Driver indirirken laptop kapattım açılmıyor
Driver indirirken %95 te 2 saat takılı kaldı mouse klavyeyi kullanamadığım için bende fişi çektim. Geri taktigimda Windows simgesi geliyor ama sonrasında hiç ekran gelmiyor. Bu bilgisayarı nasıl açarım?
Radyatör bilmeden su doldurdum
Valla babamı hep radyatöre su koyarken gördüm. Bende kontrol edeyim dedim dibini bile goremedim radyatorün. Bende dedim doldurayim dedim agzina kadar doldurdum. Sonra bi araştırayım dedim baktim antifriz suyu koyuluyormuş. Babam da burda değil gelmeden ne olur neler yaşayacağım onu öğrenmek istedim. Dayak mı yicem azar mi işiticem onun seviyesini öğrenmem ona göre kendimi hazırlamam lazım o yüzden ACİL
Bilgisayara yeni klavye alacağım ama tereddüt ediyorum
Benim laptopumun klavyesi bozuk. Artık üstüne su mu döküldü hasar mı aldı bilmiyorum. Bir tuşa basınca 2 3 harf birden yazıyor, mesela "w" ye bastigimda wx, "t" ye bastığımda 5, açıldıktan bir süre sonra ctrl ye basılı tutuyormuş gibi algılıyor hiçbir şekilde ekran klavyesiyle bile yazı yazamiyorum. Her yolu denedim fakat hiç sonuç alamadım. Vazgeçtim artık laptopun klavyesinden kendime klavye almaya karar verdim. Şimdi sorum şu ben klavyeyi alıcam ama klavyeyi laptopa taktığımda laptopun klavyesi aktif olmaya devam edecek yanlış bilmiyorsam. Söylediğim gibi bilgisayar açıldıktan bir süre sonra ctrl basılı kalıyor yazı yazamıyorum. Yani laptopumun klavyesi yeni aldığım klavyeyi de sabote edecek yazı yazamayacağım. Şimdi ben böyle düşünüyorum ama sonuç böyle de olmayabilir çünkü bilgisayar sisteminden çok anlamam. Sonuç böyle olur mu? Olursa bir çözümü var mı? Teşekkürler. Laptopum Dell Inspiron 5521. Biraz kötü ama valorant 70 fps zorluyor :)
|
Fifa ile fifa ultimatenin arasındaki fark
Rüyalanmak
|
Annem hakkını helal etmedi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 118)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0