Şimdi Ara

Lise diploması çevirisi (Tecrübesi olan var mı?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lise diplomamı İngilizceye çevritmem gerekiyor. Bir kaç yere tercume bürosuna sordum , çeviri fiyatları15 ile 30 lira arası değişiyor. Ama noter onayı çok pahallı 45-90 lira arası.

Ayrıca diplomayı kaymakamlığa ve dış işlerine (veya milli eğitim) onaylatmak gerekiyormuş galiba . Onlarda ayrı 30 lira civarı para alır dedi biri.

Bilgisi tecrübesi olan var mı? Nerde nasıl en ucuza cevirtiririz onaylattırırız ???

ayrıca nasıl oluyor bu işler? Yani hangi sırayla nerelere gitmem gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sherlock Domates -- 12 Kasım 2013; 15:11:15 >

Lise Diplomasını İngilizceye Çeviri: Kapsamlı Bir Kılavuz

Lise diplomasını İngilizceye çevirtmeniz gereken bir durumda kalabilirsiniz. İster yurtdışında eğitim almak, ister iş başvurusu yapmak isteyin, onaylanmış bir İngilizce çeviri şart olabilir.

İngilizce Lise Diploması Nasıl Alınır?

İngilizce lise diploması almak, İngilizce öğrenmek ve bir lise müfredatını tamamlamak için zaman ve çaba gerektirir. Çeşitli programlar ve kaynaklar mevcuttur, ancak en yaygın yol bir İngilizce dil okuluna kaydolmaktır.

Lise Diplomasının İngilizceye Çevirisi Nasıl Yapılır?

Lise diplomasını İngilizceye çevirtmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Yeminli Çevirmen Bulun: Onaylı İngilizce çeviriler yalnızca yeminli tercümanlar tarafından yapılabilir.
    • Diplomanın Kopyasını Sağlayın: Çevirmen, diplomanın orijinal bir kopyasını veya onaylı bir kopyasını talep edecektir.
    • Çeviri Talebinde Bulunun: Çevirmenin hizmetlerini rezerve edin ve çeviri için gerekli bilgileri sağlayın.
    • Çevirinin Onayını Alın: Çevirmen, çevirinin doğruluğunu onaylayan bir sertifika veya mühür sağlayacaktır.

Lise Diplomasını İngilizceye Çevirmenin Faydaları

Lise diplomasını İngilizceye çevirmenin çeşitli faydaları vardır:

• Uluslararası Tanınırlık: İngilizce çeviri, diplomanızın yurtdışında tanınmasını sağlar.
    • Eğitim Fırsatları: İngilizce çeviri, İngilizce konuşulan ülkelerde eğitim almak için kapılar açar.
    • Kariyer İlerleme: İngilizce çeviri, uluslararası iş piyasasında rekabet avantajı sağlayabilir.

İpuçları

• Çeviri için yeterince zaman ayırın.
    • Yeminli ve deneyimli bir çevirmen seçin.
    • Çevirinin doğruluğunu dikkatlice kontrol edin.
    • Çeviri için tüm gerekli belgeleri sağlayın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • _____________________________

• Sherlock Domates kullanıcısına yanıt
    Söylediklerin içerisinde değişken olan sadece çeviri ücretidir, noter onay ücreti sabittir. Valilik ve MEB'den yapılacak işlem olan Apostil için ise ücret talep edilmemektedir.

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Yurt dışı eğitim için bunu yapmak gerekli mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

ASUS X541U BlackBerry KEYOne Black Edition Indiana Line DIVA 655 - Polk Audio S30
    Zidoo X9S Keenetic Extra DSL YAMAHA RX-V373
    Kimber Kable 12tc/8vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Yurt dışı eğitim için bunu yapmak gerekli mi ?

Üniversite için gereklidir heralde. Başvuracağın üniversitenin şartları ve istediği belgeleri öğren. Üniversiteden üniversiteye fark vardır belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.