neyse girenin hesabı olmazmmış(belki bi çin atasözü olabilir)
Babası hem Serap'ı hemde çoçukları deşti.O çoçukları cezaevinde damat koguşuna atıp gelin yapmışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: Shaban
Babası hem Serap'ı hemde çoçukları deşti.O çoçukları cezaevinde damat koguşuna atıp gelin yapmışlar.
Ne yaptın sen yigen yaw hort.gif
Hortlamış konu Bu arada o serap bizim okuldan mezun, okulun adı lekenmemesi için vermiyorum
2003 te de anlayamamis bazilari bende anlayamadim olay ne? Kiza naapmislar? Yoooksaa .... yoksa aklima gelen o sey mi? Ama igrenclikten bahsediyor
quote:
Orjinalden alıntı: keremg
2003 te de anlayamamis bazilari bende anlayamadim olay ne? Kiza naapmislar? Yoooksaa .... yoksa aklima gelen o sey mi? Ama igrenclikten bahsediyor
belki iğrenç bi şekilde yapmışlardır
quote:
Orjinalden alıntı: firstarmy
quote:
Orjinalden alıntı: keremg
belki iğrenç bi şekilde yapmışlardır
Ya anladim sanirim 2003 te tabi bunlar daha yeni oldugu icin bayagi bi olay olmus. Halbuki simdi bu haberler cok siradan
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Yok yaw ünlü oldu işte FLASH TV de bile çıktılar. Niye intihar etsinler..:)
Vay be admin'e bak
kız yollu birşey belli. oğlan ise tatlı dilli yola getirmiş. çekmeleri iyi olmamış tabii.
Oha şimdi 100lerce var o videodan hangisini atsınlar içeri :D
quote:
Orjinalden alıntı: sLyyy
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
Yok yaw ünlü oldu işte FLASH TV de bile çıktılar. Niye intihar etsinler..:)
Vay be admin'e bak
insanlar çok değişiyor
Hort ama bilgi olsun
Kız da kıza tecavüz edenler de kızın babası tarafından öldürüldü vakti zamanında.
Umarım bu filmi çekenlerde, ben masumum kandırıldım diyenlerde ölmüşlerdir. Fakat bence intahar etmemiştir. Bir televizyona çıkıp ben masumum kandırıldım demesi, 2 de göz yaşı dökmesi zaten giderek bozulan toplumumuzun onu aklamasına yetecektir.
Hele hele bunların filmini izleyip tatmin olmaya çalışan bilimin daha tanımlayamadığı varlıklarda helal olsun.
İğrenç mevzular bunlar yaa
Kızı abisi vurmuştur.Videoyu çeken elemanlardan biride internet cafede yine abisi tarafından vurulmuştur.
babası almış tüfeği vurmuş bütün bangbus ekibini öyle biliyorum
nerde bu vidyo
liseli serap ölmedi yüreğimizde yaşıyor
Ne iş bu ya bende bilmiyorum. Link atarmısınız PM'den ?
arkadaslar biraz arastirdim da bu kizi hakkatten oldurmusler yazik ya.izlemedim ama izlemis kadar oldum o pislik insanlarin kiza yaptiklarini.cok yazik cok vallahi uzuldum kiza