Bildirim
LİSE MEZUNU OLUP İYİ PARA KAZANILIR MI ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Meksikalılarla çalışacaksın -
Eğer Web programcılığı bölümünden mezun olursan direk ''Tekniker'' sayılıyorsun, bunun yanında ingilizcen güzel ise ve bir sürü kodlama dili öğrenebilmişsen iyi paralar kazanabilirsin, abimin eski bir arkadaşı vardı şuanda konuşmuyorlar bir olay yüzünden, eleman liseden web programcılığı ile mezun oldu fakat kendini ingilizcede ve program dillerinde iyi geliştirdi, 4,5 senedir maslakta bir Web programcılığı şirketinde çalışıyor, 3000 lira maaş alıyormuş.
Fakat ginede kesinlikle üniversiteye gitmelisin, orada öğreneceğin şeyler sana çok bilgi katacak, her şeyin bir üstü denebilir, heleki erasmus'tan bahsetmeme bile gerek yok. -
Üni. mezunları bile işsiz bu ülkede fazla şansın yok yani.
-
Türkiye de ticari kafan cok gelişmişse ve ciidden akıllı biriysen ticaret yaparsin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir uygulama yapsan 1$dan koysan bir milyon kişi alsa. İyi para.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
lise mezunuyum teknosada satıs danısmanı olarak calisiyorum ama yükselme şansın cok zor thy ye basvurucam çok iyi derecede ingilizce ve lisan durumunu soruyo liseyi kabul etmiyo dil kursuna gidicem 4.5 milyara para biriktiriyorum teknosada iyi para var ama cok calişman lazim ve yıpratıcı çok sayıda ünüverste mezunu var teknosada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ayda ne kadar kazanıyorsunuz?
Her şey mümkün. Çok düşük paralar alıp hayatına devam edebilirsin, zengin de olabilirsin. Hepsi senin elinde. Şans faktörüde var tabiki. Ama her şey için çalışmak gerekiyor. Birde düşünme üniversiteyi bırakmış da hiç üniversiteye gitmemiş çok büyük işler başarmış insanlar var diye. O insanlarında çok büyük bir bölümü çok zeki ve yetenekli insanlar zaten. En azından onlar kadar zeki değilsen çalışarak farkı kapatman gerekiyor. Hayat toz pembe değil. Şimdi düşünüyorsun şunu yaparım bunu yaparım diye fakat çoğu gerçekleşmiyor. Fakat her şeyin senin elinde olduğunu unutma tabiki, çoğu şey başarabilir insan.
-
lise mezunuyum şu anda özel bir bir yerde bilgi işlemciyim. aynı zamanda uzaktan myo okuyorum. asgari alıyorum ancak yakın zamanda freelance hosting, web tasarım işine gireceğim ek gelir için. -
1300 + yol + yemek 1800 yada 1900 ü buluyo + prim işi sıkı tutarsan 1000-1200 tl prim alirsin
eml mezunuysan evet çok iyi paralar kazanabilirisn. ama düz lise mezunuysan dil falan da yoksa çok zor bir fabrika da asgari ücrete çalışırsın. -
Up
tamamen kendini geliştirmenle ilgisi var
lise mezunu ingilizce+fransızca konuşan adam
mühendisten daha fazla para alacagı aşikar
30 kadarda aöf'den lisans bölümü bitir tamamdır. -
Lise mezunu ne müdürler gördüm
Şans ve çevre faktörü çok önemli...
quote:
Orijinalden alıntı: sericatil18
lise mezunuyum teknosada satıs danısmanı olarak calisiyorum ama yükselme şansın cok zor thy ye basvurucam çok iyi derecede ingilizce ve lisan durumunu soruyo liseyi kabul etmiyo dil kursuna gidicem 4.5 milyara para biriktiriyorum teknosada iyi para var ama cok calişman lazim ve yıpratıcı çok sayıda ünüverste mezunu var teknosada
Evladım bence şunu izle eğer boy kilo orantın iyi ise direk ingilizce öğren biraz havacılık forumlarına takıl terimler öğren örneğin sema cümlesi ne manada kullanılır gibi havacılık terimleri sonra thy host ilanları açıyor yılda 2 kez ona online thyden başvur ilk mülakat ingilizce test onu geçersen zaten satışcı adamsın ikili kurulda insani ilişkilerini canlı olarak gösterirsen alınırsın sonra ayda 5000 tlden az olmamak üzere iyi bir hayat seni bekleyecek abinede bir dua edersin umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
inanirmisin bilmem ama teknosadayken telefon sattigim müsterimin bi tanesş iş teklif etti thy de hostluk dediben dedi pilotum ilk başta inanmadim güldüm hehe bende polisim ama satısı sevdigim için calisiyorum filan yaptım adam kimligini gösterdi bi an dondum resmen dedi buralarda harcanırsın anlatıs tarzını sevdim ingilizcende. varsa skıntı olmaz ingilizceyi gramer gibi bilmen gerekiyor filan bi kurs ismi söledi oraya git bitir gel basvururkende adimi referans olarak ver alinirsan minimum 5300tl yurtdısına filan ucarsan ekstradan toplamda aylık 6-7 bin alirsin dedi 2 ay oldu calistigim için ne ben arayabildim nede o pilot boy kilo oranına gelirsek tombik birisiyim yani kilolu
boy 1.83. kilo ise 103
çok isterdim thy de hostluk yapmak
üniversite mezunu olursan para kazanırsın , çok iyi para kazanmak için akademik derece gerekmiyor. -
çevre ve gelişebilirlik çok önemli. -
Şu anda lisans mezunu bir işsiz olarak yazıyorum para kazanmak istiyorsan üniversite okuma ( tıp v.b birkaç meslek hariç) Bir meslek öğren.Az olan değerlidir şu anda üni okumayan yok neredeyse ama meslekleri iyi icra eden neredeyse yok gerçekten.Ben yerinde olsam otomobil , otomasyon v.b konularda bir meslek öğrenirdim.
Benzer içerikler
- yanları al üstü kalsın
- bluetooth kulaklık suya düştü ne yapmalıyım
- iran kızları
- sevgilim bakire değil
- evde küçük siyah böcekler var
- moonwalker ayakkabı
- google çizim yap
- sodyum iyon batarya
- en ilginç rekorlar
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X