Bildirim
Lise öğrencisiyim nasıl para kazanabilirim
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: LiveYourLife07
Merhaba.Lise 2 Bilişim bölümü öğrencisiyim.Okulda hocalara yakalanmadan nasıl para kazanabilirim.Aklımda bir kaç fikir var ama işe yararmı bilmiyorum.Dal sigar satmak ve cd- dvd film -oyun vb satmak.Başka fikri olan varsa lütfen yardım etsin
Oyun satmayı denemiştik biz de ama tutmamıştı. sigara işine girme bence. yemek satarsın durum uygunsa. bizim kantin leşti, satıyorlardı sandviç falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bitlikarınca
quote:
Merhaba.Lise 2 Bilişim bölümü öğrencisiyim.Okulda hocalara yakalanmadan nasıl para kazanabilirim.Aklımda bir kaç fikir var ama işe yararmı bilmiyorum.Dal sigar satmak ve cd- dvd film -oyun vb satmak.Başka fikri olan varsa lütfen yardım etsin
Oyun satmayı denemiştik biz de ama tutmamıştı. sigara işine girme bence. yemek satarsın durum uygunsa. bizim kantin leşti, satıyorlardı sandviç falan
Bizim okulunda kantinleri leş ama kimse benden yemek alacağını sanmıyorum hem kantinci cins biri kulağına giderse papaz olabliriz.Okulın %50 doğu kesimli ve hemen hemen hepsi sigara içiyor belki tutar düşüncesindyim._____________________________ Klavye ile imza atılmaz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bitlikarınca
quote:
Bizim okulunda kantinleri leş ama kimse benden yemek alacağını sanmıyorum hem kantinci cins biri kulağına giderse papaz olabliriz.Okulın %50 doğu kesimli ve hemen hemen hepsi sigara içiyor belki tutar düşüncesindyim.
Sigara işini tavsiye etmiyorum yine de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
okulda ticaret yapılmaz.. normalde selam vermeyen adamlar arkadaş ayağına beleşçilik yaparlar.. satığın şeyi alırlar, iş para vermeye gelince sallayıp dururlar.. "insan arkadaşından para alır mı" gibi yüzsüzleşenler bile çokça olur..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bunu bilmeyen toplumları koyun gibi güderler >>https://www.youtube.com/watch?v=w_ybzC2wP7Q
FES TÜRK ŞAPKASI DEĞİLDİR. Naomi Klein - ŞOK DOKTRİNİ Mutlaka okumalısın -
Hocalara Yakalanmadan Malum Videolardan Para Kırabilirsin
_____________________________ -
sigara satma esigara sat, hem sigarayı bırakmalarına yardımcı olursun, hayır işlemiş olursun.. _____________________________ ... -
hangi okul?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: pazienza
hangi okul?
Antalya ?_____________________________ Klavye ile imza atılmaz. -
Kardeş seni dalgaya alıyorum sanabilirsin ama lisede okurken yapılabilecek en karlı işler ayakkabı boyamak,tartıcılık.Saydıklarınla para kazanamazsın.Ben mesela çingene falan olsaydım lisedeyken dilencilik yapardım :D Bak valla dalga geçmiyorum çok ciddiyim. -
Sİgara işine girme!! Oyun işi tutar. 200 lira yapmıştık arkadaşlarla sonra müdür yardımcısı yakaladı da o farklı bir mesele
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler