Şimdi Ara

Lise mezuniyete gitmemeyi planlıyorum pişman olur muyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ailevi bir sorundan dolayı tartıştım sonra da karar verdim gitmeyeceğim dedim
    Sizce pişman olur muyum ?

Otelde olacak mezuniyet

YENİ GÜNCELLEME: Ailevi maddi problemlerden dolayı gitmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 19 Haziran 2018; 17:47:10 >

• Gitme ne yapacan.Evde oyun oyna, konu dışında geyik yap daha iyi.
  • Ailevi problemini az buçuk tahmin edebiliyorum. Birşey kaybetmezsin ama hayatta bazı şeyler 1 kez olur. İmkan dahilinde katılmak lazım böyle aktivitelere.
  • lise mezuniyetim harikaydı

10 kişi karaoke bara gitmiştik

şarkı söylemiştim alkışlamışlardı falan

<3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam babam 10 gün önce bana söyledi ki ayın 10 unda -yani dün- gider mezuniyet kıyafetlerini alırsın kredi kartı ekstresi diğer aya atlamış olur ben de tamam dedim acelesi yok sonucta.
    İftardan sonraya arkadaşlarla plan yaptım, saat 9 gibi evden çıkıyorum başladı bana söylenmeye gidemezsin camiye gideceksin hep mübarek günler de bir işin oluyor gelmiyorsun hep mübarek günleri mi buluyorsun falan diye.

Ya ayın 10 unu söyleyen sensin planı ona göre yaptım, sabahtan arkadaslarla konusurken duydun bir şey demedin tam evden çıkacağım laf yapıyorsun.
    Madem öyle gitmiyorum dedim ben de hiçbir yere
  • Kaybetmezsin ama yine de git b3nce

• Bende gitmemiştim bundan 5 sene önce içimde uhte kaldı sana tavsiyem git

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam babam 10 gün önce bana söyledi ki ayın 10 unda -yani dün- gider mezuniyet kıyafetlerini alırsın kredi kartı ekstresi diğer aya atlamış olur ben de tamam dedim acelesi yok sonucta.
    İftardan sonraya arkadaşlarla plan yaptım, saat 9 gibi evden çıkıyorum başladı bana söylenmeye gidemezsin camiye gideceksin hep mübarek günler de bir işin oluyor gelmiyorsun hep mübarek günleri mi buluyorsun falan diye.

Ya ayın 10 unu söyleyen sensin planı ona göre yaptım, sabahtan arkadaslarla konusurken duydun bir şey demedin tam evden çıkacağım laf yapıyorsun.
    Babalar bazen işlerine geldiği gibi hareket edebiliyor, biz de yaşadık bu tür şeyleri, doğaldır. Anlam verilemiyor bazı şeylere ama sonuçta baban. Ve hiç şüphen olmasın ki baban o mezuniyetten daha önemli, yaşın ilerledikçe çok daha iyi anlarsın bu dediğimi. Boşver, orta yol bulmaya çalış alttan al, suyuna git. Gitmek istiyorsan da güzel bir dille yanaş babana, şakayla karışık ben vazgeçtim gideceğim filan de ortamı yumuşat.

• gitmedim, bir şey olmadı.

• Gitmedim pişman değilim.
  • Gitmek istemiyorsan gitme. Beni de ikna etmeye çalıştılar git hayatında bir kere olacak bir şey pişman olursun dediler . Sonuç : pişman değilim

• Gitmedim 3 sene oldu pişman değilim

• Gittim pişmanım tamamen boş muhabbet öyle amerigan filmlerindeki gibi bir parti düşünüyorsan onu kafandan çıkar kuru pasta meyve suyu içip geri gelirsin

• Ben asosyal biri olduğum için, sınıfla hiç samimiyetim olmadığı için gitmek istemedim ve gitmedim. Pişman değilim. Ama sınıfla aran iyiyse git bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortama bağlı. Samimi arkadaşların falan da gidiyorsa yani ortam güzel olacaksa giyin güzelce git. 1 kere mezun olacaksın liseden. Sonra üniversite,iş bilmem ne derken belki bir daha görmiceksin bile oradakileri.
    O yüzden git kafana göre takıl baktın sarmadı kalkar gidersin eve.

Ben gitmedim babam izin vermedi. Para da yoktu şimdi kareli gömlekle de gitmek olmazdı. Gitmedim ama yani güzelce giyinip temiz temiz gitmek isterdim yani içimde ukde kaldı açıkçası. Git yani özetle. Dinleme buradakileri. Buradaki tayfa genelde asosyal arkadaşsız tayfa. Ama sırf gitmek için de evdekilerle tartışma @Harisonn'un dediği gibi suyuna git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam babam 10 gün önce bana söyledi ki ayın 10 unda -yani dün- gider mezuniyet kıyafetlerini alırsın kredi kartı ekstresi diğer aya atlamış olur ben de tamam dedim acelesi yok sonucta.

Kardes saga sola bakma ailenin umrunda olmayan mezuniyet olayi senin icin cok onemli ilerde cok pişman olursun

Ben ortaokulda ailemin zorla gonderdigi igrenc bir okulda okudum sevdigim tek kisi yoktu ve mezuniyete de katilmayan tek kisi vardi o da bendim

Lisede de istemedigim iğrenç bir okula gonderdiler saolsun mudur yardimcimiz tabiri caizse herkesin icin 910101010 kez agzima edince acik liseye gecmeme izin verdiler lise sonu acikta okudum o mezuniyetimde yandi

Simdi yine baba zoruyla tiksine tiksine igrenc bir unide okuyorum 2. Sinifim eger yatay gecis yapamazsam bu mezuniyete de gitmeyecegim

Benim hayatimin icine ettiler elimden bir sey gelmedi senin bir sansin var gerekirse babana cek resti umrunda bile olmasin tek basina git mezuniyete benim gibi olma

Edit=2 gun once 21 yasima girdim takim elbisem degil ceketim bile yok benden dusuk mondofor inegi gerizekalilara aileleri neler neler sundu hayatta nerelere geldi cevremdeki bu pislikler bir bilsen

Bize hicbir sey yok sadece acı gam keder baska hicbir şey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 11 Haziran 2018; 14:52:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yani benim çok fazla ve aşırı derecede sorun olmuştu sınıf arkadaşlarının bazılarıyla ben gene de gitmiştim.Lise 4 de hergün okulu bırakacam bırakacam diye geliyordum eve sonunda çok şükür bitirdim.Yani gitsen iyi olur insan o fotoğrafları görünce bir hüzünlü oluyor.Ailenden hiç kimse gelmeyecek mi? Benim mezuniyete yengem bile gelmişti sınıftaki çoğu kimsenin ebeveynleri bile gelmemişti

haa birde kendini gerçekten iyi bir öğrenci olarak görüyorsan bunu öğretmenlerine kabul ettirdiğini düşünüyorsan şöyle birşey yap.Al video kamerayı eline aranın iyi olduğu bütün hocalardan rapor iste.Ben öyle yapmıştım çok güzel bir hatıra olmuştu.Bu da benden sana bir abi kıyağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiazLou -- 11 Haziran 2018; 14:52:34 >

• Gitmedim, eksikliğini hissetmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Bende gitmemiştim bundan 5 sene önce içimde uhte kaldı sana tavsiyem git
    95 li misin ?
  • Beni tüm okul trollemişti resmen. Gitmiyoruz diyerekten gitmişlerdi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.