Şimdi Ara

Lise önemli mi? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
2
Favori
16.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Niye kaybettirsin? Kazandirir tam aksine. İyi bir lise. Bunu neden bu kadar dert ettigini anlayamadim. Dedigim sekilde yaparsan olur. Genelde oyle yapilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diplomanda boğaziçi,odtü,itü'nün en güzel bölümlerinden biri yazdıktan sonra lisenin pek de bir önemi yoktur

• Elfriede kullanıcısına yanıt
    İkisi arasında fark olabilir mi diye merak ediyorum ve amerikan mezunu olmamak zarar verebilir diye
  • lisenin Allah belasını versin. edebiyat ingilizce almanca.... tüm hocaların buradan..... neyse.

kardeş şöyle açıklayım ilkokulda başarılı bir çocuktum. lise atatürk anadolu. obp 72 .

okull zerre bişey katmadı. ha belkide ben alamadım orasını bilemem ama lise 4 geçerken sadece ygs mat ve geoyu tam biliyodum.

yani bi düz lisede okusaydım şu an belki obp 90 dı.

ygs 2600 lys de 5k dan çıkmasam bari diye yırtınıyorum
  • SiradanÇinkoKarbonPil S kullanıcısına yanıt
    baal mı?
  • Kabatas kotu bir okul degil. Tabii basvurdugun yerin ne isteyebilecegi de onemli. (Nerenin sirketi, kimleri seviyor vs.) ayrica lisenin onemi yok falan denmis daha neler. Eger senin icin bir sorun olacagina inaniyorsan kabatasi yaz sadece. Yok bir sorun cikmaz dersen ikisini yazip icin rahatlasin diye bir parantez acip uskudar amerikandan ayrilma sebebini yazarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoke34

baal mı?

ankara atatürk anadolu lisesi
  • sabunlarla beraber okumamak için önemli :D
    kariyer için hiçbir önemi yok mensubu olduğum fen lisesinde sbs dönemine göre ne kadar düşenler ve ne kadar yükselenler gördüm yani iyi okul iyi üniversite kazandırmaz. sana iyi üniversite kazandırmayı kolaylaştıracak bir ortam ve arkadaş çevresi sağlar
  • Charger R T kullanıcısına yanıt
    bence 1. si

Nedenine gelicek olursak meslek lisesine giden fen lisesine göre daha az kalitede eğitim alıyor. Bu da demek oluyor ki meslek lisesi mezunlu daha çalışkan ve zeki. Ben olsam 1. elemanı işe alırdım. Ayrıca meslek lisesine gidip zamanında yattığına pişman olmuştur ve geleceği iyi olsun diye çok çabalıyordur. Ben böyle düşünürdüm
    işte amerikandan mezun olamıcam, bu kaybettirir mi onu merak ediyodum
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajan Poğaça -- 4 Nisan 2015; 20:02:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Orijinalden alıntı: unibodydesignn

quote:

gs, rc iel ,cal kabats gibi okullardan mezun olmadıktan sonra digerlerinin pek onemi yok

Neden boyle dusundunuz anlayamadim? Herhangi bir ildeki Fen Lisesi neden onemli degil? Onlar da Bogazici'ne adam gonderiyor. Onlar da ODTU, İTU'ye adam gonderiyor.

mesele odtü itüye ögrenci gondermek degil,bu okulların kendilerine has kültürleri vardır, ögrencilerine birseyler katarlar

ayrıca fen liselerinide kucumsemedim sadece bunlar fen liselerinden daha koklu okullar oldugu icin yazdım

hepsine yetecek puanım olsa ben fen degil galatasaray yada istanbul erkek secerdim

has kültürleri derken

• Kaybettirecegini zannetmiyorum. Sorun etme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pumkin

bence 1. si

Nedenine gelicek olursak meslek lisesine giden fen lisesine göre daha az kalitede eğitim alıyor. Bu da demek oluyor ki meslek lisesi mezunlu daha çalışkan ve zeki. Ben olsam 1. elemanı işe alırdım. Ayrıca meslek lisesine gidip zamanında yattığına pişman olmuştur ve geleceği iyi olsun diye çok çabalıyordur. Ben böyle düşünürdüm

bak iyi dinle,mesleğinde gelişmiş biri,yıldız tekniği veya itüyi kazanmış ?
    yıldızı veya itüyü kazanmışsa belli bir kapasitesi vardır,mesleğindede gelişmiştir . .
    zeka konusuna gelirsek,zamanında 370 puanla girmiştim meslek lisesine.
    460-450 yle o güzelim anadolu liselerine giden elemanların bir çoğunu geçtim ygs de,inşallah yıldız teknik gelecek . .
    bu demek oraları kötülüyorum anlamınada gelmiyor.

iş verenim,adam yıldız tekniği veya itüyü kazanmış,meslek lisesi mezunu,vay canını nasıl yapmış lan o liseden?,demekki zeki,bu şimdi meslektede gelişmiştir . .
    ayrıca o üniversite 1.sınıfa başlarken,bir çoğu meslek temelleri atarken ben proje geliştireceğim . .

ya ettircekse napıcam ocdim var :(
  • quote:

gs, rc iel ,cal kabats gibi okullardan mezun olmadıktan sonra digerlerinin pek onemi yok

cal ne alaka ordan mezunsun galiba hemen yamadın diğerlerinin arasına onu

• UPPPPPPPPP
  • rc, uaa, GSL, afl, tfl, ifl, kal, baal v.b. düzeyde ki liselerden mezun değilsen çokta bir önemi yok.
  • Hangi liseden mezun olduğunuz önemli değildir. Sadece çalışacağınız yerdeki insanlarla (işveren, mülakat yapan vs.) aynı liseden veya çevre liseden mezunsanız aranızda ekstra muhabbet olur. (Melahat hoca da ne efsaneydi, müdür yardımcısı çok disiplinliydi ehe ehe aah o eski günler.. vs vs) Önemli olan mezun olduğunuz üniversite ve ortalamadır. Lise kimsenin umrunda olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiradanÇinkoKarbonPil

lisenin Allah belasını versin. edebiyat ingilizce almanca.... tüm hocaların buradan..... neyse.

kardeş şöyle açıklayım ilkokulda başarılı bir çocuktum. lise atatürk anadolu. obp 72 .

okull zerre bişey katmadı. ha belkide ben alamadım orasını bilemem ama lise 4 geçerken sadece ygs mat ve geoyu tam biliyodum.

yani bi düz lisede okusaydım şu an belki obp 90 dı.

ygs 2600 lys de 5k dan çıkmasam bari diye yırtınıyorum

Obp max 60

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.