Şimdi Ara

Lisede Sevgilim Olsun Dedim (Demez Olaydım) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi sevgiliye 100 lira harcanır mı ? Hemde 1 günde . yuh diyorum . Karşılığı ne olacak mesajlarda "seni seviyorum aşkım". Zaten lise aşkları fazla sürmüyo . 1 ayda kokarsınız birbirinizden ... (Ne et ne yap o parayı telefi etmeye bak sen anladın sen

Orijinalden alıntı: zmax

quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

quote:

o senin sorunun, ben bir ayda 200 harcamıyorumdur allah bilir (onu da yemek, sinema, yol parası vs. için harcıyorum boş şeyler için değil). acıkınca makarna alıp evde makarna yaparız, cebimizden çıkan 50 kuruşla doyarız. içecek diye de mandalina falan sıkarız genelde. lüksümüz yok mu peki? işte lüks zaten bu. lüks kendi istediğini yapabilmek, başkalarının dayattıklarını değil. dışarıda yemek de neymiş evde birlikte yapıp birlikte yemek varken? paramızı sinemaya falan harcıyoruz anca.

ha elbette canımız istediğinde para harcamaktan kaçınmıyoruz, o senin saydıklarını da yapıyorum arada. ama sen kullanılmışsın

düzgün bir ilişkide çıkar kaygısı olmamalı. kız arkadaşımın masada hesabımı ödeyip gömleğimi kasadan geçirmişliği az değildir. olması gereken de bu zaten, paranın kimden çıktığına önem vermemek

özet: eğer kız sana para harcatmaya gönüllüyse uzak dur ondan

eve gelicek kız bulduktan sonra kendim mantı açıp mantı yaparım ne makarnası

sırf eğlence olsun diye sinema çıkışında otobüsle 40-45 dakika yolculukla eve gidip makarna yapıp yiyip sonra yine otobüsle 40-45 dakika geri gidip gezmeye devam ettiğimiz bile oldu, eğer eve gitmekten kastın gezmeyi bırakıp eve gitmekse:
    />

en iyisi evde izlicende kızı eve çağırsan hemen sanar, toplumda böyle algı var.İlla 2 karşı cins evde tek kalınca bişey olacak.yemin ederim kızı seviyorsam ben onun 1 saç teline dokunmaya kıyamam :(

öyle ilişkinin başlarında çağırsan kıza sorun olabilir tabii, 7 yıllık bir beraberlik söz konusu ama burada. birlikte büyüdük biz, birbirimizi büyüttük

saç teline bile dokunamam diyorsan cidden kalbinde masum bir yer var, doğru kişiyi bulduğun an anlattıklarımın hepsini yaşamaya hazırsın demektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illuminn -- 24 Aralık 2012; 23:22:26 >

• paranızı kendiniz kazanmıyorsunuz sonuçta, bırak hesabını kendisi ödesin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

quote:

Orijinalden alıntı: G3NJUR0

"Yani Ya 2 Ya 3 Tane Sevgilim oldu" alkolden dolayı hatırlayamıyorsun herhalde?

Ne Alkolü Abi Daha 15 Yaşındayım En Tiksindiğim Şeydir, Sigara ve Alkol

Böyle gidersen alkolik olursun merak etme.
    Tecrübeyle sabittir.

Memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler.
  • biraz araştırsaydın 100 liraya sana sevgili muamelesi yapacak ve skor yaptıracak bir takım kanallar bulurdun. Neyse sana ders olmuş

o senin sorunun, ben bir ayda 200 harcamıyorumdur allah bilir (onu da yemek, sinema, yol parası vs. için harcıyorum boş şeyler için değil). acıkınca makarna alıp evde makarna yaparız, cebimizden çıkan 50 kuruşla doyarız. içecek diye de mandalina falan sıkarız genelde. lüksümüz yok mu peki? işte lüks zaten bu. lüks kendi istediğini yapabilmek, başkalarının dayattıklarını değil. dışarıda yemek de neymiş evde birlikte yapıp birlikte yemek varken? paramızı sinemaya falan harcıyoruz anca.

ha elbette canımız istediğinde para harcamaktan kaçınmıyoruz, o senin saydıklarını da yapıyorum arada. ama sen kullanılmışsın

düzgün bir ilişkide çıkar kaygısı olmamalı. kız arkadaşımın masada hesabımı ödeyip gömleğimi kasadan geçirmişliği az değildir. olması gereken de bu zaten, paranın kimden çıktığına önem vermemek

İlk gunden kiza hadi bizim eve gidip makarna pisirelim demeyecek ya cocuk

Boyke kizlari beslemek hata birak gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
    Gerçeği bulacaksınız ve gerçek sizi özgür kılacak.
  • Sevgilim gel simit sarayında oturalım demişti tab 5 kuruş param yok

yoo yürüyelim gezelim falan demiştim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kız mı istedi bunları yoksa sen mi yaptın, kız istediyse vur tekmeyi sen yaptıysan da bir daha yapma götür dönerciye 50 gram döner yesin

Aynen. Olmadı çiğ köfteye götür.

quote:

quote:

quote:

quote:

eve gelicek kız bulduktan sonra kendim mantı açıp mantı yaparım ne makarnası

sırf eğlence olsun diye sinema çıkışında otobüsle 40-45 dakika yolculukla eve gidip makarna yapıp yiyip sonra yine otobüsle 40-45 dakika geri gidip gezmeye devam ettiğimiz bile oldu, eğer eve gitmekten kastın gezmeyi bırakıp eve gitmekse:
    />

en iyisi evde izlicende kızı eve çağırsan hemen sanar, toplumda böyle algı var.İlla 2 karşı cins evde tek kalınca bişey olacak.yemin ederim kızı seviyorsam ben onun 1 saç teline dokunmaya kıyamam :(

öyle ilişkinin başlarında çağırsan kıza sorun olabilir tabii, 7 yıllık bir beraberlik söz konusu ama burada. birlikte büyüdük biz, birbirimizi büyüttük

saç teline bile dokunamam diyorsan cidden kalbinde masum bir yer var, doğru kişiyi bulduğun an anlattıklarımın hepsini yaşamaya hazırsın demektir

hocam çok sağol.
    inşallah bir ömür mutlu olursunuz üzmeyin birbirinizi

• Götür bi sıcak çikolata için 2'şer tane içseniz 20 TL maks. Ardından Osmanbey Gazi Sinemasına 7+7=14 TL. Çıkıştada 11 TL'ye iki menü al BK'den. Kaç TL etti? 45 TL. E Allah bereket versin.

Ben ateşin yaktığını ne kitaplardan ne de büyüklerimden öğrendim. Elimi soktum ve yandı. "Ahh.Bu yakıyor!" dedim. Çok iyi öğrendim.

1978 Ford Taunus 1.6 GL - 1990 Tofaş Kartal - 2004 Opel Corsa 1.0 Ecoclub - 2006 Fiat Palio Van Active 1.3 Multijet - 2008 Linea 1.3 Multijet

• Abicim sevdiğin ve sonuna kadar güvendiğin bi kızla bu aktiviteleri yapman daha mantikli bunu da zaman gösterir daha ilk günden masrafa girdin o kadar öğrenciyiz hepimiz belli bi bütçemiz var ve bu parayıda luzumsuz kızlarla yeme .

Sevdiğin ve sonuna kadar güvendiğin kızlayken harcadığın para gözüne gelmez.

• fakir tüm parası 100 lira
    AMD RYZEN 5800X3D,ASUS TUF GAMING X570-PRO Wi-Fi, ASUS TUF GAMING GT501, ASUS TUF GAMING 4070Ti OC, ASUS ROG STRIX 1000G 1000W, ASUS ROG Swift PG278QR, ARCTIC LIQUD FREEZER 280 ARGB, SAMSUNG 1TB 980 PRO NVMe,GSKILL 32GB TRIDENT Z NEO 4000 Mhz
  • bidaha böyle bişey yapmazsın

edit: yani sakın yapma arkadaşın dediği gibi hoşlansa bu kadar masraf yaptırmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Response- -- 25 Aralık 2012; 0:37:40 >

Erkeğin bir şeyler ısmarlamasını bekleyen kızları da anlamıyorum. Ben de babamdan harçlık alıyorum o da. Neden ben ödeyeyim? Hayır çalışıyor olsak erkek adam hesap ödetmez deriz ama bu durumda üzerimizde fazla baskı var :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.