Şimdi Ara

Lisede hocanın gözüne nasıl girerim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı uslu dur hocanın sordugu sorulara cevap ver en önde otur tamam hergün eve gidince adam akıllı tekrarını yap yeter okul birincisi olursun ah kafam zamanında ne diye çalışmamışım elinde bu şans varken değerlendir 4 sene öncesine dönebilsem şimdi it gibi çalışırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

Sevmediğin hocalar zaten senin onu sevmediğini anlar karşındaki salak değil. Boşuna yalakalık yaparak seviyeni düşürme.

Hocalarla tartışma içinde ol ama faydalı tartışmalar saçma sorular değil kimsenin dikkat etmediği sorular üzerine olsun.

Misal son sınıfta derslerime önem vermediğimden haliyle mat.da kötüydü. Ama dersi dinlerdim 70 75 alırdım aklımda kalanlarla. Hocamızıda çok severdim kadındı. Anne falan derdim arada makaramız olurdu çok. Böyle dersi dinliyorum ama dinlemiyorum da sorular soruyorum. Ya Metin bak bi sen bi Sencer böyle sorular soruyorsunuz ama sen çalışmıyorsun neden deyip duruyordu.

Hocanın yaptığı iş ders anlatmak yaptığı işe saygın olursa onunda sana saygısı olur.

Anlamadığın dersleri hocanın gözüne bakarak dinleme anladığını sanır. Sevdiğin anladığın konularda hep gözünün içine bak hocanın dinlediğini anla artık senin onu dinlediğini fark eder zaten o zamanda direk kafaya atar seni.

Ortamların sümüklüsü olma. Muhabbeti dinleyen değil muhabbeti eden ol bu sana öz güven verir derslerde de etkisini görürsün, neden? Çünkü diğerlerinden farklı olduğunu düşünmeye başlayıp ona göre davranırsın.

Sınıfında ki kıza yazmak yapacağın en en son şey olsun.
    Sınıf arkadaşlarınla kavga etme. Sözlü olarak bitsin her şey.

Kavgadan atılmazsın korkma hak edeni döv. Tabi dövebilirsen. Ama kakasını çıkartma 1 2 yumruk bitsin ondan iyi olduğunu ispatlayınca bırak yoksa nakil almak zorunda kalırsın.

2001lide olsan insansın kardeşim. Nefsin var. Ezdirme kendini ağzın laf yapsın her şeyi sorma kendin bul cevabını. Kızlara nasıl açılırım vs. gibi silikçe şeyler yapma bir erkekle nasıl konuşuyorsan o rahatlıkta konuş. Ama nasıl konuşulacağını da bilmeden artist olmaya çalışma.

Oku adam ol.

bu adamı dinle gerisine gerek yok

• yapmacık olarak yalaka olursan kimse seni sevmez çok yalnız kalırsın abicim düzgün sorular sorabilirsin hocaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerde uslu dur. Derse katıl. Ödevlerini yap. Hocana saygılı ol. Bunları yaparsan başarılı olmasan bile o seni sevecektir zaten.
  • KhaZiggs kullanıcısına yanıt
    Bu çok uzun be ben sana özet geçeyim en öne otur derste konuşma notunu tut yeter sınavların zayif olsada geçiriyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Bu çok uzun be ben sana özet geçeyim en öne otur derste konuşma notunu tut yeter sınavların zayif olsada geçiriyolar

4 senen ve insanların gözünde bırakacağın izlenim için kısa bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Cocuk sadece hocanin gözüne girmeyi sormuş dediğini isteseydin haklısın derdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongWind

Cocuk sadece hocanin gözüne girmeyi sormuş dediğini isteseydin haklısın derdim :)

Bende "amacım sosyal çevre değil" cümlesine binaen yazdım bunları. İnsanız sonuçta sosyal varlıklarız. Fakat arkadaş yapı gereği sevmiyordur bir şey diyemem belki okuyanlar bir şey çıkarır. Attığım her post sadece konu sahibi için değil. O içinden istediği cevabı almıştır zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerde sessiz dur, gereken yerlerde derse katıl. Bunlar yeterli olucaktır.
  • Efendi ol, dersine katıl yeter.

Haklısınız o açıdan düşünmedim okuyanlar adına ben teşekkür ederim o zaman emeğiniz için :)

• Malum karikatürü nasıl kimse koymaz

• quote:

Sevmediğin hocalar zaten senin onu sevmediğini anlar karşındaki salak değil. Boşuna yalakalık yaparak seviyeni düşürme.

Hocalarla tartışma içinde ol ama faydalı tartışmalar saçma sorular değil kimsenin dikkat etmediği sorular üzerine olsun.

Misal son sınıfta derslerime önem vermediğimden haliyle mat.da kötüydü. Ama dersi dinlerdim 70 75 alırdım aklımda kalanlarla. Hocamızıda çok severdim kadındı. Anne falan derdim arada makaramız olurdu çok. Böyle dersi dinliyorum ama dinlemiyorum da sorular soruyorum. Ya Metin bak bi sen bi Sencer böyle sorular soruyorsunuz ama sen çalışmıyorsun neden deyip duruyordu.

Hocanın yaptığı iş ders anlatmak yaptığı işe saygın olursa onunda sana saygısı olur.

Anlamadığın dersleri hocanın gözüne bakarak dinleme anladığını sanır. Sevdiğin anladığın konularda hep gözünün içine bak hocanın dinlediğini anla artık senin onu dinlediğini fark eder zaten o zamanda direk kafaya atar seni.

Ortamların sümüklüsü olma. Muhabbeti dinleyen değil muhabbeti eden ol bu sana öz güven verir derslerde de etkisini görürsün, neden? Çünkü diğerlerinden farklı olduğunu düşünmeye başlayıp ona göre davranırsın.

Kavgadan atılmazsın korkma hak edeni döv. Tabi dövebilirsen. Ama kakasını çıkartma 1 2 yumruk bitsin ondan iyi olduğunu ispatlayınca bırak yoksa nakil almak zorunda kalırsın.

2001lide olsan insansın kardeşim. Nefsin var. Ezdirme kendini ağzın laf yapsın her şeyi sorma kendin bul cevabını. Kızlara nasıl açılırım vs. gibi silikçe şeyler yapma bir erkekle nasıl konuşuyorsan o rahatlıkta konuş. Ama nasıl konuşulacağını da bilmeden artist olmaya çalışma.

Oku adam ol.

Film konusu

• quote:

Oku adam ol.

Dinle bunları pişman olmazsin. Ust siniflara ezdirme kendini, sınırların belli olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FanatikBj-k

500 kusur mesaj atmis kac yasinda kayit oldun

3 yıl olacak :)
     Lisede hocanın gözüne nasıl girerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.