genelde yaşı 20'nin üstündekiler oluyor. Adamlar oyunu çok ciddiye alıyor ve sinir krizleri geçiriyor.

Bu sabah bir oyuna girdim hafta içi sabah ergenler yoktur diye.

İngilizce/Türkçe karışımı konuşan 2 genç elementary ingilizceleriyle birbirlerine flame yapıyorlardı.

Yaşlarını sorduğumda 20-21 dediler skype gel falan dediler her neyse..

Ergen diye tabir ettiğiniz insanlar küfürlerini de ediyorlar flame de yapıyorlar ama en azından oynuyorlar. 20 yaş üstü adam gibi oyuncu denk gelmedi bana.

o zaman hiç benimle oynamamışsın.

bak dostum yaşım 24.oyunu oynarken sakinim genelde ancak bazı durumlarda çileden çıkıyorumki bunlar 1vs5 fight girenler feedleyen ve aksi gibi başkasına suç bulanlar,küfür edenler,cok konusanlar vs.
    mümkün oldugunca yazmıyorum ancak bazen insan çileden çıkıyor.hele de 13-14 yaşında cocukların bana ana avrat küfür etmesi canımı bazen sıkabiliyor.

yani şöyle düşün benim yaşlardaki oyuncular genelde küçük yaştaki çocukların hareketleri sonucu flame noktasına gelip çıldırıyor.

çocuk 13 yaşında feedlemiş ve diyorki jungle nerdesin ben trollüyorum diyor.Olm yapma etme diyorsun, -:Dhauehauh nolcak troll trooll haketmiyosunuzki demeye başlıyor.

şimdi sen söle ne yapayım ?

• 21 yaşında biri olarak bana veya bizlere söz hakkı doğdu. :D son derece sakin anlayış çerçevesinde güzelce oyunumu oynuyorum. Küfür eden olursa hiç muhattap olmayıp yok sayıyorum. Rahatsız oluyorsanız size de aynısını yapmanızı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

20-21 yaşında çoğu insanda karakter henüz oturmamıştır , ileride değişkenlik gösterebilir bahsi geçen yaşlar pekte büyük sayılmaz.

Aynen katılıyorum. Genelde 18 yaş altını ergen görme gibi bi durum var maalesef. ben şahsen 88 liyim ama bundan 3-4 yıl önce yaptıklarımı düşünüce bile neler yapmışım diyorum.
  • Askerliğini yapmamış herkes hala ergendir.Ha yaşı küçük büyük farketmez oyunu trolleyenler,küfür edenler,oyunu zehir edenler büyük küçük hep var.yaşa göre değerlendirme yapmak yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apprantice

Askerliğini yapmamış herkes hala ergendir.Ha yaşı küçük büyük farketmez oyunu trolleyenler,küfür edenler,oyunu zehir edenler büyük küçük hep var.yaşa göre değerlendirme yapmak yanlıştır.

bedelli yaparsa?

/>
  • Katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

20-21 yaşında çoğu insanda karakter henüz oturmamıştır , ileride değişkenlik gösterebilir bahsi geçen yaşlar pekte büyük sayılmaz.

Aynen katılıyorum. Genelde 18 yaş altını ergen görme gibi bi durum var maalesef. ben şahsen 88 liyim ama bundan 3-4 yıl önce yaptıklarımı düşünüce bile neler yapmışım diyorum.

Yaşıt sayılırız.

• quote:

Askerliğini yapmamış herkes hala ergendir.Ha yaşı küçük büyük farketmez oyunu trolleyenler,küfür edenler,oyunu zehir edenler büyük küçük hep var.yaşa göre değerlendirme yapmak yanlıştır.

bu mantık süpermiş. Adam tıp okuyom 30a kadar askerliği yapmadığı için ergen oluyor.
  • Yaş ortalaması 22'nin üzerinde olan bir klana mensubum gerçekten kafa yapısı çok farkediyor oyun konusunda deneyimsiz olabilirler ama o dostluk ortamı 3vs3 özel oyunlardan aldığım keyif hiçbir oyunda yok. Ben oyundan asıl şimdi keyif almaya başladım diyebilirim. Sonuç olarak yaş çok önemli çok...
  • Kimin iyi kimin kötü olduğu karakteriyle alakalıdır. Yaş büyük bir faktör ama 15 yaşındaki biri bazen 20 küsür yaşında birisinden daha anlayışlı ve ne için oynadığını bilerek oynuyor.

Temel sorun şurda zaten ; oyunu neden oynadığını yani amacını bilmeden oynuyor. Yenmek için oynuyorsa takım arkadaşına küfretmenin ona oyunu kazandıracağını düşünmesi ne kadar mantıksız. Eğlenmek için oynuyorsa eğlencesine bakar , kimsenin kalbini kırıp , canını sıkmaz.
  • konuyu linç edebilirsiniz beyler.
    vurmayın öldü demeye uğrarım tekrardan
  • misal lloncept herkese ana baci duz giriyor her oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Zeka dolu düşünce tebrikler
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.