Şimdi Ara

LİSEDE EN SAĞLAM İMAJ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uykulu uykulu amma saçma geldi ya. Yatıcam yine.
  • Ne dansı ne beatbox'u ya bi git
    Liseye başlamadın sen heralde daha hayal gücü akıllara zarar sende
    Okulda en sağlam havası olanlar her zaman iyi futbol yada iyi basket oynayan yada parası olanlarındır.
  • bizim lisede kara deli diye biri vardı baya imaj sahibi birisiydi.oraların ağası oydu yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

quote:

Orijinalden alıntı: *Brakisefal

quote:

Ülkücülük imaj yapar.

Şimdi birşey diyeceğim ama olmayacak. Dalga geçeceksen git başka eğlence ara kendine. Davanın adını ağzına alma.

dalga geçmedim ki

Dalga geçmesen bile ülkücülüğü sanki hava atma aracıymış gibi göstermişsin, benim sinirimi bozan nokta bu oldu. Ülkücüyüm deyip sağa sola sataşanları, piyasa yapmaya çalışanları görüyoruz. Hem kendinelerinin hemde davanın adını kötülüyorlar.

quote:

dava he

Ne o, zoruna mı gitti? 40 yıldır binbir zorluğa rağmen devam eden bir dava hemde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ülkücülük imaj yapar.

Şimdi birşey diyeceğim ama olmayacak. Dalga geçeceksen git başka eğlence ara kendine. Davanın adını ağzına alma.

dalga geçmedim ki

Dalga geçmesen bile ülkücülüğü sanki hava atma aracıymış gibi göstermişsin, benim sinirimi bozan nokta bu oldu. Ülkücüyüm deyip sağa sola sataşanları, piyasa yapmaya çalışanları görüyoruz. Hem kendinelerinin hemde davanın adını kötülüyorlar.

quote:

dava he

Ne o, zoruna mı gitti? 40 yıldır binbir zorluğa rağmen devam eden bir dava hemde.

Haha tamam.

• Ezikliğinize yakışır cevaplar vermeye devam edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Ne dansı ne beatbox'u ya bi git
    Liseye başlamadın sen heralde daha hayal gücü akıllara zarar sende
    Okulda en sağlam havası olanlar her zaman iyi futbol yada iyi basket oynayan yada parası olanlarındır.

lise bitmek üzere
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoklar

/>

• İnanıdırıcı Ol Yalan Söyle herkezi etkilersin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sayyadkn

quote:

quote:

Ülkücülük imaj yapar.

dava he

komik mi? veya şöyle sorcam niye güldün

sakin ol reis.

• düz-anadolu lisesi ya da meslek lisesi olmana göre özel durumlar olmasına karşın, genel normlar mevcut.
    yazacaklarımın hepsi değil ama ne kadarını sağlayabiliyorsan o kadar iyi seneler geçirme şansın var.

-derslerin iyi olsun, bilgini paylaşmaktan çekinme. dersle çok alakasız olma, tahtaya kalkmaya korkan tip olma. derslerin iyi olsun olmasın hocalarına saygılı ol, sana güvenleri olsun, yalaka olma bırak yalaka desinler, sinir bozucu tipleri ve söylemlerini engelleyemezsin.
    -basketbol her zaman futboldan ağır basmıştır evet.
    -sosyal olmaya çalış, başka sınıflardan arkadaşların olsun. bunlar genelde erkek arkadaş olsun, kızlar sonra gelsin.
    -dürüst, iyi kişilerle takıl. haksızlığı mümkün mertebe onaylama hiç bir ortamda, durumda.
    -sosyallik demiştik, grubun olsun ama grubundan öte ol, sadece gruba bağımlı takılma, arkadaş aktivitelerini mümkün mertebe ekme.
    -kaliteli mizah yap, komik olmak için şarlatanlık yapma.
    -seni başkalarından ayıran sevdiğin uğraşlar edin. ama bak ben şunu da yapıyorum değil de doğal olarak yapıyor görün, göze batmasın, dikkat çeksin. ufak ama etkili bir çok şey olabilir. okula gazete getirmek ve okumak, mizah dergisi takip etmek, kitap okumak (kişisel gelişim kitapları okuyorsan bunu sınofta yapma), yaptığın okuduğun şeyler hakkında bilgi sahibi olmak (hiç yoksa ufak google araştırmaları ile), bilgisayardan anlamak (yardım etmeye yetkin olmak), satranç tabu scrable gibi sosyal oyunları oynama, dinlediğin müzisyenleri tanıma, spora gitme, frp oynama, hayvan besleme gibi...
    -okul kıyafeti altına beyaz spor ayakkabı yerine siyah spor ayakkabı tercih et, kıyafetin temiz ve ütülü gez, bu madde önemli.
    -seçme şansın varsa tasarımı güzel telefon kullan, pahalıyı parası olan herkes alır. çin malı kullanma.
    -kendi sınıfından bir kıza aşık olmak ya da çıkmaya çalışmak gibi gafletlerde bulunma.
    -çelimsizliği beslenme ile yenebiliyorsan yen, çelimsiz ama itibarlı arkadaşlarım çok oldu gerçi ama normal kiloda olmak artı.
    -bunların bir çoğunu kızlar için yapıyorsan kadın psikolojisi nevzat tarhan, genç kız psikolojisi, kadınları kullanma kılavuzu ilhan uçkan, cinsel bilgiler el kitabı gibi kitapları oku, tabi evde :)
    -sevdiğin kız için ölsen gebersen de bu sevgini kusma birden, azar azar gerektiği kadar yansıt, zamana yay.
    -lise gezilerini kaçırma (eğer oluyorsa.)
    -alt sınıfken üst sınıflarla iyi iletişim kur, son sınıfta alt sınıflara karşı hoşgörülü ol.
    -sigara içiyorsan abartmadan iç, dozajını bil, parfüm kullan, sakız kullan. diş sağlığına dikkat et.
    -tenefüslerin yarıdan çoğunu dışarda, kantinde, koridorlarda geçir.

yaz yaz bitmez.

bak unuttum son. sidikli sümüklü (abartmayalım, low profile diyelim) diye kızları kategorize etme, hepsiyle iyi geçin.
    üniversite yıllarında sonradan serpilen kızların facebook profillerini gezerken kafanı duvara vurabilirsin.
    dost kız, üniversitede daha çok lazım, irtibatı koparma asla...
    kızların dert dinleyicisi ol ama her zaman değil, nadiren...

• apaçi ol
  • Lisede en sağlam imaja sahip olmak istiyorsan apaçi olcaksın.. ıPhone yokken tr da ıPhone 2G ile en sağlam ayakkabılar , montlar , canta vs herseye sahiptim ama kızlar niyeyse hep apache lere bakıyolardı bu durum beni çok derinden etkilemiştir o günlerden beri kızlara gidip merhaba diyecek cesareti kendimde bulamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat Aydogdu

Bizim Okulda Beat Box Yapıyor Çok Ünlü Oldu Kızlar Full Peşinde

çılgın apaçi beatbox stayla
    dostum lisede 2 şey imaj ya para ya ortam ortam para olan yerde ortam olur bu durumda önce para sonra ortam zaten cool olursun

• Sen turtuble sesi çıkar kızlar peşinden ayrılmaz emin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Bunu anlatmaya çalışmışsın galiba.

lanet gitsin verdiğin linke.

bunu yapmayacaktın antony
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

düz-anadolu lisesi ya da meslek lisesi olmana göre özel durumlar olmasına karşın, genel normlar mevcut.
    yazacaklarımın hepsi değil ama ne kadarını sağlayabiliyorsan o kadar iyi seneler geçirme şansın var.

-derslerin iyi olsun, bilgini paylaşmaktan çekinme. dersle çok alakasız olma, tahtaya kalkmaya korkan tip olma. derslerin iyi olsun olmasın hocalarına saygılı ol, sana güvenleri olsun, yalaka olma bırak yalaka desinler, sinir bozucu tipleri ve söylemlerini engelleyemezsin.
    -basketbol her zaman futboldan ağır basmıştır evet.
    -sosyal olmaya çalış, başka sınıflardan arkadaşların olsun. bunlar genelde erkek arkadaş olsun, kızlar sonra gelsin.
    -dürüst, iyi kişilerle takıl. haksızlığı mümkün mertebe onaylama hiç bir ortamda, durumda.
    -sosyallik demiştik, grubun olsun ama grubundan öte ol, sadece gruba bağımlı takılma, arkadaş aktivitelerini mümkün mertebe ekme.
    -kaliteli mizah yap, komik olmak için şarlatanlık yapma.
    -seni başkalarından ayıran sevdiğin uğraşlar edin. ama bak ben şunu da yapıyorum değil de doğal olarak yapıyor görün, göze batmasın, dikkat çeksin. ufak ama etkili bir çok şey olabilir. okula gazete getirmek ve okumak, mizah dergisi takip etmek, kitap okumak (kişisel gelişim kitapları okuyorsan bunu sınofta yapma), yaptığın okuduğun şeyler hakkında bilgi sahibi olmak (hiç yoksa ufak google araştırmaları ile), bilgisayardan anlamak (yardım etmeye yetkin olmak), satranç tabu scrable gibi sosyal oyunları oynama, dinlediğin müzisyenleri tanıma, spora gitme, frp oynama, hayvan besleme gibi...
    -okul kıyafeti altına beyaz spor ayakkabı yerine siyah spor ayakkabı tercih et, kıyafetin temiz ve ütülü gez, bu madde önemli.
    -seçme şansın varsa tasarımı güzel telefon kullan, pahalıyı parası olan herkes alır. çin malı kullanma.
    -kendi sınıfından bir kıza aşık olmak ya da çıkmaya çalışmak gibi gafletlerde bulunma.
    -çelimsizliği beslenme ile yenebiliyorsan yen, çelimsiz ama itibarlı arkadaşlarım çok oldu gerçi ama normal kiloda olmak artı.
    -bunların bir çoğunu kızlar için yapıyorsan kadın psikolojisi nevzat tarhan, genç kız psikolojisi, kadınları kullanma kılavuzu ilhan uçkan, cinsel bilgiler el kitabı gibi kitapları oku, tabi evde :)
    -sevdiğin kız için ölsen gebersen de bu sevgini kusma birden, azar azar gerektiği kadar yansıt, zamana yay.
    -lise gezilerini kaçırma (eğer oluyorsa.)
    -alt sınıfken üst sınıflarla iyi iletişim kur, son sınıfta alt sınıflara karşı hoşgörülü ol.
    -sigara içiyorsan abartmadan iç, dozajını bil, parfüm kullan, sakız kullan. diş sağlığına dikkat et.
    -tenefüslerin yarıdan çoğunu dışarda, kantinde, koridorlarda geçir.

yaz yaz bitmez.

bak unuttum son. sidikli sümüklü (abartmayalım, low profile diyelim) diye kızları kategorize etme, hepsiyle iyi geçin.
    üniversite yıllarında sonradan serpilen kızların facebook profillerini gezerken kafanı duvara vurabilirsin.
    dost kız, üniversitede daha çok lazım, irtibatı koparma asla...
    kızların dert dinleyicisi ol ama her zaman değil, nadiren...

• Ben Pençereye Çıkıp baırıodum bıktım lan bu okuldan diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRDCoRé_CHiLD

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Bunu anlatmaya çalışmışsın galiba.

lanet gitsin verdiğin linke.

bunu yapmayacaktın antony

sendemi brütüs

linkteki tam bi çılgın apaçi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.