Kesinlikle yapmalısın. Bana zamaninda okul arkadaslarim cok onerdi ama say popülerdi. Sayim da iyiydi mühendislik okudum. Ama simdiki aklim olsa dil seçerdim... Aranan eleman olmak önemli. İngilizce hala bizim ülkede bir yara... Fluent konuşan nüfusun 1\100k bile değildir. Muhendis desen elini sallasan var ve cok daha zor okumasi. Dili okumak da zevkli... Seç. 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisede Dil Bölümü Okumak Mantıklı Mı? (5. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lee-on!Kesinlikle yapmalısın. Bana zamaninda okul arkadaslarim cok onerdi ama say popülerdi. Sayim da iyiydi mühendislik okudum. Ama simdiki aklim olsa dil seçerdim... Aranan eleman olmak önemli. İngilizce hala bizim ülkede bir yara... Fluent konuşan nüfusun 1\100k bile değildir. Muhendis desen elini sallasan var ve cok daha zor okumasi. Dili okumak da zevkli... Seç. 👍
Alıntıları Gösterdedikleriniz için teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi anlayışlı olsa dil seçeceğim benimde sayısal seçen bazı kuzenlerim var onlarda şu an pişman 4 yıldır sayısaldan sınava hazırlanıyorlar kazanamıyorlar onlarda keşke şimdiki aklım olsa dil seçseydim diyorlar kafalarını duvara vuruyorlar ama artık iş işten geçti son pişmanlık fayda etmez
-
Merhaba şuan ne yaptığını gerçekten çok merak ediyorum. Aynı sorular bende de var. Bence sen hepsinin cevabını aldın. Şuan ne yapıyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X