Şimdi Ara

LİSEDE EN SAĞLAM İMAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence BEATBOX YAPMAK VE MOONWALK'dır düşünsenize koridorda ağınızda turtuble sesi çıkardığını vuruşlarla birlikte birden fazla ses birden... yada hoşlandığın kızı moonwalkla etkilediğinizi koridorda hep istemişimdir ikisini

• Sonra abilerinden yada herangi bir hocadan kafana şaplağı yiyip sınıfına gidişini düşün
  • Biz kalkalım o zaman.
  • Okuldaki gözlemlerimden söyleyeyim iyi bir basketçi veya iyi bir müzik aleti çalan biri olcaksın.
  • Beatbox işe yarar diyemem aslında koridorda yapmadım pek :D alt sınıfların ilgisini çekiyor genelde
  • Milli olmuş olmaktır
  • turtuble.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinifin En Manyak Elemani Olucaksin Her Lafa Herkezin Anlayamacaği Şekilde Gireceksin Asla Ağir Abi Olmayacaksin Herkezden Biraz Farkli Olucaksin Bu Kadar
  • Lise'de en sağlam imaj demek babanın ferrarisi olması demek
  • iyi maç yabıyosan tmmdır
  • Sen bu zekayla hayat boyu moonwalk yapsan da bi cacık olmaz .
  • Lise için sadece tip önemlidir diye düşünyorum tip varsa odun da olsan iş görürsün
  • Uzun eşek oynarken kafanı duvara vur.
  • Ben moonwalk yapabiliyorum ama pek öyle bişi olmuyo kişiye göre de değişiyor olabilir
  • En az 2 Spor dalında başarılı
    En az 1 Sanat dalında başarılı
    Derslerinde başarılı
    Sosyal hayatın biraz üst seviyede olacak.Yani kastım sınıftakiler ne zaman " hadi dışarı çıkalım " dese sen de olacaksın.
    Ayrıca sınıfta hep iyiyi kollayan kişi ol . Diyelim bir arkadaşın sıra arkadaşından rahatsız mı oluyor çek kenara yer değişelim mi de ya da klimadan camdan rahatsız oluyorsa git yanına istersen yer değiştirelim buraya gelmıyor filan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutx

Uzun eşek oynarken kafanı duvara vur.

Vurdum ben Aslında amacım arkadaşların belini çökertmekti, hızımı alamadım kafayı duvara çarptım
  • dediklerimin apaçilikle bi alakası yok sadece biraz yetenek spor denedim olmuyo enson futbol maçında bi kızı kafasından vurmuştum basketbolda pantolonumu yırttığım oldu müzik deseniz rap yapıyorum iyi yapsamda çok yapan var okulda

• Yaşınızdan olgun gösterirseniz imajınız sağlam olur.
    Ama şu yazdıklarından böyle bişeyin henüz mümkün olmadığını görebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtk

Okuldaki gözlemlerimden söyleyeyim iyi bir basketçi veya iyi bir müzik aleti çalan biri olcaksın.

Okulun en iyi basketbolcusu ve en sağlam gitaristlerinden biriyim.

Gerçekten fazlasıyla insanları etki altında bırakıyorsunuz. Şimdi niye kendini övüyon demeyin yorumunu doğrulamak için söyledim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.