Şimdi Ara

liseli serap intihar etmiş midir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
118.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 'racon' konusunda arkdaş liseli serap demiş.aklıma geldi benimde. o kızın bütün dünyası kararmıştır yaw.belki intihar etmiştir. yapanları anlayamadım ben. kendilerini içeri tıktıracak bir filmi internete vermişler.kafalarıda hiç çalışmıyor
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Liseli Serap Olayı: Gerçekler ve Söylentiler

Birden çok kişi tarafından tartışılan "Liseli Serap İntihar Etmiş Midir?" konusu, birçok spekülasyon ve yanlış bilginin dolaşmasına sebep olmuştur. Bu metinde, doğru bilgilere ulaşmanıza yardımcı olmak için olayın gerçeklerini ve söylentileri objektif bir şekilde inceleyeceğiz.

Liseli Serap Olayının Gerçekleri:

• Liseli Serap adında bir öğrencinin intihara meyilli olduğu iddia ediliyor.
    • Serap'ın sözde gizli çekilen görüntüleri, sosyal medyada ifşa edildi ve geniş çapta paylaşıldı.
    • Görüntülerin ifşa edilmesi, Serap'ın intiharına yol açtığı söyleniyor.

Söylentiler ve İddialar:

• Bazı kişiler, Serap'ın görüntülerin ifşa edilmesi sonucu intihar ettiğine inanıyor.
    • Diğerleri ise Serap'ın zaten intihara meyilli olduğunu ve görüntülerin sadece bu süreci hızlandırdığını savunuyor.
    • Görüntülerin gizli çekim olup olmadığı ve kimin tarafından yayınlandığı konusunda da farklı iddialar var.

Doğrulanmış Bilgiler:

• Serap'ın intihar ettiği yönünde resmi bir açıklama yapılmamıştır.
    • Görüntülerin Serap'ın izni olmadan çekildiği doğrulanmıştır.
    • Görüntülerin ifşa edilmesiyle ilgili soruşturma devam etmektedir.

Konuyla İlgili Önemli Noktalar:

• Siber zorbalık ciddi bir sorundur ve asla tolere edilmemelidir.
    • İntihar düşünceleriniz varsa, profesyonel yardım almak çok önemlidir.
    • Özellikle gençler olmak üzere, internette paylaştığınız kişisel bilgiler konusunda dikkatli olun.

Sonuç:

Liseli Serap olayı, hassas bir konudur ve herkesin gerçeklere saygı duyması önemlidir. Konuyla ilgili doğrulanmış bilgilere erişmek ve yanlış bilginin yayılmasını önlemek için güvenilir kaynaklara başvurmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Haklısın ama adamlarda bunun bukadar yayılacağının farkına varmamışlardır zaten serapı bilmem ama belkide oadamlar çoktan cezalarını çekmiştir bile
  • Yok yaw ünlü oldu işte FLASH TV de bile çıktılar. Niye intihar etsinler..:)
  • muhehehe valla intiharı bilmem ama babası öldürmüş olma olasılığı daha fazla
  • bahsi geçen video, şu liseli.avi midir nedir omu?
    eğer oysa yani bende çok kıl oldum harbi...
    ilk başta aehuoea modunda izliodum ama sora iş çirkinleşmeye başladı gözümde git gide...
    kimsenin hayatıyla bu şekilde oynanmaz yani...
    kazığa oturtmak lazım laukları
  • arkadaşlar gümdem cahilliğimi mazur görün de olayı anlatsanız da biz de fransız boyutunu aşsak diyorum.
  • ben de anlamadım olayı... kim kime ne yapmış ??? satanist olayı falan mı yine ???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    erkek arkadaşımı terk ettim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de izledim. inanilmaz kotu insanlar var. ben olsam serap'in yerinde kesinlikle intihar etmez sonuna dek savasirdim. ama aslinda ben okadar devam etmezdim cunku cok ta zorlama yok gibi yani hic gitmeye falan calismamis, yani dava acsa cok da hakli gorulmeyebilir. istemiyorum diyor, inandim buna ama pek tepki vermedi. uzuldum ama yinede ve ozellikle kameraya alan herifin ciddi iskence gormesi gerekiyor,, hatta ben yapabilirmiyim?
  • ama soyle bir durum da var, su bizim aile ve toplum kurallarimiz kimin yaninda olur, serap`a yardim edilirmi bilmem. insanlarimizdan supheliyim. namus ile insan haklarini ayirt edemeyen garip bir toplumuz cunku.
  • bana da anlatın olayı yaw
    biz de fransız kaldık olaya
  • par le vu franse
  • peki az çok anladık, anlatmayın...
  • zor anlatmak,izlemek lazim.. bulursaniz biyerden izleyin ve igrenc insanlari taniyin ve gereginden fazla saf kizlari..bu hayatta hayir demeyi ogrenmek gerekiyor. yani kameraya cekilmemis olsa dahi gicik bir olay cunku istemeden <ama bu zorla da degil bence> yasanacak en kotu seylerden biri. ve hayir dese gitmek istese basina boyle birsey gelmezdi belki de.
  • kısaca peogeot küsür haklısın
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by freespirit</i>
    <br />zor anlatmak,izlemek lazim.. bulursaniz biyerden izleyin ve igrenc insanlari taniyin ve gereginden fazla saf kizlari..bu hayatta hayir demeyi ogrenmek gerekiyor. yani kameraya cekilmemis olsa dahi gicik bir olay cunku istemeden <ama bu zorla da degil bence> yasanacak en kotu seylerden biri. ve hayir dese gitmek istese basina boyle birsey gelmezdi belki de.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Tam olayı bilmiyorum, nereden bulurum onu da bilmiyorum, bulmak istediğimi de sanmıyorum. Ama kız öyle bir durumda hayır demeye korkmuş olabilir veya soka girmiş olabilir ve bence bunu yapanları (bir filmde görmüştüm) iki zenciye emanet etmek lazım bence...
  • orada bence her iki taraftada hata var.bi kere o kız biraz akıllı olsa,o duruma düsmezdi.ortada sevgi falan da göremedim.hadi kızla cocuk cok büyük bi ask yasıyodu da birlikte oldular diycem ama cocuk kıza küfür ediyo kız gülüyo.demekki kız da artık o yolun yolcusu gibi...
    kameraya cekip internete vermeleri gercekten cok acımasızca ve sacma sapan bi olay.o cocuklar serseri,bu apacık ortada.kızın da bunu farketmesi gerekirdi ama o da önemsememis ve sonuc ortada.....
  • freesprit ve darkprience sonuna kadar katılıyorum. kıza hiç acımadım. belliki o yolun yolcusu, daha önce de yaptığı belli. oğlanda zerre kadar tip yok. sürekli sövüyo ona, kız yine sarılıyo falan. belki korkuyor diyecem, hiç sanmam. bana olay biraz düzmece gibi geldi, kamerayla çeken vatandaş ikide bir atlıyo faln kız hiç mi ses duymuyor? diyelimki düzmece değil yine de kız hiçbi hak iddaa edemez. belki gizli gizli çekildiği için özel hayata müdahaleye falan girer.

arkadaşlar izleyip ne yapacaksınız , iğrenç bişey. ben izlediğim anda silip attıydım. ama çok izterseniz kazaa da liseli diye aratın ki önermem!
  • Yok abi ya kız resmen naza çekiyodu bence orda istemese çıkar gider bence o kızında ordaki çocuklardan pek bi farkı yok madem istemiyosun ne duruyosun ya?
  • kız kaşınmasa o pozisyona girmezdi de meraktan banada 4 saat ttnet girdi yani..
  • euhee gene 4 saat bişi girmemiş ya
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.