Şimdi Ara

Lise hayatım biri yüzünden mahvoldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben yeni 12 ye geçtim ve 9. sınıftan beri aynı sınıfta olduğumuz bir kızı seviyorum. 9 10 da sadece konuştum yani arkadaş gibi. 11 in sonlarına doğru artık dayanamadım açıldım. Ve tahmin edildiği üzere reddetti. Fakat bahanesi ben kendi sınıfımda olanlara o gözle bakmıyorum oldu. Ki 9. sınıfta bizim sınıftan biriyle çıktı o çocuğun babasının tayini nedeniyle okuldan gidince 10. Sınıfta başka biriyle çıktı. Zaten 9 ve 10. sınıfım bu kız yüzünden harap oldu içim içimi yedi onu o halde görünce. Onu düşünmekten derslerime de odaklanamıyordum. Bazen bana dersle ilgili bir şeyler soruyordu sırf onun için ders çalışıyordum. Notlarım da orta halli gitti.
    İlk 2 sene de sevgilisi var diye açılamadım sonuçta 4 sene aynı sınıfta olacağım biriyle bozuşmak istemem diye.
    Peki neden açıldın diye soracak olursanız ben kendimi orta tipli biri olarak görüyorum ama o bana hep yakışıklısın vs vs diyordu. Yazları bana çok sıkıldım gezelim mi diye falan soruyordu (sevgilisi olmasına rağmen). Ona 10. sınıfta projesi ve dersleri için yardım edince sarılıp yanağımdan bile öpmüştü, ben de galiba ilk adımı benden bekliyor diyip açıldım. Ailesiyle bile tanıştım yani bayramlarda el öpmeye falan da gidiyordum ailesi de seviyor beni. Kız da kötü huylu biri değil kız zaten öyle böyleymiş demeyin kız gayet iyi biri. Yoksa bende mi biraz mallık var yardımcı olun lütfen
    Bu sene sınavım var odaklanamıyorum bu yüzden, yazın da bilgisayar oynadım sürekli kafa dağıtmak için:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 14 Eylül 2019; 18:16:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hislerini anlayabiliyorum. benim de kritik bir dönem olan 11. sınıfım bu yüzden gitmişti. ardından 3 ay depresyona girdim, kaza geçirdim ve atlattım, şu an huzurluyum.

sen kızı sürekli düşünürken onun bundan haberi bile olmayacak. sen her gece kızı düşünmekten yatamazken o mışıl mışıl uykusuna dalacak. sen her kızla göz göze geldiğinde nabzın tavan yapacak fakat onun içinde gram kıpırdama olmayacak. onun, senin yaşadığın ruhsal düzensizlikten haberi bile olmayacak ve hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam edecek. fakat senin için parçalanacak, odaklanamayacaksın, elini attığın her şey elinde kalacak, her saniye onu düşündüğünden.

sınav anı gelecek. senin elinde koca bir hiç varken o ise hiçbir şeyin farkında olmadığından sınava gayet iyi hazırlanmış olacak. istediği yeri kazanacak ve gidecek. sen ise sınavda çakacaksın. mezuna bırakacaksın. hem kız gitti hem sınav gitti, bu sefer depresyona girmen muhtemel ki bence kesinlikle gireceksin. o ise senden kilometrelerce uzakta üniversitesine başlayacak ve senin ne halde olduğundan bile haberi olmayacak. anca 2. veya 3. senende kazanacaksın.

değer mi? bence değmez hocam. yazık etme kendine. yaşadığın şeyleri yeminle anlıyorum. seninle aynı şeyleri yaşadım.

bu hayatta ayaklarının üzerinde durmanı sağlayacak, kimseye muhtaç olmamanı sağlayacak, ekonomik özgürlüğünü kazanmanı sağlayacak şey o kafanın içindeki beynindir. yazık etme kendine. bir kız için potansiyelini harcama.

mezun olduktan sonra istediğini yap, kızı takıntı haline getirip zarar vermekten başka tabii ki. böyle saçma bir şey yapacağını sanmam.

kariyerin olmalı. paran olmalı. ve bu sistemi eğip bükemezsin. 7 aydır eğip bükmeye çalıştım. elimde kalan ne? başarısızlıklar. bu yüzden ne yapmalısın? sisteme ayak uydurup bir an önce koşulları sağlayıp sistemden kurtulmak.

demek isteğimi biraz düşün, anlarsın. dediğim gibi kendine yazık etme. potansiyelinin farkına var ve limitlerini zorla. geleceğin %90 bu sınava indeksli, farkına varmış olman lazım. sınavına çalış, kızı düşünme, istediğin yeri kazan. kariyerini kendin çiz.

dünyaya faydalı bir birey olman dileğiyle. istediğin zaman mesaj atabilirsin. iyi akşamlar.
  • Benim de 10.sınıfım bu şekilde mahvolmuştu. Hiçbir çaresini bulamamıştım. Üzüldüm senin adına kardeşim.
  • Teşekkürler şu an üniversitede misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cigerimsoldu -- 14 Eylül 2019; 18:24:49 >
  • cigerimsoldu kullanıcısına yanıt
    Evet.
  • üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünide de lisede de aynı okuldan biriyle çıkmayın arkadaşlar, az mesafe aşkınızı kuvvetlendirir. Her gün yapışık ikizler gibi dolaşıp ayrılanları görmekten ben sıkıldım.
  • Daha konuya girmeden sınıftan birine açıldıgını biliyordum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya benimsin ya kara toprağın de çıkar projektörün önüne tut
  • hislerini anlayabiliyorum. benim de kritik bir dönem olan 11. sınıfım bu yüzden gitmişti. ardından 3 ay depresyona girdim, kaza geçirdim ve atlattım, şu an huzurluyum.

sen kızı sürekli düşünürken onun bundan haberi bile olmayacak. sen her gece kızı düşünmekten yatamazken o mışıl mışıl uykusuna dalacak. sen her kızla göz göze geldiğinde nabzın tavan yapacak fakat onun içinde gram kıpırdama olmayacak. onun, senin yaşadığın ruhsal düzensizlikten haberi bile olmayacak ve hayatına hiçbir şey yokmuş gibi devam edecek. fakat senin için parçalanacak, odaklanamayacaksın, elini attığın her şey elinde kalacak, her saniye onu düşündüğünden.

sınav anı gelecek. senin elinde koca bir hiç varken o ise hiçbir şeyin farkında olmadığından sınava gayet iyi hazırlanmış olacak. istediği yeri kazanacak ve gidecek. sen ise sınavda çakacaksın. mezuna bırakacaksın. hem kız gitti hem sınav gitti, bu sefer depresyona girmen muhtemel ki bence kesinlikle gireceksin. o ise senden kilometrelerce uzakta üniversitesine başlayacak ve senin ne halde olduğundan bile haberi olmayacak. anca 2. veya 3. senende kazanacaksın.

değer mi? bence değmez hocam. yazık etme kendine. yaşadığın şeyleri yeminle anlıyorum. seninle aynı şeyleri yaşadım.

bu hayatta ayaklarının üzerinde durmanı sağlayacak, kimseye muhtaç olmamanı sağlayacak, ekonomik özgürlüğünü kazanmanı sağlayacak şey o kafanın içindeki beynindir. yazık etme kendine. bir kız için potansiyelini harcama.

mezun olduktan sonra istediğini yap, kızı takıntı haline getirip zarar vermekten başka tabii ki. böyle saçma bir şey yapacağını sanmam.

kariyerin olmalı. paran olmalı. ve bu sistemi eğip bükemezsin. 7 aydır eğip bükmeye çalıştım. elimde kalan ne? başarısızlıklar. bu yüzden ne yapmalısın? sisteme ayak uydurup bir an önce koşulları sağlayıp sistemden kurtulmak.

demek isteğimi biraz düşün, anlarsın. dediğim gibi kendine yazık etme. potansiyelinin farkına var ve limitlerini zorla. geleceğin %90 bu sınava indeksli, farkına varmış olman lazım. sınavına çalış, kızı düşünme, istediğin yeri kazan. kariyerini kendin çiz.

dünyaya faydalı bir birey olman dileğiyle. istediğin zaman mesaj atabilirsin. iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C92BB3303 -- 14 Eylül 2019; 19:7:53 >

• Seni kız arkadaşı olarak görüyor.
    Lan kardeşim lisedesin lise sevgili mevgili hepsini kenara at hiç bir önemi yok. Sınava iyi çalış ve iyi bir üniversite kazanmaya uğraş, bu sene başka uğraşın olmasın.

• Çok teşekkür ederim hocam hepsini okudum. Fakat beynimi kalbimi/beynimi neyse yönetemiyorum. Gerçekten sevmemek gibi bir ihtimalim %1 bile olsa sonuna kadar peşinden koşardım ama sevdiğimiz kişiyi seçemiyoruz. Daha da kötüsü kızın belki bir suçu yok fakat ondan nefret de ediyorum artık. Sanki başına bir olay gelse sevinecekmişim gibi hissediyorum. Ve bu da beni üzüyor çünkü normalde insanlara karşı hiç kin beslemem.
    Şu an ondan hem nefret ediyorum hem de o kadar çok seviyorum ki. Kısır döngüdeyim sürekli hayal kurup hayalin gerçekleşmeyeceğini bildiğim için kendimi yiyip bitiriyorum. Tekrardan teşekkür ederim

• Kanka ben üniversitede böyle mahfoldum kızların hoşuna gidiyor böyle takılmak ama sen ileri gidince yakın arkadaşım olarak görüyom diyolar ama bi yandan da kendilerinie çekiyolar yani ego tatmın edıyolarr aklında bulunsun aynısını yaşadım
  • Aynı sorunları yaşadım. Üst düzey bir lisede okumama rağmen orta düzey bir meslek sahibiyim şu anda, uni sınavına çalışamadan girdiğim için.

Sana tavsiyem uzak dur, ileride çok pişman olursun.

• bir araştırmada kadınların hayatında birçok kez aşık olduğunu,erkeklerin ise en fazla 2-3 kez aşık olduğunu okumuştum. sen ise yanlış zamanda,yanlış kişiye aşık olmuşsun...

+bu zarara rağmen;hayatın,daha doğrusu geleceğin elinden kayıp gidiyor ve bir şey yapmıyorsun...

bu aslında doğal seçilim,senin gibi zayıf insanlar olacak ki güçlüler sivrilebilecek.

yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramsarDoc -- 14 Eylül 2019; 19:25:56 >
  • Hocam dalga mı geçiyorsunuz ? Vur geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14E016876 -- 14 Eylül 2019; 20:27:5 >
  • Maalesef kadınları tanımıyorsun. Senin gibi bir forum üyesinin heba olmasını istemem. Özelden ulaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C92BB3303

hislerini anlayabiliyorum. benim de kritik bir dönem olan 11. sınıfım bu yüzden gitmişti. ardından 3 ay depresyona girdim, kaza geçirdim ve atlattım, şu an huzurluyum.

La bu kızlara niye hep biz aşık oluyoruz bi kerede onlar sürünsün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.