Şimdi Ara

Lise Tercihinde Kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SBS açıklandı , Ortaöğretim Yerleştirme Sıralamam 347. Sizce İstanbul'da bir lise (Galatasaray,İstanbul Erkek,Atatürk Fen vs... ) yoksa Malatya'da mı kalıp buradaki bir liseye (Fen Lisesi , Özel Lise vs... ) mi gitmeliyim ?

Not:Ailemin taşınması gibi bir durum maalesef yok.Yani gidersem yurtta pansiyonda vs.. kalacağım .Yine de evci olarak çıkabileceğim 3. dereceden akrabalarım var

• Bu senin vereceğin bir karar eksileri artıları karşılaştır bakalalım ailen olmadan yapabiliyor musun vs.
  • Ankara fen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise için şehir değiştirilmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle istanbul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kesinlikle gitmelisin. Gerçekten hayat görüşün değişicek. Emin ol sırf o liseler için, lisede şehir değiştirilir başka hiç bir lise için deymez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk Fen eskisi gibi değil, orayı önermem. Galatasarayı seçenler de daha çok yeri için seçiyor eğitimi pek iyi değil, dili de kullanışlı değil pek. İstanbul Erkek ve Kabataş'ın eğitimi de öyle ahım şahım değil, çoğu özel okul daha iyi bence. Malatya'daki okulları bilmiyorum ama nasıllar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: firaterd

Atatürk Fen eskisi gibi değil, orayı önermem. Galatasarayı seçenler de daha çok yeri için seçiyor eğitimi pek iyi değil, dili de kullanışlı değil pek. İstanbul Erkek ve Kabataş'ın eğitimi de öyle ahım şahım değil, çoğu özel okul daha iyi bence. Malatya'daki okulları bilmiyorum ama nasıllar.

adam İstanbul Erkek mezunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.