Şimdi Ara

Lise Kopya Arşivim[DEV ARŞİV][BOL SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
7
Favori
2.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise 2 den 4'e kadar hazırladığım kopyaların çoğunu korudum muhafaza ettim,bazılarını da sınav esnasında arkaşlarıma verdiğimden kayboldu.elimde olanları küçük bir saklama poşetine koydum ve yıllardır saklıyorum saklamaya da devam edeceğim.
    her sınav olmasada çoğuna kopyasız girmezdim,kopya benim için bir çalışma takdiğiydi.yazarken konuların çoğunu öğrenirdim,işimi garantiye almak için kopya kağıdımı yanımda tutardım her zaman için.oturduğum sıraya göre sağ yada sol cebime koyar,gerekirse sınav esnasında çıkarıp dizime yada sınav kağıdının altına koyardım.şimdiye kadar sadece bir kez yakalandım o da sınavı bitirip kağıdı gömleğimin göğüs cebine koyduğum için.sıradan kalkerken hoca kağıdı gördü ve tokatı yerleştirdi sıfırıda bastı 2. sınavda çalışıp 90 aldım zar zor geçtim dersi.tek yakalanmam buydu,diğer kopya girişimlerin hep başarıyla sonuçlandı.şimdi sizleri o mükemmel arşivimle baş başa bırakıyorum toplam 84 adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 21 Ağustos 2013; 15:31:38 >

• meb'e şikayet ettim liseyi bidaha okuyacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben ayağıma yapıştırır çıkartırken yırtılırdı o zamanda arşiv yapamadım
  • Adam uğraşmış beyler
  • 6! = 720
    3! = 6

bunları bile yazmışın

• Lise 2'leri gönder bana da lazım olacak
  • sonra üniversiteyi kazanamadım çok üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: la

6! = 720
    3! = 6

bunları bile yazmışın

çalışma kağıdıdır o
  • Nasıl saklıyorsun onları onu söyle önce.Ben çöpe atardım direk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NutellaYalayanMüftü

Nasıl saklıyorsun onları onu söyle önce.Ben çöpe atardım direk.

obsesif kompulsif hastalığı var bende.saçma sapan şeylere anlamlar yüklerim,hatırası var diyip atmaya kıyamam.odam gereksiz şeylerle dolu.çekmeceleri,dolapları açmaya korkuyorum.
  • Çekmece aynı bizim çekmece gibi, önde ıvır zıvır ne ararsan, arkada cdlerden bir kaçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

quote:

Orijinalden alıntı: NutellaYalayanMüftü

Nasıl saklıyorsun onları onu söyle önce.Ben çöpe atardım direk.

obsesif kompulsif hastalığı var bende.saçma sapan şeylere anlamlar yüklerim,hatırası var diyip atmaya kıyamam.odam gereksiz şeylerle dolu.çekmeceleri,dolapları açmaya korkuyorum.

bendede bu hastalık var 10 senelik eşyalarım duruyor nasıl kurtulacağız bu hastalıktan zaten o eşyaları bir daha hiç bakmıyorum bile
  • Hayatımda çok az kopya çektim kağıtla( 1-2 defa ). Onlarıda sınavdan sonra imha ettim. Kanıt diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Çekmece aynı bizim çekmece gibi, önde ıvır zıvır ne ararsan, arkada cdlerden bir kaçı

çekmeceyi açınca içinde kayboluyorum gerçekten,ne ararsan var cidden
  • Emek var .)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyimiş. bende saklayayım o zaman. :D
  • Kopya için bu kadar uğraşılmaz ki, sıranın üstüne karalardım 1-2 şey, sıra altına da kitabı ve hocanın verdiği notları koyunca iş tamamdı.
  • adam yememiş içmemiş saklamış
  • Lise 2'ler banada lazım ellerinden öper.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.