< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 14 Eylül 2019; 18:16:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 14 Eylül 2019; 18:16:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
hislerini anlayabiliyorum. benim de kritik bir dönem olan 11. sınıfım bu yüzden gitmişti. ardından 3 ay depresyona girdim, kaza geçirdim ve atlattım, şu an huzurluyum.
sen kızı sürekli düşünürken onun bundan haberi bile olmayacak. sen her gece kızı düşünmekten yatamazken o mışıl mışıl uykusuna dalacak. sen her kızla göz göze geldiğinde nabzın tavan yapacak fakat onun içinde gram kıpırdama olmayacak. onun, senin yaşadığın ruhsal düzensizlikten haberi bile olmayacak ve hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam edecek. fakat senin için parçalanacak, odaklanamayacaksın, elini attığın her şey elinde kalacak, her saniye onu düşündüğünden. sınav anı gelecek. senin elinde koca bir hiç varken o ise hiçbir şeyin farkında olmadığından sınava gayet iyi hazırlanmış olacak. istediği yeri kazanacak ve gidecek. sen ise sınavda çakacaksın. mezuna bırakacaksın. hem kız gitti hem sınav gitti, bu sefer depresyona girmen muhtemel ki bence kesinlikle gireceksin. o ise senden kilometrelerce uzakta üniversitesine başlayacak ve senin ne halde olduğundan bile haberi olmayacak. anca 2. veya 3. senende kazanacaksın. değer mi? bence değmez hocam. yazık etme kendine. yaşadığın şeyleri yeminle anlıyorum. seninle aynı şeyleri yaşadım. bu hayatta ayaklarının üzerinde durmanı sağlayacak, kimseye muhtaç olmamanı sağlayacak, ekonomik özgürlüğünü kazanmanı sağlayacak şey o kafanın içindeki beynindir. yazık etme kendine. bir kız için potansiyelini harcama. mezun olduktan sonra istediğini yap, kızı takıntı haline getirip zarar vermekten başka tabii ki. böyle saçma bir şey yapacağını sanmam. kariyerin olmalı. paran olmalı. ve bu sistemi eğip bükemezsin. 7 aydır eğip bükmeye çalıştım. elimde kalan ne? başarısızlıklar. bu yüzden ne yapmalısın? sisteme ayak uydurup bir an önce koşulları sağlayıp sistemden kurtulmak. demek isteğimi biraz düşün, anlarsın. dediğim gibi kendine yazık etme. potansiyelinin farkına var ve limitlerini zorla. geleceğin %90 bu sınava indeksli, farkına varmış olman lazım. sınavına çalış, kızı düşünme, istediğin yeri kazan. kariyerini kendin çiz. dünyaya faydalı bir birey olman dileğiyle. istediğin zaman mesaj atabilirsin. iyi akşamlar. |
Seni kız arkadaşı olarak görüyor.
Lan kardeşim lisedesin lise sevgili mevgili hepsini kenara at hiç bir önemi yok. Sınava iyi çalış ve iyi bir üniversite kazanmaya uğraş, bu sene başka uğraşın olmasın. |
Ünide de lisede de aynı okuldan biriyle çıkmayın arkadaşlar, az mesafe aşkınızı kuvvetlendirir. Her gün yapışık ikizler gibi dolaşıp ayrılanları görmekten ben sıkıldım.
|
ya benimsin ya kara toprağın de çıkar projektörün önüne tut
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 14 Eylül 2019; 18:24:49 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C92BB3303 -- 14 Eylül 2019; 19:7:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 14 Eylül 2019; 19:25:56 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 14 Eylül 2019; 20:27:5 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |