Şimdi Ara

Lise sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende kendimi korumak icin bi spora gitmeyi dusunuyorum boylelerinin agzini burnunu patlatacaksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

tamam sen korkuyorsun adres ver anında hallederiz tenhada yanlız ciddiyim böyle insanlardan nefret ederim

Peki sen ne yaptın sana vururlarken?

Birader git indir neyden korkuyosun ya yiyceğin 2 3 yumruk 2 3 dayak yedinmi zaten bi daha herkese kafa tutarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salinarg

quote:

Orijinalden alıntı: kickiman

quote:

Orijinalden alıntı: elaerdem

tamam sen korkuyorsun adres ver anında hallederiz tenhada yanlız ciddiyim böyle insanlardan nefret ederim

Peki sen ne yaptın sana vururlarken?

Birader git indir neyden korkuyosun ya yiyceğin 2 3 yumruk 2 3 dayak yedinmi zaten bi daha herkese kafa tutarsın

yapmalan dedim yapmadı sonra devam etti
  • Babana söyle , polise şikayet et , müdüre söyle.Bunların haricinde ya erkek gibi çıkacaksın karşısına dövüşeceksin ya da alacaksın muştayı kafasına kafasına vuracaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xPhoenixx

cama yurmuk at

• Kim demis ego tamamen kötü bişey diye. Işte ego böyle durumlarda lazım egosu olmayan insan pısırık olur. Az da olsa ego olmalı bi insanda. Acırım canı acır diye vuramam demissin ıttir arkadaşım sen de. Ezen tipleri sevmediğim kadar ezdiren tiplerden de nefret ederim ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • otur konuş yapmayın rahatsız oluyorum falan de baktın gülüyolar ciddiye almıyolar ozaman korkmıcaksın cesaretini toplayıp ağızının ortasına koy, yoksa hep bunu çekersin
  • Ağırlığını koy,tersle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

arkadaşını yan yatır

• Ankaradaysan adres ver gelelim

• Bir gün odanda aynanın karşısına geç ve soyun kaslarını sık ve galibiyet yemini et .
    Eve 3 puanla dönersin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.