Şimdi Ara

Lise önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
2
Favori
16.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi liseden mezun olduğunuz kariyer için önemli mi?

• hayır ama üniversiteyi kazanmakta büyük rol oynuyor
  • ssmigfer1 kullanıcısına yanıt
    cvye yazılmalı mı? diplomayı kanıt olarak göstermek gerekli mi? kanıt göstermek gerekli mi, background check yapılır mı
  • gs, rc iel ,cal kabats gibi okullardan mezun olmadıktan sonra digerlerinin pek onemi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

cvye yazılmalı mı? diplomayı kanıt olarak göstermek gerekli mi? kanıt göstermek gerekli mi, background check yapılır mı

kardeş sanırım açık lise ya da okul değiştirmek için soruyorsun.ben bazı önemli kişilerden bahsedilirken mezun oldukları lisenin adının söylendiklerine dikkat ettim.bence önemli tabi fen lisesi olursa çok iyi .anadolu lisesi de göze çok batmaz
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    evet, ama okuldan mezun olmuş gibi davranmayı planlıyorum işe yarar mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • yazdıkya nesini soruyorsun? hangi lise mezunusun?
  • üsküdar amerikan daha olmadım, değiştirsem bişiy değişir mi kabataşa geçsem mesela? yine üsküdar mezunuyum desem bişiy olur mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

üsküdar amerikan daha olmadım, değiştirsem bişiy değişir mi kabataşa geçsem mesela? yine üsküdar mezunuyum desem bişiy olur mu

sizin okulunda yeri fena değil ama kabataşa konumu için bile geçilir, ben olsam geçerdim
  • kariyer anlamında fark eder mi?
  • Sence?
    Meslek hayatında kimse mezun olduğun liseye bakmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyan Cat -- 5 Şubat 2015; 1:22:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kusura bakma da öyle bir sormuşsunki sanki düz liseye geçiyorsun, kabataş erkek lisesinden bahsediyoruz silkelen kendine gel bence. kabataşlı olmak ayrıcalıktır boğaziçinde okuyorum ama hala lisemden gururla bahsediyorum.
  • çeşmifesat Ç kullanıcısına yanıt
    Üsküdar Amerikan'ı kazanmışsındır muhtelemen, niye tercih etmedin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

gs, rc iel ,cal kabats gibi okullardan mezun olmadıktan sonra digerlerinin pek onemi yok

Neden boyle dusundunuz anlayamadim? Herhangi bir ildeki Fen Lisesi neden onemli degil? Onlar da Bogazici'ne adam gonderiyor. Onlar da ODTU, İTU'ye adam gonderiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

gs, rc iel ,cal kabats gibi okullardan mezun olmadıktan sonra digerlerinin pek onemi yok

Neden boyle dusundunuz anlayamadim? Herhangi bir ildeki Fen Lisesi neden onemli degil? Onlar da Bogazici'ne adam gonderiyor. Onlar da ODTU, İTU'ye adam gonderiyor.

mesele odtü itüye ögrenci gondermek degil,bu okulların kendilerine has kültürleri vardır, ögrencilerine birseyler katarlar

ayrıca fen liselerinide kucumsemedim sadece bunlar fen liselerinden daha koklu okullar oldugu icin yazdım

hepsine yetecek puanım olsa ben fen degil galatasaray yada istanbul erkek secerdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mesele benim neden tercih edip etmemiş olmam değil, konuyu çarpıtmayalım. üslubun çok çirkin bunu belirttim.
  • Is basvurularında lise diploması istiyolar mı
  • Ben düz liseyim temeli düzeltene kadar 1 yılım gitti şuan mezun grubundayım kimse lisenin önemi falan yok demesin düz lise ve meslek lisesinde verilen eğitim 0

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.