Şimdi Ara

Lisede Yabancı Dil Sınıfında Neler İHtiyacım Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene lise 2 geçtim ve yabancı dil sınıfını seçtim, okulda öğretmenler okul dışında kitap yada cd setti aldırcaklar mı ?

Çay Erdal Bakkaldan İçilir...
  • Tamam da bunu kimse bilemez bu yüzden cevaplayamaz . Öğretmenin kendi kararıdır ek kaynak aldırmak .

Orijinalden alıntı: rapperman58

Tamam da bunu kimse bilemez bu yüzden cevaplayamaz . Öğretmenin kendi kararıdır ek kaynak aldırmak .

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisinden bi set almak zorundasınız veya öğretmeninin arşivi varsa fotokopi vs uğraşmanız gerekirki hem ekonomiklik hem daha iyi kaynak açısından daha yararlı olur.yalnız gözünüzü seveyim net yds ve yds dergilerine bulaşmayın pişman olursunuz!şimdi geldik en önemli konuya neyse pm atıyorum :D
  • haftalık bir yabancı haber dergisi veya günlük ingilizce bir gazeteye abone olabilirsiniz. Gelen tüm gazeteler sınıfta düzenli olarak bırakılır. Her öğrenci ilgisini çeken bir bölümü bile okusa düzenli olarak ingilizce okudukları için kelime bilgileri ve makale okuma yetenekleri gelişecektir. Dil sınavındaki cümlelerin uzunluğunu düşününce bu yönteminde işe yarayacağını düşünüyorum
  • Geçen yıl Attain isimli Oxford'un eğitim setinin intermediate'ini alıp onu bitirdik.Ancak öğretmen yüzünden hiç görsel ve işitsel eğitim yoktu.Bu yıl öğretmen değişti ne olur bilemiyorum.Kitaba en az 100 lira ayır derim ben.

Her gün düzenli tekrar yap kesinlikle.Gerisi rahat gelir zaten.Okul 3.sü oldum çok az bir çalışmayla.Sayısal derslerin olmadığından özelliklere sayısallara karşı çok avantajlı olursun ve ygs'de çok işine yarar okul puanı.Başka sorun olursa cevaplarım

paraya kıyacaksınız yani ama hakkını yemeyelim ELS kraldır
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.