Şimdi Ara

Lisede Yabancı Dil Seçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lafı uzatmıyacağım bu konular daha önce de açıldı fakat benim kafamı kurcalayan bir takım sorular var onları sormak isterim .

Ben 9.sınıfı bu sene bitiriyorum artık son birkaç gün ve yabancı dil seçmek istiyorum çok da hevesliyim fakat ingilizcem 1 . Notumun düşük olmasının sebebini kendime bağlamıyorum çünkü bu sene içerisinde 5 tane hocamız değişti ve farklı farklı tipler geldi .Bu da benim bişe anlamamamı sağladı .

Sizce dil bölümü seçmelimiyim ? Dile çok hevesliyim ama yapabilirmiyim ?

Şimdiden teşekkürler :)

Edit : Yardım edebilecek yok mu ? up up up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamgee -- 12 Haziran 2013; 14:10:48 >

• Dostum hoca değişti notum az v.b diye üzülme benim 9. sınıf ilk dönem ingilizcem 2 idi hiçbirşey anlamıyordum ama ikinci dönem dersi dinleyince hem hevesim arttı hem notum şuan 10. sınıfım ingilizcem 5 ikinci alan seçiminde bende dili düşünüyorum ama ele alınabilir pek mesleği yok . Yani sadece ing. öğretmeni yada mütercim tercüman olabilirsin onlarında maaşları iyi değil.Şuan mütercim tercümanlık konusunu araştırıyorum acaba mütercim tercümanlıktan iyi para kazanma+yurtdışında çalışma çıkarabilirmiyim cevaplarsanız çok mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selo09

Dostum hoca değişti notum az v.b diye üzülme benim 9. sınıf ilk dönem ingilizcem 2 idi hiçbirşey anlamıyordum ama ikinci dönem dersi dinleyince hem hevesim arttı hem notum şuan 10. sınıfım ingilizcem 5 ikinci alan seçiminde bende dili düşünüyorum ama ele alınabilir pek mesleği yok . Yani sadece ing. öğretmeni yada mütercim tercüman olabilirsin onlarında maaşları iyi değil.Şuan mütercim tercümanlık konusunu araştırıyorum acaba mütercim tercümanlıktan iyi para kazanma+yurtdışında çalışma çıkarabilirmiyim cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Ben birkaç forumda daha araştırdım fakat iş olanağı çok fazla demişlerdi açıkcası kafam karıştı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutyldz62

quote:

Orijinalden alıntı: selo09

Dostum hoca değişti notum az v.b diye üzülme benim 9. sınıf ilk dönem ingilizcem 2 idi hiçbirşey anlamıyordum ama ikinci dönem dersi dinleyince hem hevesim arttı hem notum şuan 10. sınıfım ingilizcem 5 ikinci alan seçiminde bende dili düşünüyorum ama ele alınabilir pek mesleği yok . Yani sadece ing. öğretmeni yada mütercim tercüman olabilirsin onlarında maaşları iyi değil.Şuan mütercim tercümanlık konusunu araştırıyorum acaba mütercim tercümanlıktan iyi para kazanma+yurtdışında çalışma çıkarabilirmiyim cevaplarsanız çok mutlu olurum.

Ben birkaç forumda daha araştırdım fakat iş olanağı çok fazla demişlerdi açıkcası kafam karıştı ?

Onlar düşük mevki iş dostum.Lütfen soruma cevapp.

• aynı şekıl bu donem bıttı 10.sınıfta ing seçmeyı dusunuyorum ing ögrenmeye heveslıyım arzum var zaten ıngılızcemde iyi ve keyif alıyorun konuşmaktan da ileriyi düşünürsek hocalarım dil bolumu sec dedı bana digeri ise önü açık bi meslek dedi unıversıte kazanma zorlugu nedır bi yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Brezilya'da üniversitede okumak.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.