Şimdi Ara

Liselerde ki rehberlik ne işe yarar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bir işe yaradığını görmedim valla bölüm seçiceğimiz zaman gidip sordum nasıl kağıdı dolduracağımızı anlattı bende öyle doldurdum müdür yardımcısına gittim. kağıdı veriyorum böyle olmicak diyor. yav dedimki rehberlik hocası böyle gösterdi yok olmaz diyor bir süre bu böyle devam etti sonunda tokat yedim çıktım. bu da böyle bir anımdır. allahtan yavaş vurdu savaş çıkardı orda 😀😀 neyse içimde kalmıştı anlattım

• quote:

Orijinalden alıntı: dogu69

ben bir işe yaradığını görmedim valla bölüm seçiceğimiz zaman gidip sordum nasıl kağıdı dolduracağımızı anlattı bende öyle doldurdum müdür yardımcısına gittim. kağıdı veriyorum böyle olmicak diyor. yav dedimki rehberlik hocası böyle gösterdi yok olmaz diyor bir süre bu böyle devam etti sonunda tokat yedim çıktım. bu da böyle bir anımdır. allahtan yavaş vurdu savaş çıkardı orda 😀😀 neyse içimde kalmıştı anlattım

bizim de bir hoca var taş gibi:)
    Şuan onun kapısında nöbetciyim.
    Bir olaydan dolayı ziyaret etmek isterim.

• valla dostum biizm okulda sevgilisinden ayrılan ergen kızları rehberlik servisine çağırıyorlar bende dahil ailesi boşanan, ailesi ile sorun yaşayan,ailesinden birini kaybeden hiçbir öğrencinin çağırıldığını görmedim hani liselerde elinde sigara ağzından küfür eksik olmayan serseri tipli kızlar olur ya işte onları sürekli rehberliğe çağırıyorlar tabi onlarda dersten kaçma bahanesi ile gidiyorlar sonra rehberlikten çıkıp 1 fırt daha tüttürüyorlar

• Beni bi keresinde cagirmisti biraz konustu ailen napiyor nasilsin falan niye cagirdi bilmiyorum tek benle konusmustu sinifta.

Bir de okulda iki tane rehberlikci vardi, ilk basta yanlis rehberlikcinin odasina girdim farmville oynuyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeodempp -- 11 Mart 2016; 10:26:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki de dersten kaçmaya yarar
    hatta izin kağıdı da götürüp yok da yazılmazsın :P
  • Rehberlikçilerin akşama kadar çay içerek ve bilgisayarda oyalanarak para kazanmasına yarar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üni ortalaması ne işe yarıyor?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öğretmenler ne işe yarıyorsa o
  • quote:

Orijinalden alıntı: animeci 17

tabiki de dersten kaçmaya yarar
    hatta izin kağıdı da götürüp yok da yazılmazsın :P

Rehberlik almak için ne yapmalı ?
    Odaya girip benim şu sıkıntım var ne yapabiliriz mi demeli?

Bana çok saçma geldi bu yöntem

• SametArtuc kullanıcısına yanıt
    gömleğini ter giy
    only youuuuu diyerek rehberliğe gir
    o izin kağıdı senin.
  • dedikoduları öğrenmek için öğrencileri kullanıyolar sadece
  • Bizde her sınıf için ayrı rehberlik hocası var. Her türlü sıkıntımızı, derdimizi konuşabiliyoruz. Sürekli bizim için geziler düzenleyip, hedeflerimizi dinliyor. Çalışma programı hazırlıyor, her Cuma film günü yapıyor ve her hafta etkinlik-aktivite ayarlıyor. Nasıl bir okuldasınız bilmiyorum ama ben oldukça memnunum, ayrıca bizim sınıfa bakan rehberlikçi Taylor Momsen ikizi gibi lol

• Dersten kaçmak için bir sorunun varsa gider muhabbet edersin zaten rehberlikçiler kafa insanlardır. Hem derse girmemiş hem de yok yazılmamış oluyorsun.

• Bizdede vardı bundan. Hep kızları alıyor sohbet ediyor ya da okulda artis görünen veledlerle sohbet ediyordu. Ulan universite tercihi yapıcaz aklımızda soru var. Kadına gidiyorum müsait değilim hep doluyum vb diyordu. Hep aynı kişilerle konuşuyordu. Sonunda tartıştım bununla baya bi laf dalaşına girdik daha muhatap olmadım.

Kimse gocunmasın öğretmenliğini hakkı ile yapan ogretmen sayısı çok az. Bir cocuk küçükken iyi bir öğretmen denk gelirsek şanslı. Geleceği çok iyi olacaktır. Ama işini hakkı ile yapanlar kaç ogretmen gördük? Bir amcamı biliyorum bilgisayara öğretmeni, Ağrıda ogretmen ve geçen sene mouse tutmayı bilmeyen çocuklara bu sene unity de oyun yaptırdı. İlkokul cocuklari hemde. Biz bilgisayar dersinde paint resmi çiziyorduk... Birde okul müdürüne yeni staj sözleşmesi imzalatmaya gittim hayırdır neden çıktınız eski işyerinden dedi. Hocam kavga çıktı tehdit edildim filan dedim. Adam "istiyorsanız polise haber verelim öğrencimizi kimse ezemez" dedi. Çok garibime gitti sevinmiştim.

• 10.sınıftayken çağırmıştı rehberlikçi.
    Çok yalnız görünüyorsun demişti. O diyene kadar tüm gün okulda tek gezdiğimin farkında değildim. O günden sonra bir şeye üzüldüğümde o hocayla konuştum lise bitene kadar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.