Şimdi Ara

Lisede Sevgilim Olsun Dedim (Demez Olaydım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
6
Favori
4.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lise 1'deyim Yani Ya 2 Ya 3 Tane Sevgilim Oldu... Meltem Adında Bir Kızdan Hoşlanıyordum Dün Söyledim Sevdiğimi Ve Çıkma Teklifimi Kabul Etti.

Bugün Okula Gitmemiştik Dışarı Çıktık Yanıma 50+50 Lira Yani 100Tl Aldım...(Tüm Param)

Kızılay İçin Bir Onluk Bilet Aldım (Ego). |13TL|
    Kızılay'da Burger King'den Yemek Yedik. |13.2=26TL|
    Ankamall'a Gittik Bir Şeyler Aldım Ona. Toplam 3 Parça Eşya |15+5+12=32TL|
    İki Tane Film Bileti |10.2=20TL|
    Büyük Boy 1 Mısır |4TL|

Kızı Eve Bıraktım. Cebimde 5TL Para Kaldı. Gittim 5Tl'ye Bimden 2 Patito + Tanede LE Cola + LE' Fer Aldım O 90 Kuruşlada 2 Soğuk Su Aldım....

Bir Kız Arkadaş 100.10 Tlye Patladı Bana (10krş'u Da Yerde Buldum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glichy -- 24 Aralık 2012; 22:22:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sirf ergenin biri buraya OKUMAYIN diye yazmasin die yaziyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PORMOCU -- 24 Aralık 2012; 22:08:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik

Arkadaşlar Lise 1'deyim Yani Ya 2 Ya 3 Tane Sevgilim Oldu... Meltem Adında Bir Kızdan Hoşlanıyordum Dün Söyledim Sevdiğimi Ve Çıkma Teklifimi Kabul Etti.

Bugün Okula Gitmemiştik Dışarı Çıktık Yanıma 50+50 Lira Yani 100Tl Aldım...(Tüm Param)

Kızılay İçin Bir Onluk Bilet Aldım (Ego). |13TL|
    Kızılay'da Burger King'den Yemek Yedik. |13.2=26TL|
    Ankamall'a Gittik Bir Şeyler Aldım Ona. Toplam 3 Parça Eşya |15+5+12=32TL|
    İki Tane Film Bileti |10.2=20TL|
    Büyük Boy 1 Mısır |4TL|

Kızı Eve Bıraktım. Cebimde 5TL Para Kaldı. Gittim 5Tl'ye Bimden 2 Patito + Tanede LE Cola + LE' Fer Aldım O 90 Kuruşlada 2 Soğuk Su Aldım....

Bir Kız Arkadaş 100.10 Tlye Patladı Bana (10krş'yide Yerde Buldum)

Soguk su bile dindirememis acini. Neyse gecmis olsun.

• Arkadaş haklı bu kadar paragöz kız olmaz, olmamalı. Böyle giderse bu kız seni batırır.

Orijinalden alıntı: ferpar1988

Birak kizi

Bırakmaz İsem Sokakta Yatıcam Herhalde

Kız ben sana demedim mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kız mı istedi bunları yoksa sen mi yaptın, kız istediyse vur tekmeyi sen yaptıysan da bir daha yapma götür dönerciye 50 gram döner yesin

He, kızın sana ödetip hiç bir şeye karışmamış olması da ayrı mesele. Muhtemelen seni düşünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntas -- 24 Aralık 2012; 22:11:46 >

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kız mı istedi bunları yoksa sen mi yaptın, kız istediyse vur tekmeyi sen yaptıysan da bir daha yapma götür dönerciye 50 gram döner yesin

Tabi Dışarı Çıkmayı Ben İstedim En Fazla 40TL'ye Bitiririz Dedim... Ulan Kızılay tamam Dedim İlk Buluşma Ankamall Dedi Yok Diyemedim Ordan 32 Tl Gitti Ulan Çerezza Mısır 1 Tl 2 Seans Gidiyo Ne Gerek Var Büyük! Mısıra 4 Tl Vermeye. 3D Sinema İle 2D Arasında Ne Fark Var Acep Ben Hiçbirşey Anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Kız senden hoşlanmıyor, hoşlansaydı bu kadar masrafa girmene izin vermezdi.

+1

Orijinalden alıntı: G3NJUR0

"Yani Ya 2 Ya 3 Tane Sevgilim oldu" alkolden dolayı hatırlayamıyorsun herhalde?

Ne Alkolü Abi Daha 15 Yaşındayım En Tiksindiğim Şeydir, Sigara ve Alkol

• o senin sorunun, ben bir ayda 200 harcamıyorumdur allah bilir (onu da yemek, sinema, yol parası vs. için harcıyorum boş şeyler için değil). acıkınca makarna alıp evde makarna yaparız, cebimizden çıkan 50 kuruşla doyarız. içecek diye de mandalina falan sıkarız genelde. lüksümüz yok mu peki? işte lüks zaten bu. lüks kendi istediğini yapabilmek, başkalarının dayattıklarını değil. dışarıda yemek de neymiş evde birlikte yapıp birlikte yemek varken? paramızı sinemaya falan harcıyoruz anca.

ha elbette canımız istediğinde para harcamaktan kaçınmıyoruz, o senin saydıklarını da yapıyorum arada. ama sen kullanılmışsın

düzgün bir ilişkide çıkar kaygısı olmamalı. kız arkadaşımın masada hesabımı ödeyip gömleğimi kasadan geçirmişliği az değildir. olması gereken de bu zaten, paranın kimden çıktığına önem vermemek

özet: eğer kız sana para harcatmaya gönüllüyse uzak dur ondan

• iyide burger da 2 menü 15tl

quote:

Orijinalden alıntı: duygusal-adam

Kız mı istedi bunları yoksa sen mi yaptın, kız istediyse vur tekmeyi sen yaptıysan da bir daha yapma götür dönerciye 50 gram döner yesin

Tabi Dışarı Çıkmayı Ben İstedim En Fazla 40TL'ye Bitiririz Dedim... Ulan Kızılay tamam Dedim İlk Buluşma Ankamall Dedi Yok Diyemedim Ordan 32 Tl Gitti Ulan Çerezza Mısır 1 Tl 2 Seans Gidiyo Ne Gerek Var Büyük! Mısıra 4 Tl Vermeye. 3D Sinema İle 2D Arasında Ne Fark Var Acep Ben Hiçbirşey Anlamadım

ee kız bunların karşılığında sana ne verdi?

• quote:

Bir Kız Arkadaş 100.10 Tlye Patladı Bana (10krş'yide Yerde Buldum)

10 kereşe diye mi okuyorsun?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.