Şimdi Ara

Lisede onur belgesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
18.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne işe yarıyor diye sormayacağım sadece soracağım soru :Yalakaların aldığı bi belgemi bu

• Yapay Zekanın Yanıtı

Onur Belgesi Nedir ve Ne İşe Yarar?

Onur belgesi, akademik başarı, atletik başarı veya diğer dikkate değer başarıların tanınması için verilen resmi bir belgedir. Genellikle lise ve üniversitelerde, öğrencilerin olağanüstü başarılarını takdir etmek amacıyla verilir.

Onur Belgesinin Faydaları:

Onur belgesi, çeşitli faydalar sağlar:

• Akademik erdemleri ve başarıları tanır: Onur belgesi, sıkı çalışma, özveri ve akademik mükemmellik sergileyen öğrencileri ödüllendirir.
    • Gelecekteki eğitim ve kariyer fırsatlarına kapı açar: Onur belgesi, üniversite kabul komiteleri ve işverenler tarafından yüksek başarı ve potansiyelin bir göstergesi olarak değerlendirilir.
    • Kişisel tatmin ve motivasyon sağlar: Onur belgesi, öğrencilere başarılarının takdir edildiği ve değer verildiği duygusu verir, bu da motivasyonlarını ve öz güvenlerini artırabilir.
    • Okullar ve topluluklar için bir başarı ölçütü sağlar: Onur belgesi, okulların ve toplulukların akademik mükemmellik konusundaki bağlılıklarını göstermelerine yardımcı olur.

Onur Belgesi Nasıl Elde Edilir?

Onur belgesi alma şartları kurumdan kuruma değişiklik gösterir. Genellikle şunlara dayanır:

• Genel not ortalaması (GNO)
    • Takdir edilen derslerde alınan notlar
    • Onursal başarılar (ör. kulüp liderliği, gönüllülük çalışmaları)

Lise öğrencileri, akademik yaşamları boyunca tutarlı bir şekilde yüksek başarı göstererek onur belgesi almaya hak kazanabilirler. Onursal başarıları takip etmek ve topluluklarına aktif olarak katılmak da onur belgesi alma şanslarını artırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İzcilik kulübündeysen - Okulun folklörüne katıldıysan - okulda büyük çaplı bir organizasyona katıldıysan verilir.Yoksa akıllı uslu durmakla falan olacak iş değil.
    Ben folklöre katıldım bu sene Onur belgemi aldım.
  • ben hiçbirine katılmadım ama bana onur belgesi verdiler. yalaka flnda değilim.
  • Takdir teşekkür alamayanları teselli etmek için verilen belge.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coder99

ben hiçbirine katılmadım ama bana onur belgesi verdiler. yalaka flnda değilim.

bende katılmadım ama mezun olduk diyemi verdiler acaba ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: L[e]gi0n

Takdir teşekkür alamayanları teselli etmek için verilen belge.

sen öyle diyorsan öyledir.
  • quote:

yok bende onur belgesi ve teşk. var senin bu yazdığınla alakası yok
  • Örnek öğrenci sıfatına verilen belge. Genelde hocalar belirler bu öğrencileri, derse katkı yapan, dersde konuşmayan saygılı vs olan öğrencilere ve devamsızlık yapmamış öğrencilere verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balotelli -- 18 Haziran 2010; 15:52:16 >
  • Lise 2'de sınıf öğretmenimiz olan feminist biyoloji hocası, sınıfın "hükümet gibi hatun" denilebilecek kızına onur belgesi vermişti. Aynı yıl okulda diğer onur belgesi alan öğrencilerin çoğu da yalaka veya fırlama tiplerdi. Ama son sene herkese vermişlerdi ne hikmetse.

Bir halta yaramayan, öğrencilerin kendini avutması için uydurulmuş bir karton parçası. Teşekkür belgesinin T'sini alamayan adama bile veriyorlar.
  • quote:

Ne alaka 2 dönemde cok az bir puanla teşekkür'ü kaçırdım. Bana onur belgesi vermediler. Aksine Teşekkür Alanlara verdiler. ( Bazı kişilere)
  • @1 Adam liseli beyler
  • harbi hiç beklemiyodum banada verdiler onur belgesi teşekkürde aldım Lise 1 tekrar ettikten sonra lise 1 in ikinci senesinde zar zor geçtim herkes benden ümidi kesmişti ama lise 2 dede doğrudan geçtim ve lise 3 de patlattım bombayı Lise 4 dede böyle olcak inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli
    Örnek öğrenci sıfatına verilen belge. Genelde hocalar belirler bu öğrencileri, derse katkı yapan, dersde konuşmayan saygılı vs olan öğrencilere ve devamsızlık yapmamış öğrencilere verilir.

Bununla alakası olmadığını biliyorum. Fakat kimlere verildiğini bilmiyorum.
  • Örnek öğrenci değilim,yalaka hiç değilim, uluslararası bi projeye katıldım ondan olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Örnek öğrenci sıfatına verilen belge. Genelde hocalar belirler bu öğrencileri, derse katkı yapan, dersde konuşmayan saygılı vs olan öğrencilere ve devamsızlık yapmamış öğrencilere verilir.

neden dersleri ortalama zayıfı yok

ama derste konuşan

ve 18 gün devamsızlğı olan

ayrıyeten saygılı olmayan bir öğrenciye verdiler o zaman
  • Arkadaşın okulla alakası yok etkinliğe katılma gün sayısı 22 diye onur belgesi aldı ve daha niceleri bu şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

İzcilik kulübündeysen - Okulun folklörüne katıldıysan - okulda büyük çaplı bir organizasyona katıldıysan verilir.Yoksa akıllı uslu durmakla falan olacak iş değil.
    Ben folklöre katıldım bu sene Onur belgemi aldım.

ismin Onur diye vermiş olmasınlar
  • bildiğin hocaya yalakalık yapan inek ödevlerini yapan teneffüslerde test çözen ayrıca herhangi bi faaliyete katılanlara verilir
    daha doğrusu hocaya verirler git şunu birine ver diye o da kendine en çok yalakalık yapan ineğe verir bizzat şahit oldum kendi sınıfımda
  • derslerindeki başarıyla alakası olmayıp bütün hocalarıyla arası iyi öğrenciye verilir.
  • bizim sınıftan bi kızda badminton takımında diye verdiler ben 19 mayıs çalışmalarında oynamıştım vermediler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.