Arkadaşlar bu bölüm bizim lisede yok,açılırmı açılırsa nasıl?
Min 10 kişi olması lzm 10 kişi isterse açarlar
quote:
Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider
ah be abi ya
genelleme yaparsam benide çıkarırsak okulun genel zayıf dersi ingilizce, çalışkan bi çocuk görüyorsun ama illaki ingilizce ya 0 ya 1
ve hiç sevilmiyor
Okul değiştirmekten başka çare yok anlaşılan.
quote:
Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo
quote:
ah be abi ya
genelleme yaparsam benide çıkarırsak okulun genel zayıf dersi ingilizce, çalışkan bi çocuk görüyorsun ama illaki ingilizce ya 0 ya 1
ve hiç sevilmiyor
Okul değiştirmekten başka çare yok anlaşılan.
Zamanında benim de başıma gelmişti 4 kişiydi açılmadı hiç aklımda yokken sayısala gittim tm bana göre değil 2 bölüm açılmıştı zaten.. Sonradan öğrendim ben anadoluda okuyodum öğretmen lisesine geçiş yapabiliyomuşuz dersleri ordan alıyomuşsun fakat diplomanı yine kendi okulundan bilseydim gidecektim. Biraz araştır..
Benim kardeşim debaşvuru yaptı bakalım açılması için. Umarım gider ama dedim sakın öğretmen olacam diye kıçını yırtma.
quote:
hayır 4 kişi yeterli,bizim yan sınıf 4 kişi dil bölümü
Tam olarak kaç kişi bilmiyorum ama sene başında şu an benim bulunduğum sınıf 9 kişiymiş soonra ben ve 2 arkadaş daha geçtik yd bölümüne...
bak dostum benim ingilizcem çok iyi idi ve bende özel anadoluda okuyordum 9.sınıfta 10.sınıfta yabancı dile gidicektim. ama işte gidemedim mecburi düz liseye devam ettim ordada bu bölüm yoktu elinde fırrsat varken degerlendir.
Ben de dil okuyorum sınıfı 7 kişiyken açtılar. Normal şartlarda bir bölümün zorunlu açılması için 8 kişi gerekiyor ama tabi biraz da şansına bağlı. Dil sınıfı pek tercih edilen bir sınıf olmadığı için Milli Eğitim her sene belli okullara zorunlu dil sınıfı açacaksın diyor. Benim okulum da öyle zorunluluktan açtı. Gerçi şu da var... Eğer sen tek bile olsan dil sınıfı isteyen, okul sana onu temin etmek zorunda. Yani ya bölüm açacak ya da seni dil bölümü açan bir okula yollayacak. Eğer Anadolu lisesindeysen bir başka Anadolu'ya, düz liseysen bir başka düzliseye.
git sınıfları tek tek dolaş imza toplat gitmek istiyen varsa gider zaten
Bizde yabancı diliz sizin okullarda neden istek o kadar az? bizim sınıf 27 kişi
vay be zamanında 35 kişiydik 10. sınıfta.. bu ne artık yabancı dile rağbet yok mu ?
ya abicim bırakın yabancı dil bölümünü pişman olursunuz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: PowerMetal
ya abicim bırakın yabancı dil bölümünü pişman olursunuz bence.
neden
ben liseyi bitirdim bu bölümden ve keşke seçmeseydim diyorum ya tercüman ya dil edebiyat okuyacaksın 2 tane seçenek yani :S
valla bende yabancı dil son sınıfım raporluıyum zaten bitirdim okulu. Bana öğretmenlik makul bir meslek geliyor. İlerde ek derslerle felan maaşın ort. 2000 oluyor zaten. Rahatsın da. Ne biliyim böyle işte. tercümanlıkta da iyi para var ama zamanın pek olmuyormuş. neyse ilerde bakcıaz artık..
Bizim lisede 4 kişi için açtılar sonra bunlar 2 kişiye düştü okulun ilk haftası sonra 3 oldular tekrar şimdi de 4 kişiler
quote:
Orijinalden alıntı: feaRneveR
vay be zamanında 35 kişiydik 10. sınıfta.. bu ne artık yabancı dile rağbet yok mu ?
artık dil bilmek sadece dilcilere şart olan bişey değil ki üniversite bitirip de özelde çalışmak isteyen herkes için gerekiyor ayrıcalığı kalktı yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme