Şimdi Ara

Liseli Alert:Depresyondayım(özel burslu fen lisesi içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • %80 bursla özel bir fen lisesine gittim 492 puan aldım teogdan. 9.sınıfım.

Günde 10 saat okul var. Şu saat meselesi yüzünden karanlıkta çıkıp karanlıkta geliyorum

Saat 7.20de servise biniyorum 8.10 gibi okulda oluyorum okul şehirin çok dışında.

Eve de 6.20 gibi geliyorum.

Fizik edebiyat kimya hocalarım çok iyi. Biyoloji hocam çok yaşlı ve sadece anlatıyor ve verdiği bilgi ile test çözemiyorum saeece yazılıları halledebiliyorum

Matematik hocası iki tane var
    Fenlerde 3 sınıf var
    Ben a dayım,bizim bayan bi hoca var o bizim sınıfa giriyor,c ve dye diğer erkek bi hoca giriyor

Matematik hocam çok kötü ders dergisi gibi bir şey var orada konu anlatımı var sadece orayı okuyup altındaki iki örneği çözüyor sonra bize çözdürüyor hepsini kimse bişey de anlamıyor.

Diğer hoca ise istanbuldan özel teklifle getirildi. Adam soruları gördüğü an çözüyor ve boş zamanlarında soru çözüp kısayollar buluyor. Bizim hoca ise soruları bazen yanlış çözüyor.(10 soru çözüyorsa 1-2 tanesi yanlış oluyor)

Sınıfın ortamı çok iyi hocalar da seviyor ama matematik hocası yüzünden hayattan soğudum

10 dersde boğuyor okul değişmeyi düşünüyorun çoğu arkadaşım da bu durumda

Yarın da denemem her ay deneme var 2 hafta sonra da yazılılar başlıyor günde 2-3 tane yazılı oluyor

Ne yapabilirim,durum hakkında fikirlerinizi alabilir miyim?

(Lütfen liseli zaa tarzı şeyler deyio dalga geçmeyin,durum ciddidir.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• sınıfça topluca müdüre gidin anlatın durumunuzu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dyrasil

Dostum orası sonuçta özel bir okul, velileriniz müdürle konuşsun matematikçin hakkında.
    Ha bu arada bir hoca ne kadar kötü olursa olsun, senden bilgilidir. Hoca 1-2 yanlış yapınca öğrenciler hemen hocayı kötüler, daha sonra da bu hoca yanlış çözüyo diye matematiği bırakır, matematikten soğurlar.

Senin açından bakılınca da haklısın ama yine de en kötü hocadan bile bir şeyler kapmaya çalış. Teneffüste diğer hocaya soru falan sor. Bizde geçtik bu dönemlerden. 9'da ki matematikçiye herkes sövüyodu, adam ilk başlarda ufak işlem hataları yapıyodu ama sonra hemen düzeltiyodu. 5-6 kere böyle oldu diye biz 'hoca yanlış çözüyo' triplerine girdik, matematiğimiz çöp oldu. Sonra 10.sınıfta hoca bıraktı bizi, yerine illet bi hoca geldi öyle anladık değerini.

Hocam bende çok çabalıyorum bu sebepten bu hoca da illet getirtti

İdare ile konuştuk klasik idare tavırları halledicez falan filan deniyor 1 sene sabredicem artık :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• liseli zaa
  • hocam 492 puan almışsın sen kendini geliştirmeye bak zaten 12. sınıfa geldiginde göreceksin en iyi üniversitelere puanın yetiyor olacak çok şey yapma yani
  • Keske tek derdimiz mat hocasinin kötü olması olsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.