Şimdi Ara

Lisede hocanın gözüne nasıl girerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liseye başlıyacağım. Amacım sosyal çevre vesaire değil.
    Hocaların gözüne girip iyi bir profil bırakmak istiyorum.

Tavsiyeleri bekliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lisede Öğretmenlerin Gözüne Nasıl Girilir

Lisede öğretmenlerin gözüne girmek, akademik başarıyı artırmak ve olumlu bir öğrenme ortamı oluşturmak için önemlidir. İşte öğretmenlerin gözüne girmenin bazı etkili yolları:

• Saygılı Olun: Her zaman saygılı bir dil ve tavır sergileyin. Öğretmenlerinize ve sınıf arkadaşlarınıza saygılı davranın.

• Hazırlanın ve İlgili Olun: Her derse hazır olun ve derste aktif olarak katılın. Sorular sorun, yorumlarda bulunun ve tartışmalara katılın.

• Ödevlerinizi Zamanında Teslim Edin: Tüm ödevleri, belirtilen son tarihlerde zamanında ve eksiksiz teslim edin.

• Soru Sormaktan Çekinmeyin: Anlamadığınız bir şey olduğunda soru sormaktan çekinmeyin. Öğretmenler, öğrencilerin öğrenmelerine yardımcı olmaktan mutluluk duyarlar.

• Ekstra Çalışma Yapın: Ders dışı zamanlarda ek çalışma yapın. Konuları gözden geçirin, alıştırmalar çözün ve projeler üzerinde çalışın.

• Öğretmenin Beklentilerini Karşılayın: Öğretmeninizin beklentilerini öğrenin ve bunlara uymaya özen gösterin. Hangi öğrenme yöntemlerini tercih ettiklerini, ödevleri nasıl formatlamak istediklerini ve sınıfta nasıl davranılmasını beklediklerini sorun.

• Notlarınıza Önem Verin: Ders notlarınızı dikkatli bir şekilde alın ve düzenli olarak gözden geçirin. Öğretmenlerinize sorular sorarak veya konuları tartışarak notlarınızı anlayışınızı pekiştirin.

• Yardım İsteyin: Gerektiğinde yardım istemekten çekinmeyin. Öğretmeniniz, öğrenmenizde size destek olmak için oradadır.

• Olumlu Tutum Sergileyin: Sınıfa olumlu ve hevesli bir tutumla yaklaşın. Öğrenmeye istekli olduğunuzu ve çaba göstermeye hazır olduğunuzu gösterin.

• Diğer Öğrencilere Yardım Edin: Sınıf arkadaşlarınıza yardım etmek, öğretmenlerin gözüne girmenin harika bir yoludur. Anlamadıkları konuları açıklayın veya ödevlerinde onlara destek olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yalaka
  • Kör olur yapma hocanada yazık.
  • Ben fizikçinin gözüne değil içine girmiştim 3 sene boyunca geçirmedi uğraşma veren zaten veriyor vermeyen zaten vermemiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocaların dediği yanlış bile olsa kabul et. Ben bazı fikirlerine karşı çıktığım için yerden yere vurmuşlardı.

• Araba mısın knk
    Tekel misin knk
    Sigara mısın knk
    Arabam senden yaşlı

• quote:

Orijinalden alıntı: mbfprivet

Ben fizikçinin gözüne değil içine girmiştim 3 sene boyunca geçirmedi uğraşma veren zaten veriyor vermeyen zaten vermemiştir

içine derken fiziksel olarak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok ciddi söylüyorum yöntemi: (Amacım kimsenin gözüne girmek değildi ama)
    -Gerçekten dersi dinleyip kaliteli soru sormak.

bunu yaptığınız takdirde sadece hoca değil tüm sınıf zekanıza hayran kalabilir. Ama tabi bunu yapacak insan, kimsenin gözüne girmeyi hedeflemez. Hedeflerse zaten amacına ulaşamayacak kadar tembeldir.
  • Doğal ol
    Milletin gözüne giricem diye yapmacık davranan insanlar çok itici oluyor

• Tekel 2001 atsanıza şuraya üstünde 9-C nerde abi yazanından

• kaçın 2001!
  • lise 1 deki hocamı sevmezdim o da beni sevmezdi ama en iyi olduğum dersti
  • 2000 e zor dayandık 2001 ne abi . sigara mısın sen ? boşunada ugraşma ne kaadar girersen gir sınavlarda acıma yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Giovan

Doğal ol
    Milletin gözüne giricem diye yapmacık davranan insanlar çok itici oluyor

Milletin değil hocanın.
  • 500 kusur mesaj atmis kac yasinda kayit oldun

• Onlara küçük sürprizler yap.

(Dh ölmüş)

• Sevmediğin hocalar zaten senin onu sevmediğini anlar karşındaki salak değil. Boşuna yalakalık yaparak seviyeni düşürme.

Hocalarla tartışma içinde ol ama faydalı tartışmalar saçma sorular değil kimsenin dikkat etmediği sorular üzerine olsun.

Misal son sınıfta derslerime önem vermediğimden haliyle mat.da kötüydü. Ama dersi dinlerdim 70 75 alırdım aklımda kalanlarla. Hocamızıda çok severdim kadındı. Anne falan derdim arada makaramız olurdu çok. Böyle dersi dinliyorum ama dinlemiyorum da sorular soruyorum. Ya Metin bak bi sen bi Sencer böyle sorular soruyorsunuz ama sen çalışmıyorsun neden deyip duruyordu.

Hocanın yaptığı iş ders anlatmak yaptığı işe saygın olursa onunda sana saygısı olur.

Anlamadığın dersleri hocanın gözüne bakarak dinleme anladığını sanır. Sevdiğin anladığın konularda hep gözünün içine bak hocanın dinlediğini anla artık senin onu dinlediğini fark eder zaten o zamanda direk kafaya atar seni.

Ortamların sümüklüsü olma. Muhabbeti dinleyen değil muhabbeti eden ol bu sana öz güven verir derslerde de etkisini görürsün, neden? Çünkü diğerlerinden farklı olduğunu düşünmeye başlayıp ona göre davranırsın.

Sınıfında ki kıza yazmak yapacağın en en son şey olsun.
    Sınıf arkadaşlarınla kavga etme. Sözlü olarak bitsin her şey.

Kavgadan atılmazsın korkma hak edeni döv. Tabi dövebilirsen. Ama kakasını çıkartma 1 2 yumruk bitsin ondan iyi olduğunu ispatlayınca bırak yoksa nakil almak zorunda kalırsın.

2001lide olsan insansın kardeşim. Nefsin var. Ezdirme kendini ağzın laf yapsın her şeyi sorma kendin bul cevabını. Kızlara nasıl açılırım vs. gibi silikçe şeyler yapma bir erkekle nasıl konuşuyorsan o rahatlıkta konuş. Ama nasıl konuşulacağını da bilmeden artist olmaya çalışma.

Oku adam ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokta atışı sorular sor. Yeter zaten.
  • sözel hocaların gözüne kitap okuyarak girebilirsin. kitap muhabbetleri falan....
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrisintranspozu

yalaka

yakala
    kalaya
    ayalak
    ayakal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.