Bildirim
Lise mezunu ile üniv. mezunu arasındaki farklar ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
üni okumassan oturmayı kalkmayı nerde ne yapacağını pek bilemessin üniversite okuyanların hitabet yönü daha ağır basar nerde ne konuşacaklarını ne yapacaklarını daha iyi bilirler olaylara pozitif yönden yaklaşmayı iyi bilirler tabi bu dediklerim her insanoğlu için geçerli değil ben ne üni mezunları gördüm allahın ayısı bildiğin adamlar ama lise mezunu olupta kendini geliştiren insanlarda tanıyorum -
Genel olarak derler ki üni insana çok şey katar. Ama sen okula gidip gelirsen sadece dersle ilgilenirsen bu okul sana birşey katmaz. ha lise mezunu ha üni aynıdır. Ayrıca ünide herkes kendini çok kültürlü sanıyor. Nefret ediyorum bu tiplerden.. Doğallık gibisi yok. üniye giren bozuluyo. Forever liseli :D Ama onlarda apaçi yada serseri oluyor genelde. -
iki yıllığı oku hocam, okuluna görede değişir fakat, git derim yani, bayağı faydası olur. -
Meslek lisesine gitmeseydim keşke ya. Oks puanımda 318 falandı.
Sözelimde süper.Ahh Ahh.Günlük 12 , 11 ders staj falan derken.Ama adam oluyormuyuz bilmiyorum.Okulumuzda çok fena disiplin var,düz liselilerin saçları falan kız gibi uzatmışlar bizim okulda nerdeyse herkes traşlı,olmayan çekilir sabahleyin,alınmaz okula. -
üniversite okursan milyonlarca artın olur. Bunu tartışmaya veya anlatmaya gerek yok.
Bir de şu anki şartlara göre 10 ay daha az askerlik yaparsın veya hem subay hem de 3ay az yaparsın :) -
Üniversite okumalısın tabiki. -
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
üniversite okursan milyonlarca artın olur. Bunu tartışmaya veya anlatmaya gerek yok.
Bir de şu anki şartlara göre 10 ay daha az askerlik yaparsın veya hem subay hem de 3ay az yaparsın :)
O kalkıyor. -
Kişinin kendisine de bağlı mesele. Esra & Ceyda kardeşler de üniversite mezunuymuş hesapta ama ilkokul çocuğu kadar akılları yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: sampiyon bilo
quote:
Orijinalden alıntı: kymelria
Bir de şu anki şartlara göre 10 ay daha az askerlik yaparsın veya hem subay hem de 3ay az yaparsın :)
O kalkıyor.
hadi canım :) -
Kağıt parçası. -
Usulune göre devleti soymayı öğrenirsin..Başka artın olmaz..
Ahlaklı,saygılı ve gereksinim duyacağı bilgiye sahip bir iİnsan olmak için yüksek okul okumak gerekmiyor...Bu vasıflar yeterli olur bir insan için.. -
ünide kızlar teklif ediyor bundan mahrum kalırsın
-
En basitinden olaylara daha biinçli bakabiiyorsun.Kim ne derse desin bakış açın farklılaşıyor , gelişiyor.Eğer ailenden farklı bir şehire de gidersen cebindeki parayla geçinmeyi öğreniyorsun.Daha çok fazla şey var elbette.Bunlar en basit örneklerden. -
quote:
Orijinalden alıntı: LeyLu
ünide kızlar teklif ediyorbundan mahrum kalırsın
çok can alıcı bir cümletecrübeyle sabit..
-
daha fazla maaş alırsın -
iş bulma derdin yoksa farketmez. -
Üniversiteli ile liseli arasında hayat görüşü bakımından dağlar kadar fark vardır.
Üniversite hayatı universal den gelmektedir.İnsanlarla nasıl iletişim kuracağını önce karşındakini dinleyip saygıyla görüşlerini karşılaacağını öğretir.Farklı bakış açıları farklı analiz farklı yorumlama gibi yetenekler oluşturur.Öyle ki aralarında bir fark olmasaydı herkes istediği mesleğe ulaşabilirdi.Liseliler ara eleman gibidir böyle düşünün.Etrafımda hiç doğru düzgün liseli olmadığı için pek iyi yorumlar yapamıyorum.Mezun olduktan sonra vasıfsız işlerde çalışır hayatı değişir.Ama üniversiteye gelirse o heyecanı o ortamı öğrenme hevesini bir kere yaşayınca hayatı değişir. -
üniversite mezunu olursan "beyaz yakalı" olursun. Okumazsan "mavi yakalı". Detaylı bilgi içinwww.google.com :) -
o kadar sene okumuşuz 2 sene daha okuyup " oo üniversite okumuş adam" dedirtelim kendimize.
Benzer içerikler
- devlet hastanesinde check up fiyatları
- plaka sorgulama ücretsiz
- biberiye yağı sakal çıkarır mı
- tachymeter nedir
- telefon nasıl bozulur
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- en ilginç rekorlar
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X