Şimdi Ara

Liseli otobüs terminalinde tecavüze kalkıştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sömestr tatilini Aydın’da geçirerek Bursa’ya geri dönen erkek lise öğrencisi 16 yaşındaki O.B., terminalde anneannesiyle İznik’e gidecek minibüslerin kalkış saatini beklemeye başladı.

Bu sırada tuvaleti gelen ve terminal dışına çıkan O.B’nin yanına gelen İsmail A. “ Burada tuvalet bulamazsın alışveriş merkezine götüreyim seni” diyerek O.B. ile yürümeye başladı.

İsmail A., otoparka getirdiği O.B.’nin pantolunu çıkardığı anda alışveriş merkezindeki güvenlik görevlileri İsmail A.’yı yakaladı. İsmail A., ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 11 Şubat 2013; 15:40:47 >

• adanalımıymış?
  • Eskiden kızları bi köşeye kıstırıp tecavüz ederlerdi şimdi erkeklere bile yelteniyorlar Ağlanacak halimize gülüyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

Otobüs terminalinde tecavüze kalkıştı!
    Sömestr tatilini Aydın’da geçirerek Bursa’ya geri dönen erkek lise öğrencisi 16 yaşındaki O.B., terminalde anneannesiyle İznik’e gidecek minibüslerin kalkış saatini beklemeye başladı.

Bu sırada tuvaleti gelen ve terminal dışına çıkan O.B’nin yanına gelen İsmail A. “ Burada tuvalet bulamazsın alışveriş merkezine götüreyim seni” diyerek O.B. ile yürümeye başladı.

İsmail A., otoparka getirdiği O.B.’nin pantolunu çıkardığı anda alışveriş merkezindeki güvenlik görevlileri İsmail A.’yı yakaladı. İsmail A., ‘cinsel istismar’ suçundan tutuklandı.

“ Burada tuvalet bulamazsın alışveriş merkezine götüreyim seni”

• Ah bana denk gelicekki böylesi köprüaltından kaldırsınlar cesedini
  • öhhhöhövöhsgjp.Bu ülke bunları da mı görecekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

Otobüs terminalinde tecavüze kalkıştı!

“ Burada tuvalet bulamazsın alışveriş merkezine götüreyim seni” yarıldım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tecavuze kalkisan liseli degil, liseli olan magdur olan kisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda csb yazarlarından daha süper bir csb yazarı var o da milliyet.com
  • 16-17 Yaşındaki genç kız kardeşimiz bunu NASIL Kabul eder..? Hala olayı anlayamadım gitti....

Hiç birşey demeyeceğim.. Sakinim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se_co

16-17 Yaşındaki genç kız kardeşimiz bunu NASIL Kabul eder..? Hala olayı anlayamadım gitti....

sen yanlış gelmişin kardeş
  • quote:

16-17 Yaşındaki genç kız kardeşimiz bunu NASIL Kabul eder..? Hala olayı anlayamadım gitti....

ama erkekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hangi kızdan bahsediyon hocam?
  • Ben sabahtan beri sinir-stres ile boğuşuyorum hızla daldım ve Tec** haberini dikkat etmedim tabi O.B yi kız ile anladım belki haber yanlış yazılmıştır yoksa Erkek erkeğe Neyse..

Özür dilerim konuyu iyice baltaladım zaten konuyu karıştıranda benim.
  • yok artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 11 Şubat 2013; 16:04:17 >
  • quote:

dur bi soluklan hele şampuan
  • İsmail A., otoparka getirdiği O.B.’nin pantolunu çıkardığı anda...

16 yaşındaki "genç" adama o istemeden bunu yapamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.