Şimdi Ara

Lise sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kekum

Wing Chun kursuna git.

Kurs bişeye yaramaz bi hoca var bana kickboks ve kungfu ogretıyo nasıl falan sormayın uzun hikyae ve farkettımkı hıc bıse ıse yaramıyo dovus kursları kollarım curuk suan..
  • Yardım ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

quote:

Wing Chun kursuna git.

Kurs bişeye yaramaz bi hoca var bana kickboks ve kungfu ogretıyo nasıl falan sormayın uzun hikyae ve farkettımkı hıc bıse ıse yaramıyo dovus kursları kollarım curuk suan..

kardeşim o olmaz bu olmaz ne istiyorsun ezikliği kabul etmişssin günlük dayağını ye yada vurmaya kalktıklarında kendini yere at çırpın
  • tamam sen korkuyorsun adres ver anında hallederiz tenhada yanlız ciddiyim böyle insanlardan nefret ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Wing Chun kursuna git.

o çocugun yanına gidip bana vurma kollarım morardı felan dersen daha çok vurmya başlar çevren varsa birilerini çagır çıkıştı uyarsın onu yada hergün böyle devam etsin bigün patlayıp dayak yemek yerine hergün yumruk yemeyi tercih ediyosun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

tamam sen korkuyorsun adres ver anında hallederiz tenhada yanlız ciddiyim böyle insanlardan nefret ederim

Peki sen ne yaptın sana vururlarken?
  • nerdesin istanbulda mısın bir gün gelim okula dövim sana karışanları adres ver
  • boynunu kır çöpe at

• quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

nerdesin istanbulda mısın bir gün gelim okula dövim sana karışanları adres ver

:) Cesaretim olsa bende dövmeye çalısıcam.
  • O zaman rahatsız olduğunu belli etmen lazım. Mesafe koyman lazım. O vuranlardan biride benimdir ben sevdiğim için vururum ama bütün gücümle vurmam kimseye tabi ufak dokunuş gibi. Laubali olma bidefa. mesela naber dedi vurdu. sen sorusuna karşılık verme suratınıda as. o sana vurduğunda gülersen ozaman hoşuna gittiğini düşünür. azıcık bile vurduğu zaman hemen kulunu tut ve dizlerinin üstüne doğru yıkıl hafiften. biraz yerde bekle. abart olayı. sonra kalk ve git. selamda verme bu şekilde uzaklaştırırsın kendini. ve gülme ciddi ol. vurduğunda vurduğu eri diğer kolunla tut ve yere doğru eğil. gözlerinide sık baya acı çekiyomuş gibi. of uh gibi sesler çıkart. mesafe herşeydir.
  • quote:

quote:

tamam sen korkuyorsun adres ver anında hallederiz tenhada yanlız ciddiyim böyle insanlardan nefret ederim

kavga etmek istemiyorsan sınıftan güçlü birileriyle arkadaş ol tenefüslerde yanında takıl birşeyler ısmarla :D sonra dersin bu bana vuruyor hep diye aranızdaki bagları iyi kurarsan o sorunu halleder diye düşünüyorum bende bi kere böyle yapmıştım çünki :D :D
  • arkadaşını yan yatır
  • kendini savunmayi ogrenmek icin boks,kickboks vb kurslara katil.veya vucut gelistirmeye basla,ben de senin yasindayken 38 kiloydum,ince uzundum hep dayak yerdim,sonra basladim spora simdi bana dayak atan 3-4 yas buyuk adamlar yanimda velet kaliyor.
    Bu arada vucut gelistireceksen veya dovus sporu yapacaksan dayak yemenin faydasi olur,hirslanirsin ve verimli calisirsin.
    Dediklerimi yapana kadar yapabilecegin tek sey susmak ve dayak yemek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BuralarBenim

nerdesin istanbulda mısın bir gün gelim okula dövim sana karışanları adres ver

:) Cesaretim olsa bende dövmeye çalısıcam.

birşey daha yazayım dedim :D dayak yemekten bukadar korkma en fazla bi gözün morarır yada burnun kanar 5dk sonra geçer hocalar felan gelir zaten uzun sürmez :D korkma bukadar
  • quote:

quote:

bak arkadaşa değim insanlara vurmak sana zevk mi veriyor dedim damardan girmişim arkadaşa sırdaş kanka olduk ailesini falan anlattı bidada vurmadı bak Bu sözü unutma korkmak köleliğin başlangıcıdır bi kaç devrim müziği dinle bir bakmışsın hayata bakışın değişmiş ha bide devrimci sözleri oku çok etkili olur Bu arada arada ciddiyim adres ver

• önce cama yumruk sonra onu camdan aşağı at sonrada üstüne kangal sal
  • quote:

quote:

quote:

bak arkadaşa değim insanlara vurmak sana zevk mi veriyor dedim damardan girmişim arkadaşa sırdaş kanka olduk ailesini falan anlattı bidada vurmadı bak Bu sözü unutma korkmak köleliğin başlangıcıdır bi kaç devrim müziği dinle bir bakmışsın hayata bakışın değişmiş ha bide devrimci sözleri oku çok etkili olur Bu arada arada ciddiyim adres ver

Devrim muzıgı lınk atarmısın D:

• Hocana söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

cama yurmuk at

Sus ve dinlemeye devam et evlat

• quote:

quote:

quote:

quote:

Devrim muzıgı lınk atarmısın D:

yarın matematik yazılım varda mobilden giriyorum youtubeye lili marlen türküsü yaz Ahmet kayanın anlam çıkartarak dinle ben sana ne dedim adres ver

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.