Şimdi Ara

Liseden mezun olamadım, üniversite kazandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta söylediğim gibi liseden mezun olamadım, üniversite kazandım. Okulla konuştum yapacağımız pek bir şey yok diyor. Daha önceden başına gelenler ne yaptı acaba?

• yapacak bir şey yok okulu dondurabiliyorsan dondur seneye mezun olunca başlarsın
  • Kayıt yaptırmadan nasıl dondursun kayıt için de diploma istiyorlar...

http://www.egitimdenhaberler.com/universiteyi-kazanip-liseden-mezun-olamayan-ogrenciler-mazeret-kaydi-istiyor.html
    http://www.e-ogren.net/2012/09/mezun-olamayip-kazananlar/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektronikmuh76 -- 30 Temmuz 2013; 17:20:06 >

• 12.sınıfı sınıfta bırakmak nasıl bi zihniyettir ya. bi şekilde geçirin yani nolucak,hocam sen de okul döneminde ısrar etmedin mi hiç geçirin diye
  • Son sınıfta adam bırakmak Afedersin de pislikten başka bir şey değil. Bizde hocalar ne sozluler verdi be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ne ya şerefsizlik bence son sene bırakmak bizde en sorunlu kişileri bile geçirdiler son sene ki iyi denebilcek bir anadoludan mezunum
  • Aynı dersten sınıftaki 14 kişi de kaldı. Çoğu üniversite kazanamadığı için sorun etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerekirse ailenle beraber okula gidip durumu anlatın.
  • GobL1Nx G kullanıcısına yanıt
    Bence okulla görüş.Ayrıca hangi bölümü kazandın merak ettim de.
  • Bizim hocalar bile geçmemiz için hak etmediğimiz sözlüleri verdiler..
  • haklısın onu unutmuşum
  • LANET OLSUN BE

@TÜRK-İŞKENCE
  • quote:

Orijinalden alıntı: GobL1Nx

Aynı dersten sınıftaki 14 kişi de kaldı. Çoğu üniversite kazanamadığı için sorun etmiyor.

Bir dersin zayif gelince mezun olamiyor musun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Son sınıfta adam bırakmak Afedersin de pislikten başka bir şey değil. Bizde hocalar ne sozluler verdi be

valla benim geo ortalamam 70 olduğu dönem hoca 40 40 sözlü veriyordu.
    ben şimdi e okulumu açıp foruma koysam hayret edersin. böyle sözlümü olur diye. hep efendiliğimden kaybettim ama hata benim. arkadaşın biri hocaya vuracaktı zor tuttuk onun sözlüsüne 70 70 vermişti.
    50den yukarı sözlüm yok. diploma notum 73. tabi obp düşük yol geçen hanı olduk lys de önüne gelen geçiyor.
  • Sorun ne dostum, hangi liseden mezunsun, o öğretmenler neden öyle sözlüler veriyor size ?
  • quote:

Başlıkta söylediğim gibi liseden mezun olamadım, üniversite kazandım. Okulla konuştum yapacağımız pek bir şey yok diyor. Daha önceden başına gelenler ne yaptı acaba?

hocayla konuş+müdürle konuş hatta işi şansa bırakma velini götür velin de konuşsun gerekirse para vs. verin

eğer zamanında hocalara ters yapmış biri değilsen bu sorumluluk döneminde geçirirler geçiçi diplomanı verirler kayıt olur gidersin. eğer geçemezsen üniversiteye kayıt falan yapamazsın.
  • quote:

Başlıkta söylediğim gibi liseden mezun olamadım, üniversite kazandım. Okulla konuştum yapacağımız pek bir şey yok diyor. Daha önceden başına gelenler ne yaptı acaba?

suç sende çalışıp geçseydin

demiyecem üzüldüm harbi ama yapacak bir eşyde yok gururna yediriyorsan ayakalrına bi kaç kez git sıkılınca geçirmeye çalışırlar

• hocam milli eğitim her sene tek dersten af veya sınav filan yapıyor bu sene de olur herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

LANET OLSUN BE

@TÜRK-İŞKENCE

Aga kendimi dövecem

• www.jetkarikatur.com/a/karikaturler/ortmenim-_1130.jpg

idealchat.net/wp-content/uploads/veli.jpg

imageshack.us/scaled/landing/834/ogretmenkarikatur.jpg

↲ sosyalmedyaturkiye.com/wp-content/uploads/2012/05/Erkeğin-kötü-yola-düşmüş-haline-gazeteci-denir....jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GotBaba -- 31 Temmuz 2013; 3:02:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.