Şimdi Ara

Lise ortamı daha iyiydi be

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lisedeyken arkadaşlara gidip kalırdım hoş vakit geçirirdik iyi oluyordu.Şimdi üniversitede başka şehirdeyim millet çıkar peşinde koşuyor olmuş.Hergün çevrem değişiyor desem yeridir.Hocanın maillere dağıttığı slaytları vermek istemeyen insanlar mevcut.

Vallahi lise daha iyiydi be.Tadını çıkarın.

Lise arkadaşlarım dağıldı hepsi başka ildeler

Üniversitede herkes ayrı kafalarda hepsinin açıkları farkediliyor ve çevrenden çıkartıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    bende lise 2deyim hic arkadasim yok millet yanima oturmak istemiyo napsam bilemedim

• Şuan bir anadolu lisesinde 11.sınıf eşit ağırlığım.Sınıfımın yarısı 9.sınıftan beri arkadaşlarım.Kardeş gibi olduk tenefüslerde takılmalar,birbirimize çay ısmarlamalar,okul çıkışı halısaha yapmalar ondan sonra okey oynamaya gitmeler.Harbi çok güzel zamanlar hiç bitmesin istiyorum bende,kaçırılmayacak zamanlar bunlar
  • Kafana uyan birilerini bul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalıSerenİmam

bende lise 2deyim hic arkadasim yok millet yanima oturmak istemiyo napsam bilemedim

Bende oyleydim kendin olmucaksin kardeşim acilmanin tek yolu.

• Fen lisesindeyim okul çıkışı arkadaşlarla okey masasında test çözüyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

Kafana uyan birilerini bul.

Çok garip insanlar var yani fakülte içerisinde birbirinin sırtına falan atlayan tipler, ondan sonra yolda yürürken kaldırımın kenarlarında parketmemek için konulan direklerin üstünden geçiyorlar vs.Yani böyle olmalarını beklemiyordum açıkçası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desertrose25

üniversiteye gelince o yollardan geçtiğimiz için artık insan belli bir olgunluğa eriyor ve geçen zamanları küçüklüğünü o lise yıllarını bile özlüyor bence üniyle alakası yok bu herkes için geçerli

Lise arkadaşlarımın nerdeyse hepsiyle lisede tanıştım.Aramızda hiçbirşeyin lafı olmazdı hatta hiç unutmuyorum lise 2. sınıfta sınıfta kalma durumu olabilecek bir arkadaşımızın sınav kağıdında yardım etmiştik sonra sınıfı falan geçti.Ödevlerin falan lafı geçmezdi.Yapan whatsapptan gönderirdi.

Üniversitede, hocanın dağıttığı slaytı paylaşmaktan aciz insanlar var, kendin bir emek vermemişsin etmemişsin.Hadi kendin emek versen eyvallah derimde bunlar yakışmıyor bu yaştaki insanlara.

• Günde 5 kız çıkma teklifi ederdi bana. Ne günlerdi be ...

Not: Şu an 10 kişi ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 1 Aralık 2014; 23:25:23 >
  • Lise çok güzel kardeşleriyle kavgadan mahkemelik bile oldum daha nediyim

• Up

• Ben de şu an üniversitedeyim. Dediklerinde sana katılıyorum. Herkes menfaat peşinde, yüzüne gülüp arkandan etmedik küfür bırakmıyorlar. Herkesin yüzünde iyi insan maskesi var ama sonunda hepsinin ne olduğunu anlıyorsun. Üniversite arkadaşlarım yerine ilkokul, lise arkadaşlarımı tercih ederim. Hiç değilse onların çocukluğunu, içlerini biliyorum.

• Uni ortami daha bi farkli daha bi güzel bence, yanlış insanlari arkadas edinmişsindir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseyi hic sevmezdim cok keko insan vardi bari unide ozgursun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üni de liseden tanıdığım bir kaç kişi var biriyle aynı sınıftaydım hala aynı sınıftayım hiç kimse olmazsa beraber takılıyoruz

• Üniversite mesleki açıdanda çok katkı sağlamıyor.Çoğunluk sende bitiyor.

Üniversitede alınan derslerin liseden bile işlevsiz olduğunu düşünüyorum en azından bir işimize yarıyordu lise dersleri

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

Lisedeyken arkadaşlara gidip kalırdım hoş vakit geçirirdik iyi oluyordu.Şimdi üniversitede başka şehirdeyim millet çıkar peşinde koşuyor olmuş.Hergün çevrem değişiyor desem yeridir.Hocanın maillere dağıttığı slaytları vermek istemeyen insanlar mevcut.

Vallahi lise daha iyiydi be.Tadını çıkarın.

Lise arkadaşlarım dağıldı hepsi başka ildeler

Üniversitede herkes ayrı kafalarda hepsinin açıkları farkediliyor ve çevrenden çıkartıyorsun

Dediklerine 1e1 yaşıyorum . Şurda 2 ay oldu üniye gideli . Kaç defa arkadaş değiştirdim anlatamam. Herkes elinde notları götürüyor . Sanki çalacaz da . Bencil herifler. Geçen gitmedim faceden istedim slaytı biri de atmadı

• Aynen hocam hic sevemedim bende üniversiteyi.herkes kasıntı

• hiç sorma yaw şuan dersteym sıkıntıdan patladım bu ne yaw.s

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.