Şimdi Ara

Lise mezunu 27 yaşında birisi part time ne iş yapabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lise mezunuyum askerliğim tecilli daha önceden hiç çalışmadım açıköğretimde öğrenciyim part time ne iş yapabilirim sizce marketlere başvursam alırlar mı? Parasında değilim oturmaktan canım sıkıldığı için hemde az biraz cebime para girmesi açısından soruyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Çalışan demir pas tutmaz gir ikea ya çalış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ustam ben Marks&Spencer'dayım.Lise bitmedi daha açık lise, ayrıca deneyimim yok.Full çalısıyorum fakat bi bizim kadar da part çalışan var.Öneririm yani, şartları emsallerine göre iyidir.Benim 1 hafta oldu.Hadi kolay gele :)
  • Part time neden çalışıyorsun ki ? Zaten açıktan okuyormussun, aldığın para neye yetecek ?
    Market sektörünee hersekilde işe girersin.Yerel bir market yerine kurumsal markette calisman daha yararli olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gündüz06 kullanıcısına yanıt
    Paraya o kadar ihtiyacım yok ikincisi tam gün çalışma olayını yapabilir miyim bilmiyorum bu yaşa kadar çalışmadığım için kendime güvenemiyorum oturduğum yere yakın dört farklı supermarket firmasının şubeleri var onlara başvurmayı düşünüyorum.
  • yok üstad ben full çalısıyorum.arkadas için dedim burada part çalısanlarda var diye,yanlıs anlasılma oldu heralde neyse iyi gcler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.