Şimdi Ara

Lise Mezunu olmak zorunluluk olmalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Türkiye'de bir an önce bir yasa çıkmalı.Lise mezunu olmak zorunlu olmalı. Tabi yasa çıktıktan sonra uygulanmalı. Lise mezunu olmayana iş vermek yasak olmalı. Özellikle doguda çocuklarını okutmayanlara çok sert önlemler getirilmeli. Gerekirse hapis verilmeli. Yüksek para cezaları kesilmeli.
    Egitim her şeydir. Türkiye yi geliştirecek olan en önemli şeylerden biri eğitimdir. Geçmişte büyüklerimiz boşuna okutmadı bizi.Ben de bir üniversite ögrencisi olarak söylüyorum.Okumak , okumak , okumak başka çare yok.
    Okuma hayat boyu devam eder. Üniversite okumak için yaşınız geçmiş olabilir ama okumak için yaş asla geçmez. Bol bol kişisel gelişim kitapları okuyun.Ayda 2 kitap bitirseniz 4 senede üniversite okumuş adamdan inanın ki daha akıllı ve bilgili olabilirsiniz. Tabi anlayarak ve uygulayarak okumak şartı ile. Türkiye'nin gelişmesini istiyorsanız okuyun , okutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 3 Mayıs 2017; 21:33:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lise mezunu olmayanlara falaka vurulmalı, hapse atılmalı

• zorunlu zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorunlu değil mi ki zaten ?
  • Değilmiki zorunlu zaten?

• büyük resmi görmüşsün kardeşim tbrklr

• zorunlu zaten degilmi ki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana destek olan arkadaşlara çok teşekkürler öncelikle.Çevrenizde , akrabalarınızda ne kadar tanıdık varsa hepsini okumaya yönlendirin.

Denetleyen kurumlar olmalı ve egitim kalitesi arttırılmali. Bir an önce bunlar yapılmalı.Yetkililer duysun sesimizi.Umarım işe yarar bu paylaşımım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 7 Mayıs 2017; 15:15:30 >
  • Hersey okumakla olmuyor

• Ya kitap okurum ya da lise seç birini.

• Her şey okumakla oluyor , geçiniz efenim bunları. Üniversite mezunu olan adam eger ki cahilse , demek ki yeterli okumamıştır. Kişisel gelişim kitapları okuyarak okumalarına devam etmeli. Ne kadar okursa o kadar iyi. Okumayan adam tehlikelidir kusura bakma. Biz çok görüyoruz okumayan , parklarda bonzai içenleri , uyuşturucu kullananları , silah bıçak taşıyan serserileri. Kabadayıların , mafyaların ortak özellikleri egitimsiz ve cahil olmaları.

• isvecte yasiyoz sandi heralde arkadas. okumak, egitim, gelismek, kalkinma ...
  • superspecial kullanıcısına yanıt
    İkisini de yap kardeşim. Cahil kalma

• tamam lise zorunlu olsun çok güzel bir şey ama öyle demekle olmuyor atıyorum ben meslek lisesinde okudum adamlar derse gelmiyor gelseler bile 10 tane zayıfla her türlü kalıyorlar ve sonunda okuldan atılıyor, bu adamları bir şekilde hocalar geçirse 4 sene şimdi bu adam kağıt üzerinde lise mezunu olmuş oluyor fakat gerçekte ne olmuş oluyor?
    Bu arada esprini begendim

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Bu arada esprini begendim

Ben de beğendim. Cahil olmamak böyle bir şey sanırım.

Afferim kardeşim sende ışık var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 3 Mayıs 2017; 23:26:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Afferim kardeşim sen de ışık var.

Bak olmadı şimdi. Millet gereken yerde -de yi ayrı yazmıyor sen de olmadık yerde ayrı yazmışsın. Cahil olmamamızın ne anlamı kaldı şimdi? Sorarım sana.

• Güzel bir noktaya parmak bastın ve çok güzel bir soru sordun kardeşim.

Bunun için okul içi denetlemeler arttırılmalı.Uyari sistemi olmalı. Adam illa ben lise okumayacam , derslere girmeyecem kafasında ise sırayla şunlar yapılmalı. İkna odaları ve rehberlik , aileye bildirme , 20 günü mazaretsiz ve pişmanlık olmadan geçmişse devamsızlıgı 15 bin lira para cezası kesilmeli. Belli faiz oranları olmalı. Devlet bu parayı bir şekilde almalı. Bak nasıl okuma oranı artıyor. İstenildikten sonra her şey yapılır merak etme.Hükümet yetkilileri bu konuda gerekli çalışmayı yapabilirler.

• İvan ilyiç - Okulsuz toplum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.